|
Nu esti logat.
Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterin#1 2007-10-16 19:51:39
Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinA aparut de curand acest vaccin impotriva cancerului de col uterin. Am vazut pe diverse site-uri ca se poate facea ba numai daca esti virgina, ori dk ai pana intr-o anumita varsta. Am aproape 20 de ani, si mi-am inceput viata sexuala, as dori sa stiu daca as putea face acest vaccin si cat ar costa unul, am inteles ca se face in 3 faze, daca stiti ceva de cat de eficient este daca numai esti virgina si nu ai pana in 15 ani, adica are vreun efect calumea pe termen lung sau nu? Si inca ceva daca iau anticonceptionale pot face vaccinul sau orice vaccin in general? Va multumes, Offline #2 2007-10-16 19:54:27
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinpoti sa faci acest vaccin daca nu ai hpv ca sa vezi daca ai sau nu virusul asta trebuie sa faci o tiparnita a lui. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-16 21:58:45
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinam auzit ca o doza e 450 de lei si trebuiesc facute 3 doze in decurs de 6 luni. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #4 2007-10-17 19:14:22
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinMultumesc mult pentru raspunsuri. Si inca ceva testul papanicolau este pentru detectarea acestui virus? Ultima oara a fost editat de Allexa_ (2007-10-17 19:16:13) Offline #5 2007-10-17 20:47:34
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinnu. tiparea hpv detecteaza virusul. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-17 22:08:19
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterin
m-am interesat eu sapt trecuta...vaccinul se face pana la 26 de ani si costa 15 milioane Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #7 2007-10-18 09:32:40
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinsi daca ai peste 26 nu il mai poti face? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #8 2007-10-18 09:58:46
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinba poti...asta daca esti virgina...sau nu ai hpv... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-10-18 10:09:17
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterindeci pana la urma trebuie sa fii virgina ca sa-l faci, nu? sau il pot face si femeile care nu mai sunt virgine si nu au hpv? Ultima oara a fost editat de Sammy (2007-10-18 10:10:57) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #10 2007-10-18 10:13:50
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinil pot face si femeile care nu sunt virgine si nu au hpv...bineinteles...ideea cu 25 de ani si/sau virgina e ca pana atunci e mai putin probabil sa fi contactat virusul...sau daca esti virgina din nou...putin probabil...dara daca tu ai avut doar un singur partener a fost primul si la fel si in cazul lui si ati fost fideli...sau pur si simplu ai avut noroc si nu ai contactat virusul poti sa l faci...si la 30 de ani daca vrei...ideea e sa fi hpv free...ca daca ai virusul si l faci sunt bani aruncati pe geam... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-10-18 10:26:27
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinok, am inteles. si testul care detecteaza hpv este scump? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #12 2007-10-18 10:29:56
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinasta nu stiu sa ti spun...da u cautare pe forum...cred ca s a scris...dar sunt sigura ca ti v or raspunde fetele care si l au facut...sau daca ai timp citeste aici http://www.healthy.ro/comentarii/Rana-p … x-HPV.html happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-10-18 10:39:28
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterin15 mil a zis bela. Mamica de 2 pui scumpi Offline #14 2007-10-18 10:41:40
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterincosmina, 15 mil e vaccinul impotriva cancerului de col, eu intrebam cat costa testul care detecteaza hpv. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #15 2007-10-18 10:42:19
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinscuze sammy:( Mamica de 2 pui scumpi Offline #16 2007-10-18 10:42:30
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterin
eu am dat 200 ron acum 2 ani. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #17 2007-10-18 11:59:13
Re: Silgard - Vaccinul impotriva cancerului de col uterinnu-i problema, cosmina. nicolle, mersi mult. probabil ca a mai crescut, dar nu e chiar o avere. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|