|
Nu esti logat.
Cura cu seleniu si vitamina e versus anticonceptionale marvelon#1 2007-10-17 10:00:17
cura cu seleniu si vitamina e versus anticonceptionale marveloncancerul a devenit, din nefericire, boala secolului in care traim...foarte multe persoane din jurul meu s-au imbolnavit (unii chiar au decedat) din cauza acestui blestem al timpurilor noastre, in care ne "umflam" de e-uri si traim in poluare maxima.Asa ca subiectul "cum sa luptam pt. prevenirea cancerului" a inceput sa ma preocupe din ce in ce mai tare, si am aflat ca o cura de vitamina e si seleniu ar avea un puternic efect antioxidant, implicit anticancerigen.Dar eu folosesc marvelon si...nu pot sa nu ma intreb daca o astfel de cura de vitaminizare nu creste, cumva, fertilitatea, facand astfel ca efectul marvelonului sa scada.Ce ziceti?Ca eu as vrea sa incerc seleniul, dar nici la marvelon nu pot renunta Offline #2 2007-10-17 10:02:13
Re: cura cu seleniu si vitamina e versus anticonceptionale marvelonnu interactioneaza mami de minuni Offline #3 2007-10-17 10:42:00
Re: cura cu seleniu si vitamina e versus anticonceptionale marvelonmultumesc frumos, incep tratamentul atunci Offline #4 2007-10-17 10:49:09
Re: cura cu seleniu si vitamina e versus anticonceptionale marveloncu placere mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|