|
Nu esti logat.
O mica problema zic eu#1 2007-10-17 11:26:52
o mica problema zic euiau ac de vreo 10 luni, iar de 2- 3 luni mi se intampla ca in fiecare luna pe la jumatatea tabletei de ac sa ma doara sanii si mi se intaresc, iar burta si spatele ma dor ca la menstruatie si culmea ca inainte sa imi vina nu ma doare nimic din toate astea. Offline #2 2007-10-17 11:33:44
Re: o mica problema zic euface parte din SPM. poti merge insa la medicul tau sa ii spui despre simptomele astea mami de minuni Offline #3 2007-10-17 23:40:08
Re: o mica problema zic eusi eu am avut o problema cu sanii... recent..ma dureau destul de tare... dar a durat relativ putin povestea asta - numai cateva luni... nu cred ca e ceva anormal, mie mi-au trecut de la sine (iau yasmin de un an jumate). Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #4 2007-10-18 10:33:54
Re: o mica problema zic euBuna ziua, Cand ma analizez ma sperii, cand ma compar ma linistesc! Offline #5 2007-10-18 10:36:15
Re: o mica problema zic euametelile fac parte din efectele secundare provocate de anticonceptionale in primele 3 luni...stai linistita...nu ai dc sa ti faci griji... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-18 10:37:34
Re: o mica problema zic euNu ai de ce sa iti faci griji,le-ai luat corect iar o cana de ceai nu e f mult,nu interact.Ametelile s-ar putea sa aiba alta cauza.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #7 2007-10-18 11:03:21
Re: o mica problema zic euMultam... da, ma gandeam ca poate fi si din cauza oboselii si a faptului ca eram cam nemancata, dar am zis sa ma asigur. Plus ca a doua zi m-am trezit si racita cu durere de cap si o usoara febra. Cand ma analizez ma sperii, cand ma compar ma linistesc! Offline #8 2007-10-18 11:05:19
Re: o mica problema zic euSi mie mi se intampla sa ma ia cu ameteala,mai ales cd nu am timp sa mananc sau sunt f obosita,si de asta nu pun pe seama pastilelor Mamica de 2 pui scumpi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|