homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AC SI SLABITUL

#1 2007-10-17 22:54:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

AC SI SLABITUL

cu riscul ca fetele de pe forum sa imi zica ca ar trebui sa ma ingrijoreze kg. in plus.vin si eu cu urmatoarea intrebare pt. doctoressa si nu numai .se poate ca inloc sa iei in greutate de la ele sa slabesti? am avut o perioada in sesiune de iorna cand am pierdut cam 3 kg.cum eram si slaba deja adevarat nu mancam bine am avut probleme din cauza asta.acum dupa pauza de o luna am terminat a4a folie si mi se pare ca parca am slabit iar,manac ok acum,3 mese pe zi si ma bate gandul sa merg si la un nutritiolog sa imi faca daca se poate un "meniu".mentionez ca toate analizele mele sunt bune:atat la sange cat si hormonale.deci se poate din punct de vedere medical sa slabesti de la ele?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-10-18 11:39:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: AC SI SLABITUL

da, se poate....dar pentru faptul ca nu maninci...nu ai pofta de mincare, etc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-10-18 11:42:38

evilpink
Banat

si lipsa pofetei de manacre poate sa fie un efect secundar al ac.?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-10-18 11:46:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

da...la fel ca si pofta de mincare exagerata(e drept, mult, mult mai rar)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-10-18 17:04:18

evilpink
Banat

si daca se constata acest efect secundar presupun ca ac. se pot inlocui cu altele,nu?

puss puss puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.