homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alaptez, si am fost infectata cu trichomonas.

#1 2007-10-17 23:58:31

tzuntzurel
New member
Inregistrat: 2007-10-17

Alaptez, si am fost infectata cu trichomonas.

Sa incep cu inceputul.Niciodata nu am avut trichomonas, am avut un singur partener, sotul, am incredere mare in el si stiu sigur ca nu a calcat stramb incat sa se infectat el cu trichomonas.Chiar daca ar fi calcat stramb nu e atat de prost sa nu se protejeze... Sunt sigura ca trichomonasul l-am luat eu din maternitate.Acum patru luni am nascut pe cale naturala, m-am chinuit si in urma nasteriii pe langa epiziotomie am ramas cu niste cicatrici si o fisura mica la comisura labiilor.Cand am avut contact sexual cu sotul am avut o mica sangerare de la acea fisura si usturime foarte mare.Am fost la medic mi-a dat tratament Lomexin crema, Poliginax si Tantum Rosa.L-am facut, nu mi-au trecut acele simptome si  m-am dus din nou la medic care mi-a recoltat o secretie si rezultatul a fost:   Frecvente epitelii plate si rotunde cu nuclei cu hipertrofie accentuata, frecvente leucocite, prezent trichomonas, prezent gardnerella. Pentru ca alaptez nu a putut sa-mi dea tratament ce se administreaza oral si mi-a dat Cervugid ovule 20 de buc, iar sotului Fasigyn 4 tablete doza unica repetate peste 7 zile. N-am avut niciodata secretie specifica trichomonasului adica galben-verzuie, usturimi am avut la acea fisura si mancarimi am avut acum o saptamana in timpul tratamentului cu Poliginax, exact in zona labiilor mici langa clitoris si chiar m-am mirat de ce acolo si am zis ca probabil fac alergie la tratament. Ce credeti, pot scapa de trichomonas si gardnerella dupa tratamentul asta cu ovule? Nu ar trebui sa iau si ceva oral? Banuiesc ca schimba gustul laptelui si e posibil ca fetita sa refuze sanul.
Exista posibilitatea ca la nastere sa fie infectata si fetita, daca aveam atunci trichomonas desi nu cred? Trebuie sa fac si spalaturi in timpul tratamentului cu Cervugid? In prospect scrie ca nu trebuie luat daca alaptez. Dar nici fara tratament nu pot sta.... As vrea sa-mi alaptez fetita cat mai mult, si are abia 4 luni...
Va multumesc anticipat. Doctoressa astept un sfat de la tine.

#2 2007-10-18 11:17:51

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Alaptez, si am fost infectata cu trichomonas.

greu de crezut ca va trece fara tratament pe cale orala(doar cu cervugidul ala...)
problema nu e ca schimba gustul laptelui ci ca intr-adevar trece in lapte si e interzis la virsta asa de mica! mi-e destul de greu sa cred ca ai luat din maternitate la nastere...din pacate insa nu e imposibil....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-10-18 13:38:46

tzuntzurel
New member

stii de ce cred ca am luat din maternitate? Dupa cum ziceam mi-am facut mereu secretia vaginala si nicidata nu a aparut, am facut-o si cand am aflat ca sunt insarcinata, iar in maternitate am avut niste conditii groaznice. Nu era apa calda, ne spalam cu apa rece, si ne faceau ele toaleta dimineata.Nici copii nu i-au spalat, i-au lasat asa cum i-au scos din burtica, doar i-au sters cu o carpa si au luat grosul.In rest ii stergeam noi cu servetele umede si cu apa adusa de acasa calduta adusa in termos... Asa ca ma astept sa o fi luat de acolo. Totusi nu inteleg, daca nu am acea secretie specifica trichomonasului, inseamna ca e infectia mai recenta, sau ce? Dupa nastere am facut sex doar de 3 ori din cauza durerilor de la rani si atunci protejati cu prezervativ, in rest am fost de 2 ori la ginecolog.    Offfff, simt ca inebunesc. Eu care nu am avut nicidata probleme sa ma trezesc dint-o data cu ditai Trichomonasul....Blestem ziua cand am luat hotararea sa nasc normal si nu prin cezariana....Numai probleme am avut.

#4 2007-10-18 14:27:56

Sammy
Sr. member
Inregistrat: 2006-10-24

la ce maternitate ai nascut de erau asa conditii cumplite?

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#5 2007-10-18 18:25:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

trichomonasul poate fi si asimptomatic...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-10-18 18:25:56)

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-10-18 19:12:07

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

tzuntzurel a scris:

Blestem ziua cand am luat hotararea sa nasc normal si nu prin cezariana....Numai probleme am avut.

poate daca faceai cezariana era mai grava problema. vreo infectie  la operatie sau doamne fereshte altceva. si asa e nasol.... da apropo..la ce maternitate ai nascut? sper sa nu fie prin bacau...  :-O

Ultima oara a fost editat de anca13 (2007-10-18 19:12:23)

storstark

#7 2007-10-19 15:29:10

tzuntzurel
New member

La Buzau, am nascut.

#8 2007-10-21 12:54:50

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

tzuntzurel, cine te-a asistat la nastere la Buzau?ce medic? la Buzau tot sistemul medical e varza. si mai vor sa si faca spitalul Judetean spital de urgenta. medicii sunt slabi, nu-si dau interesul, asistentele sunt mai gretoase decat medicii, daca nu le vari in buzunar nu ti pun nici saltea la pat. e oribil ce se intampla la Buzau. tzuntzurel, imi dau seaMA prin ce ai trecut in maternitatea din buzau, n am nascut inca insa din pacate stiu ce haos e in sistemu asta. nu e exclus sa pleci din spital mai bolnav decat te ai internat. si poate si cu ceva in plus.... ca in cazul tau si al multora alte persoane nevoite sa se trateze in cocina de aici.

#9 2007-10-30 23:24:53

tzuntzurel
New member

Din pacate am nascut cu asistente, s-au purtat frumos cu mine pantru ca le sunt colega, dar oricum le-am rasplatit mai mult de cat era cazul, dar cand e vorba de sanatate nu ma uit la bani. Problema nu cred ca ar fi la ce s-a intamplat in momentul nasterii cat la ce probabil am luat de cate ori ma suiam pe mesele alea sa-mi faca ''toaleta''. Nu cred ca se complicau ele sa curete dupa fiecare sau sa puna o aleza noua la fiecare pacienta.... Ma rog asta e sistemul, ma oftic, si acum nu am decat sa ma tratez cum pot eu mai bine si sa incerc sa nu mai ajung pe acolo. E greu ca alaptez si nu pot lua medicatia necesara.... Nu cred ca scap doar cu Cervugid....

#10 2007-10-31 11:26:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

tzuntzurel...era de asteptat, macar si numai pentru ca le esti colega, sa faca totul ca la carte pentru tine(desi firesc e asa sa fie pentru toata lumea)...off...vei relua fara doar si poate tratamentul complet dupa ce vei termina de alaptat...pina atunci insa e bine sa actionezi intravaginal ca sa nu lasi trichomonasul sa isi faca de cap
ah....si indiferent cum nasti(normal sau prin cezariana) tot toaleta aia ti se face...asa ca...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.