|
Nu esti logat.
Problema care a fost tot timpul amanata#1 2007-10-18 12:44:15
Problema care a fost tot timpul amanataVreau sa pun o intrebare. Cateva date e necesar sa dau. Am aproape 40 ani, doi copii si o familie extraordinara. Pana acum doi ani nu am avut probleme de nici un fel. Acum doi ani am facut prima oara o intrerupere de sarcina. La exact un an am mai facut o intrerupere de sarcina. La ultima intrerupere medicul mi-a spus ca am o leziune pe col. Nu pot sa spun ca nu stiu ce implica acest lucru. Provin dintr-o familie care are legatura cu medicina, eu in schimb sunt economista. Nu mi-a placut niciodata domeniul medical. Oricum ca mijloace de tratament pentru mine, pentru orice tip de afectiuni, au fost doar comprimatele, daca depasesc aceasta limita am o problema extrema. Ultima oara a fost editat de ana trifonescu (2007-10-18 12:46:58) Offline #2 2007-10-18 12:50:06
Re: Problema care a fost tot timpul amanatainfectia ta nu e cu herpes simplex...ala da rani numai la nivelul gurii. herpesurile de la nivel genital sunt date de hpv, virusul care determina cancer de col uterin. avand in vedere si rana...eu as merge urgent la medic...daca tot ai o familie minunata poate te gandesti si cum sa fii sanatoasa pt ei. mami de minuni Offline #3 2007-10-18 12:51:36
Re: Problema care a fost tot timpul amanatadegeaba cauti tratament pe forum..intai trebuie sa stii cu exactitate ce ai..mergi la doctor nu ai incotro..sanatate multa! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-10-18 13:31:51
Re: Problema care a fost tot timpul amanataeu_vreau....faci confuzie...exista herpesul genital dat de virusul herpes simplex tip II...e posibil sa fie infectie herpetica...doar ca aciclovirul ar fi rezolvat-o.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|