homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema care a fost tot timpul amanata

#1 2007-10-18 12:44:15

ana trifonescu
Membru
Inregistrat: 2007-10-18

Problema care a fost tot timpul amanata

Vreau sa pun o intrebare. Cateva date e necesar sa dau. Am aproape 40 ani, doi copii si o familie extraordinara. Pana acum doi ani nu am avut probleme de nici un fel. Acum doi ani am facut prima oara o intrerupere de sarcina. La exact un an am mai facut o intrerupere de sarcina. La ultima intrerupere medicul mi-a spus ca am o leziune pe col. Nu pot sa spun ca nu stiu ce implica acest lucru. Provin dintr-o familie care are legatura cu medicina, eu in schimb sunt economista. Nu mi-a placut niciodata domeniul medical. Oricum ca mijloace de tratament pentru mine, pentru orice tip de afectiuni, au fost doar comprimatele, daca depasesc aceasta limita am o problema extrema.
Revenind, probabil datorita acestor situatii am folosit o vreme ovule ca anticonceptionale. Mentionez ca nici eu, nici sotul meu nu ne-am gandit macar la relatii extraconjugale. Cert este ca dupa ceva vreme mi-a aparut un mic neg. Nici macar nu am stiut ce inseamna acest lucru. M-am documentat totusi pe net si asa am ajuns sa citesc o multime de grozavii. Eu de cand ma stiu am avut anemie feripriva si lipsa mare de calciu. Deoarece m-am mutat intr-un alt oras departe de ai mei orice problema medicala a mea a devenit mai putin importanta. Tratament pentru anemie nu am mai facut aproape de nici un fel singurul lucru pe care l-am facut a fost sa iau gluconat de calciu oral pentru ca tratament injectabil nu sunt in stare sa fac. De ceva vrema mi-au aparut o rana la nivelul labiilor de care nu mai scap. Pana de curand nu am folosit decat unguente cu galbenele. La medic nu am fost si nu stiu cand ma voi duce. O vreme am fost convinsa ca aceea rana este data probabil de o infectie cu Herpex Simplex (sotul meu are obiceiul de a face sex oral).Am facut 5 zile tratament cu Aciclovir 200 mg de 5 ori pe zi la interval de 4 ore. Am facut o zi pauza si nimic. Am reluat tratamentul cu 400 mg de 5 ori pe zi la interval de 4 ore. Nimic. Mentionez ca in ultima vreme mancarimile sunt insuportabile. Sotul meu nu are absolut nimic, in ultimul an am folosit tot timpul prezervativul. Acum sunt disperata dar la medic nu voi merge in continuare. Am inceput de astazi sa iau iarasi Aciclovir. In timpul noptii ma dau cu Aciclovir unguent deoarece in cursul zilei sunt la serviciu. Deja nu mai suport si probabil, sunt foarte constienta de ceea ce spun la medic voi merge doar in momentul in care va trebui sa-mi fac rezectie. Va rog in situatia expusa ajutati-ma, spuneti-mi exact ce sa fac, ce sa folosesc, pentru ca eu nici timp nu am pentru a sta mereu la usile medicilor si nici suficienta putere. Sunt disperata dar disperarea mea e legata de bunul mers al meseriei mele si de ce nu al familiei. Sotul meu este extrem de intelegator dar cred ca toate au o limita.

Ultima oara a fost editat de ana trifonescu (2007-10-18 12:46:58)

#2 2007-10-18 12:50:06

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Problema care a fost tot timpul amanata

infectia ta nu e cu herpes simplex...ala da rani numai la nivelul gurii. herpesurile de la nivel genital sunt date de hpv, virusul care determina cancer de col uterin. avand in vedere si rana...eu as merge urgent la medic...daca tot ai o familie minunata poate te gandesti si cum sa fii sanatoasa pt ei.

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-18 12:51:36

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

degeaba cauti tratament pe forum..intai trebuie sa stii cu exactitate ce ai..mergi la doctor nu ai incotro..sanatate multa!

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#4 2007-10-18 13:31:51

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu_vreau....faci confuzie...exista herpesul genital dat de virusul herpes simplex tip II...e posibil sa fie infectie herpetica...doar ca aciclovirul ar fi rezolvat-o....
ana, pentru o persoana provenind dintr-o familie de medici...gindirea ta e cit se poate de ciudata....daca esti infectata cu HPV???? daca ai deci vegetatii veneriene??? pentru numele lui D-zeu, mergi la un medic, pentru un diagnostic si tratament! Nu putem noi sa punem diagnostice si sa dam tratamente pe forum, asa...pe nevazute...iar tu...sa stai si sa incerci diverse tratamente, anapoda...sa afirmi cu atita nonsalanta ca nu mergi la medic...of! gaseste-ti timp te rog si mergi sa te vada un dermatolog!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.