|
Nu esti logat.
Rana pe col/spotting?#1 2007-10-18 14:29:34
rana pe col/spotting?iau Karissa de mai bine de 1 an si nu am patit niciodata sa am spotting sau vreo urma de secretie maro spre rosu (mai bine zis maro maro si cu cheaguri spre rosu )in timpul administrarii pastilelor. Mentionez k sunt la ultima pastiluta de pe folie si astazi am avut o secretie ciudata ce semana a spottingul din prima luna d administrare a pastilelor cand inca organismulnu era obisnuit cu ele.e ceva normal? ma gandesc insa ca la ultimele contacte sexuale am avut o stare de disconfort o chestie care parca ma deranja acolo inauntru.ma sperii si ma tot gandesc sa nu fie cumva o rana pe col iar sangerarea asta sau secretie cum sa ii zic .... sa fie un semn?doctoressa help:( Ultima oara a fost editat de sorana_x (2007-10-18 14:32:14) Doar vantul stie intotdeauna tot... Offline #2 2007-10-18 16:23:06
Re: rana pe col/spotting?mergi la un control ginecologic...poate fi o leziune pe col in urma unui act sexual mai violent! Offline #3 2007-10-18 17:21:14
Re: rana pe col/spotting?mai degraba e spotting nu rana pe col,daca era rana nu aveai chegulete iar sangerarea era spre rosu nu maro.vb. cu medicul tau de planning dar nu strica si o vizita la ginecolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-10-18 20:55:22
Re: rana pe col/spotting?inca mai persista si chiar maro ...of:-< mi-am stricat tot weekendu la munte...in seara asta iau ultima pastilutza..poate totusi se opreste:( luni sa ma duc si la ginecolog...si va zic ce a zis exact.multumesc tare mult pt raspunsuri Doar vantul stie intotdeauna tot... Offline #5 2007-10-18 23:12:50
Re: rana pe col/spotting?cum sa fie spoting cand i-a pastile de mult timp,nu e in primele 3 luni? Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-18 23:14:08
Re: rana pe col/spotting?poate aparea si dupa primele 3 luni...si atunci trebuiesc schimbate anticonceptionalele... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-10-19 09:50:11
Re: rana pe col/spotting?
subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-10-26 22:56:46
Re: rana pe col/spotting?salutare Offline #9 2007-10-26 23:14:17
Re: rana pe col/spotting?sa speram ca e din cauza contactului...si nu cumva apare spottingul...desarcina nu e vb... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-10-26 23:24:10
Re: rana pe col/spotting?poate sa apara spotting dupa apropape un an? Offline #11 2007-10-26 23:26:04
Re: rana pe col/spotting?da...mai rar intalnit dar posibil...si atunci e nevoie sa schimbi anticonceptionalele...dacase repeta...mergi la ginecolog...daca exclude posibilitatea unei rani atunci e vb de spotting... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-10-26 23:42:25
Re: rana pe col/spotting?merci...deci daca nu e sarcina stau linistita...iar daca se mai repeta...ma duc la doctor Offline #13 2007-10-26 23:45:37
Re: rana pe col/spotting?pai daca n ai intarziat mai mult de 12 ore...n ai luat antibiotice,n ai baut ceai de sunatoare sau sucde gref...n ai vomitat pastila...sau n ai avut mai mult de 4 scaune moi pe zi...n ai dc sa ti faci griji de vreo sarcina...e vb de cu totul altceva... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-03-24 14:35:55
Re: rana pe col/spotting?Offf fetelor nu am scapat nici eu de vestitul spotting. Insa acum problema mea e urmatoarea: de vreo 3 zile in secretia maronie apar si cateva chegulete de sange ( rosu foarte inchis spre maro ). Aceste chegulete sa fie de la rana de pe col? Pana acum nu am avut decat scurgere de un galbui-maroniu, dar curata sa zic asa. Ce sa fie cu cheguletele astea? Este prima luna de Diane 35, ma asteptam la spotting ... dar si chegulete ... Oare rana de pe col isi face de cap? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #15 2008-03-24 14:37:45
Re: rana pe col/spotting?eu sincer nu stiu ce e..daca mai continua mergi la un dr.. Offline #16 2008-03-24 14:40:12
Re: rana pe col/spotting?de la rana nu cred ca e...mai degraba cred ca e spotting... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-03-24 14:44:34
Re: rana pe col/spotting?SUnt foarte putine aceste chegulete si mici. Au aparut dupa ce am fost la medic si mi-a facut echo endovaginal. Ar putea sa fi atins ceva pe acolo? Tin sa spun ca medicul a lucrat foarte finut. Eu aproape ca nu am simtit cand a introdus endoscopul (parca asa se cheama). Fericita mamica de Aida Maria! Offline #18 2008-03-24 14:46:25
Re: rana pe col/spotting?si eu am avut o rana pe col, si abia am scapat de ea fara cauterizare, dar nu mi s-a intamplat niciodata sa am spottiong atatea zile de la ea, mai mult ca sigur e din cauza anticonceptionalelor...de la rana pe col se poate sa te mai trezesti uneori cu cate o pata mica de sange dar atat, cel putin in cazul meu asa se manifesta, si prin scurgeri foarte abundente. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #19 2008-03-24 14:59:53
Re: rana pe col/spotting?Cum ai scapat de rana fara cauterizare ane_mona? Cam ce tratament ai urmat? Care a fost perioada de abstinenta necesara? Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|