homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In legatura cu vaccinul impotriva cancerului de col uterin?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » In legatura cu vaccinul impotriva cancerului de col uterin?

#1 2007-10-18 17:12:36

noa
Membru
Inregistrat: 2007-10-18

In legatura cu vaccinul impotriva cancerului de col uterin?

Buna ziua as avea o intrebare ... am 19 ani si as vrea sa fac vaccinul impotriva cancerului de col uterin , dar din pacate in urma cu 5 luni am facut o intrerupere de sarcina . As vrea sa stiu daca mai pot sa fac acest vaccin si daca la testul Papanicolau se poate vedea ca am facut aceasta intrerupere . Va multumesc si va rog din tot sufletul sa imi raspundeti cat mai repede.

#2 2007-10-18 17:36:44

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: In legatura cu vaccinul impotriva cancerului de col uterin?

noa a scris:

Buna ziua as avea o intrebare ... am 19 ani si as vrea sa fac vaccinul impotriva cancerului de col uterin , dar din pacate in urma cu 5 luni am facut o intrerupere de sarcina . As vrea sa stiu daca mai pot sa fac acest vaccin si daca la testul Papanicolau se poate vedea ca am facut aceasta intrerupere . Va multumesc si va rog din tot sufletul sa imi raspundeti cat mai repede.

Nu cred ca se poate vedea la testul pap ca ai facut intrerupere de sarcina, dar cred ca ar fi bine sa mentionezi acest lucru cand mergi la dr.
Mai citeste aici despre vaccin: http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … p?id=10670

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2007-11-26 15:06:38

noa
Membru
Inregistrat: 2007-10-18

doctoessa poti sa imi raspunzi si mie te rog, cat mai urgent

#4 2007-11-26 16:13:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

1.la papanicolau nu se vede ca ai facut intrerupere de sarcina
2.pe langa papanicolau e bine sa facu si o tiparnita pt. hpv ca sa vezi sigut ca nu ai virusul

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » In legatura cu vaccinul impotriva cancerului de col uterin?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.