|
Nu esti logat.
Lovitura ureche....#1 2007-10-18 20:12:57
lovitura ureche....m-am lovit puternic la urechea stanga ieri seara,ma doare rau,ma arde,ma mananca in interior si o simt infundata!nu imi curge nimic din ea,doar ca am tot timpu senzatia ca este infundata si ma doare.sunt ingrijorata...!stiu ca cel mai bine ar fi sa merg la medic,daca nu imi trece oricum acolo o sa ajung...:(cred ca nu este perforat timpanu deoarece am o durere suportabila....citind pe net in astfel de cazuri duerea este cumplita,dar totusi sunt nelinistita!sa -mi pun ceva cald sau ce sa fac?am tot repetat durere,scuze! Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #2 2007-10-18 20:18:24
Re: lovitura ureche....incearca cu ceva cald..... te-ai lovit la interior sau la exterior? cu ceva ascutit sau cum? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-18 20:21:37
Re: lovitura ureche....megi la orl .Cel mai bine sa te consulte un medic si dc nu te mai supara dc zici ca te-ai lovit tare Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2007-10-18 20:31:10
Re: lovitura ureche....mersi mult pt.raspunsuri!m-am lovit la exterior,mi-a cazut accidental o bucata de lemn peste fata si mi-a atins urechea,dar ma doare in interior!la exterior nu am nimic , a fost doar rosie dar mi-a trecut.o sa incerc cu un prosop cald sa -l tin pe ureche. Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #5 2007-10-18 20:33:26
Re: lovitura ureche....mergi totusi si la orl. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|