homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt disperata sa stiu un raspuns!

#1 2007-10-18 21:50:55

mitzurica
New member
Inregistrat: 2007-10-18

sunt disperata sa stiu un raspuns!

buna, fetelor! am si eu o intrebare.dar mai intai, explicatiile.iau diane 35 de un an si 10 luni fara pauza.le-am luat la recomandarea medicului, dar fara consult prealabil.mi-a fost foarte bine cu ele.niciun efect negativ, din contra, mi-au reglat ciclul menstrual care, pe perioada cat le-am luat, a fost de 25 de zile.acum am renuntat la ele de trei luni, pt ca vreau cu disperare un bebe, dar vad ca nu se prinde.de ce oare?credeti ca sunt probleme sau e normal?vad ca ciclul menstrual e tot regulat, dar a crescut de la 25 la 34 de zile.ce sa cred?sa-mi fac griji?

#2 2007-10-18 21:55:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: sunt disperata sa stiu un raspuns!

n ai dc sa ti faci griji...daca ti ai facut analizele si esti in regulamai incearca...dupa 6 luni-1 an de incercari poti sa incepi sa ti pui intrebari...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-10-18 22:20:57

mitzurica
New member

mersi de raspuns! problema e ca nu mi-am facurt niciun control.n-am fost niciodata la ginecolog.pastilele mi le-a recomandat cea care s-a ocupat de formalitatile alea pentru starea civila, cand m-am casatorit.fara niciun fel de consult.

#4 2007-10-18 22:26:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

dureaza mitzurica pana sa ramai insarcinata. numai in filme se ramane din prima luna smile cu rabdare...si mai ales nu te agata de ideea ca trebuie sa ramai. vb din proprie experienta.

si mergi la medic pt un consult de rutina. la un moment dat tot va trebui sa mergi. asa ca mai bine mergi acum.

mami de minuni hjarta

#5 2007-10-18 22:29:17

mitzurica
New member

stiu asta...o sa merg.si sunt de acord si cu ce ai spus.copilul vine cand vrea el, nu cand vreau eu..dar eu sunt putin cam disperata.asa mi-e felul.ce-mi puteti spune despre diane?am citit multe lucruri rele

Publicitate

loading...

#6 2007-10-18 22:44:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

rele nu sunt...idee e ca suntmedicamente cu rol anticonceptional...nu sunt anticonceptionale in sine...si se iau maxim un an...oricum tu nu le ai luat f mult...si te ai inteles bine cu ele...asa ca nu te panica...va veni si bebe...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.