homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

2 pastilute uitate....-2

#20 2007-11-10 13:04:15

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: 2 pastilute uitate....

nu, daca partenerul ia antibiotice nu-ti trebuie protectie suplimentara...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#21 2007-11-11 09:00:45

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

va rog sa ma ajutati si pe mine cu informatii. Am pierdut o pastiluta maro din folia lo-femenal, pen-ultima, deci nu am luat-o. am vb cu medicul si mi-a spus ca nu e problema sa continui cu cealalta, cu ultima, la aceeasi ora caci cica astea maro nu au efect principal, alea albe fiind cele importante. Am facut exact cum mi s-a spus. Insa problema e ca in zi urmatoare dupa ce am pierdut pastiluta am avut contact sexual iar prietenul meu a ejaculat in mine si inainte de a lua pastiluta am ami baut si un paharel de alcool. Oare am gresit cu ceva?
daca stiti mai multe poate ma ajutati si pe mine.
multumesc.

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#22 2007-11-11 11:46:47

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

pastilutele maro sunt inactive,nu au rol contraceptiv,contin doar fier si altele...daca le-ai luat pe cele albe corect nu exista nici un risc.iar in legatura cu paharelul de alcool,la fel,nu exista nici un risc...asa ca stai linistita smile

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#23 2007-11-11 20:22:08

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

multumesc frumos:)

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.