|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2007-10-19 12:38:13
ce sa fac?fetelor...spuneam acum cateva saptamani ca ma voi duce la planning sa-mi iau anti deoarece doresc sa-mi incep viata sexuala,dar am zis ca mai astept deoarece nu o sa am ocazia sa intretin relatii des din cauza ca nu am avea unde.Si azi ...am avea posibilitatea insa sunt cateva lucruri despre care vreau sa va intreb inainte sa nu-mi para rau dupa.Dak o voi face va fi cu prezervativ bineinteles,dar tot ma tem din cauza lipsei de experienta a amandurora.Sunt in a 4-a zi a ciclului iar periada mea fertila e intre 7-21.Deci dupa calculele mele nu sunt in perioada fertila.M-as putea baza si pe asta?adik preze+perioada+coit intrerupt....stiu ca suna cam banal dar ar avea rost sa-mi fac griji?ce sa fac? Offline #2 2007-10-19 12:40:47
Re: ce sa fac?avand in vedere ziua si calculul, prez-ul + perioada de timp sunt suficiente, asa ca .... enjoy your moment E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #3 2007-10-19 12:41:08
Re: ce sa fac?nu ai de ce sa iti faci griji. avand in vedere ca nu aveti experienta nu m-as baza prea tare pe coit intrerupt...cu celelalte doua poti fi ok. luati durex ca sunt cele mai bune, aveti grija la montat si...enjoy! mami de minuni Offline #4 2007-10-19 12:43:43
Re: ce sa fac?ok..mersi mult!!abia astept:) Offline #5 2007-10-19 13:16:21
Re: ce sa fac?Eu ani de zile am folosit 2 metode combinate: prez si coit intrerupt in perioada fertila si prez in per nefertila, si nu am patit nimic. Cu anticonceptionalele nu am fost niciodata de acord, si a fost f bine si asa Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|