homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ok deci sunt baiat :) si voiam sa aflu inca o parere...

#1 2007-10-19 13:15:02

grasutza
New member
Inregistrat: 2007-09-08

ok deci sunt baiat :) si voiam sa aflu inca o parere...

una...
sa fac un rezumat sa stiti despre ce e vba. mi am inceput viatza sexuala la 11 ani (cateva acte sexuale) dupa care am facut pauza in care nici nu m am masturbat pana la 16 ani cand ma masturbam de 2 ori pe zi timp de un an si dupa care am facut pauza din cauza cosurilor care cu cat ma masturbam mai mult cu atat imi apareau mai mult pe tot corpul.. viata sexuala mi am reluat-o abea la 20 de ani si de data asta a fost regulata timp de juma' de an.. nu ma mai masturbez dar din cand in cand mai am cate o polutie nocturna...si pana in 18 ani nu ma alarmam dar deja la 21 de ani...si inca o problema imi creste par in ureki si degeaba imi zic ai mei sa ma calmez stiu ca totusi e ciudat la varsta asta.. ma gandesc ca am avut o viata sexuala foarte aiurea si ca am hormonii dati peste cap acum .. incerc sa citesc cat mai mult in acest domeniu sa fiu informat dar voiam inca o parere...

#2 2007-10-19 13:21:49

cj83cia
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

Re: ok deci sunt baiat :) si voiam sa aflu inca o parere...

Sotul meu are si acum, f rar -1,2 ori pe an- polutii nocturne, cu toate ca avem o viata sexuala activa, si nu ne-am ingrijorat niciodata. Cred ca se mai intampla.
Cosurile stiam ca trec, nu ca apar

#3 2007-10-19 15:15:47

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: ok deci sunt baiat :) si voiam sa aflu inca o parere...

mergi si la un doctor..cred si eu ca tot despre hormoni e vb

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.