homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O alta interpretare,ajutati-ma..

#1 2007-10-19 14:10:02

g!na
New member
Inregistrat: 2007-10-07

o alta interpretare,ajutati-ma..

Pentru ca nu eram sigura pe ceea ce imi recomandase doctora la control,si nici nu mi se explicase nimic,am intrebat aici pe forum la "sa fie o infectie?".Acum cateva zile am trimis pe sfatulmedicului.ro problema mea,ca sa mai aflu inca o parere(am vazut ca aici mi se raspundea cam greu,iar timpul trecea repede).Astazi mi-au raspuns,si pe langa ce mi-a spus doctoressa,au adaugat ca ovulele trebuie luate o saptamana,dupa spalaturile vaginale.Si eu am luat intre timp ovule Meclon timp de o sapt(azi fac o saptamana),dar fara spalaturi vaginale.Ma spalam zilnic cu ceai de galbenele si faceam un fel de infuzie tot cu ceai de galbenele.Cine mi-a raspuns,a spus sa ma duc la control dupa o luna cand poate doctorita mea imi va face o cultura din secretia vaginala si un examen Papanicolau(pana acum nu mi-a facu nimic in genul).Acum am scapat si de prurit,de roseata,de secretia albicioasa,branzoasa.Continui cu ceaiul de galbenele....Acum ce fac? eu nu am facut spalaturi vaginale,pt ca asa cum mi-ati spus si voi,si cum am citit si eu de altfel,spalaturile nu sunt reconadate pt ca distrug flora vaginala.Mai continui cu ovulele?Mai am 5 din 12. astept raspunsul vostru pana diseara,va rog mult de tot.Pa

"Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea;
cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!"

#2 2007-10-19 14:24:43

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: o alta interpretare,ajutati-ma..

daca pana acum a fost ok fara spalaturi nu fa nici de acum inainte. cu apa si cu degetul este suficient.

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-22 11:48:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: o alta interpretare,ajutati-ma..

cind spui infuzie ma gindesc eu ca te referi la faptul ca bagai si in vagin niste ceai din ala...e suficient

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.