|
Nu esti logat.
O mica curiozitate#1 2007-10-19 20:00:57
o mica curiozitatede ceva vreme ma macina o mica curiozitate.o prietena de a mea se plange mai mereu ca atunci cand face dragoste cu prietenul ei acesta nu e deloc tandru si dragostos in acele momente de placere si imi spune ca nu se simte deloc bine din cauza asta.eu nu am astfel de probleme cu iubytul meu dar vreau sa stiu.... cat de important este tandretea unui baiat in timpul actului sexual? Love is everything!!! Offline #2 2007-10-19 20:03:03
Re: o mica curiozitatee f important...mai ales daca esti la inceput...frigiditatea apare de obicei la femei tocmai din cauza lispei de tandrete...in special la inceput...nu stiu cui ii face placare ca de fiecare data sa se simta ca o mana...mai merge cate o partida mai wild...dar nu de fiecare data... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-10-19 20:05:15) happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-19 20:04:21
Re: o mica curiozitatecel mai important. Daca te iubeste si te respecta stie ca itit trebuie un timp mai lunge pentru "incalzire" pentru a se produce lubrefierea si relaxarea vaginului. Ar trebui sa ii spuna cat mai discret de aceasta problema prietenului ei si acesta sa o inteleaga. iubesc+Camelia+Matei Offline #4 2007-10-19 23:46:43
Re: o mica curiozitatedupa mine,este cel mai important lucru.....este si asta o modalitate de a-ti arata ca te iubeste sau macar ca ii pasa de tine.....si ca nu se gandeste doar la satisfacerea proprie,este o problema de cuplu ce trebuie dezbatuta si rezolvata dar cum a zis si tomina,cat mai discret... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|