homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am facut o prostie

#1 2007-10-19 21:11:10

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

am facut o prostie

fetelor, am facut o mare prostie...la sfarsitul menstrei obisnuiesc sa fac spalaturi vaginale cu tantum rosa, 1/zi timp de 2 zile...azi a fost ultima zi de menstra si, ca de obicei mi-am facult spalaturi insa, eu obisnuiesc sa fierb apa, sa fiu sigura ca nu sunt microbi sau mai stiu eu ce...azi insa, din cauza grabei nu am asteptat sa se raceasca apa prea bine, era un pic fierbinte dar nu am simtit asta cand am probat pe incheietura mainii, ci am simtit numai cand am pompat-o in vagin...ce se poate intampla daca apa a fost un pic mai fierbinte...care ar fi urmarile? simt ca am o mica stare de disconfort insa nimic altceva...ma gandeam sa folosesc niste iaurt...e indicat?

nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat...cu orice...sunt cam speriata...

oare iaurtul simplu de la activia o fi bun?activia natur...contine bifidus actiregularis si fermenti selectionati de iaurt (asa scrie pe cutie)...sau poate iaurtul usurel :)de la napolact ...

Ultima oara a fost editat de mara21 (2007-10-19 22:06:54)

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#2 2007-10-19 21:51:58

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

Re: am facut o prostie

baga-te-n congelator

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#3 2007-10-19 21:55:59

mara21
Full member

merci morow...ar fi trebuit sa-ti pui id-ul moron, nu morow...scuze...nu m-am putut abtine

#4 2007-10-19 21:57:26

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

Foarte Tare Frate big_smilebig_smilebig_smile

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#5 2007-10-19 22:00:24

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

eu zic ca niste iaurt ar fi bun,pentru calmare...zic eu,,

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-10-19 22:03:21

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

morow a scris:

baga-te-n congelator

Offtopic:Ce om lol

#7 2007-10-19 22:46:41

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

mara21 a scris:

merci morow...ar fi trebuit sa-ti pui id-ul moron, nu morow...scuze...nu m-am putut abtine

Foarte tare faza cu moron.
Iar despre iaurt.....rau nu are cum sa-ti faca parerea mea

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#8 2007-10-19 22:58:06

mara21
Full member

si eu cred ca n-are cum sa-mi faca rau iaurtul...o sa incerc...va multumesc fetelor puss ( tie ti-am multumit deja morow tongue )

#9 2007-10-19 23:05:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mara21 a scris:

fetelor, am facut o mare prostie...la sfarsitul menstrei obisnuiesc sa fac spalaturi vaginale cu tantum rosa, 1/zi timp de 2 zile...azi a fost ultima zi de menstra si, ca de obicei mi-am facult spalaturi insa, eu obisnuiesc sa fierb apa, sa fiu sigura ca nu sunt microbi sau mai stiu eu ce...azi insa, din cauza grabei nu am asteptat sa se raceasca apa prea bine, era un pic fierbinte dar nu am simtit asta cand am probat pe incheietura mainii, ci am simtit numai cand am pompat-o in vagin...ce se poate intampla daca apa a fost un pic mai fierbinte...care ar fi urmarile? simt ca am o mica stare de disconfort insa nimic altceva...ma gandeam sa folosesc niste iaurt...e indicat?

nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat...cu orice...sunt cam speriata...

oare iaurtul simplu de la activia o fi bun?activia natur...contine bifidus actiregularis si fermenti selectionati de iaurt (asa scrie pe cutie)...sau poate iaurtul usurel :)de la napolact ...

mai degraba iaurtul simplu de la napolact...nu pune activia...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.