|
Nu esti logat.
Dansez pentru tine!#1 2007-10-19 22:57:13
Dansez pentru tine!ce parere aveti despre aceasta emisiune?va place? ati urmarit celelalte editii?sunteti fan, sau nu?mie imi place foarte mult, si acum chiar sunt suparata, pentru ca nu pot sa urmaresc emisiunea live.k pro tv nu-mi merge aici. Offline #2 2007-10-19 22:59:53
Re: Dansez pentru tine!da, sunt fana! m-am uitat la toate editiile! pe mine ma impresioneaza cazul fiecaruia, nu felul in care danseaza.. as vrea toti sa castige!! e o emisiune frumoasa, perfecta pt o vineri seara de stat in casa Offline #3 2007-10-19 23:09:09
Re: Dansez pentru tine!Ca la toate emisiunile care se repeta, m-am uitat doar la prima editie si mi-a placut. Dar de la a2-a incolo nu mai pot sa ma uit. Offline #5 2007-10-19 23:18:01
Re: Dansez pentru tine!ce bine de voi, k va puteti uita.eu am vrut sa ma uit pe net, dar vad k nu merge, sau nu stiu eu cum.stie cineva cum?mie imi place sa ma uit, chiar daca e a treia editie.imi plac povestile, si chiar ma impresioneaza. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-19 23:20:22
Re: Dansez pentru tine!eu ma uit...pt dans sincer...dar nu am tot timpul rabdare... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-10-19 23:34:55
Re: Dansez pentru tine!
subscriu....la prima editie chiar comentam prestatiile concurentilor cu o prietena You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #8 2007-10-20 00:06:52
Re: Dansez pentru tine!Prima editie nu am vazut-o, dar m-am uitat la celelalte. Si acum ma uit in direct. E nasol ca nu castiga cei care merita, cei care au dansat cel mai frumos (de ex. Smiley si Adriela, Andreea si Petrisor, Laura si Bogdan), castiga cei care au cazul cel mai greu. Dar macar toti isi rezolva cazurile intr-un fel sau altul, cu ajutoare din afara. Si asta e cel mai important. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #9 2007-10-20 01:33:33
Re: Dansez pentru tine!
ai dreptate. Offline #10 2007-10-20 10:01:13
Re: Dansez pentru tine!imi place mult de tot! ma impresioneaza foarte tare toate cazurile! dar din pacate nu intotdeauna castiga cel care merita! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti Offline #11 2007-10-20 10:46:54
Re: Dansez pentru tine!pe mine ma enerveaza cazurile... adica sunt prea lacrimogene si nu imi place sa vad asa ceva... in schimb ma uit cu placere la dansuri, la costumatii, la parerile juriului... You are the sunshine of my life.. Offline #12 2007-10-20 10:48:15
Re: Dansez pentru tine!si eu ma uit cd danseaza ei,cd povestesc cazurile schimb postul ca ma intristeaza. Mamica de 2 pui scumpi Offline #13 2007-10-20 11:42:29
Re: Dansez pentru tine!mie mi-a placut super mult valsul dansat de elena (ex-mandinga) si...tipul ala, in editia trecuta.. Offline #14 2007-10-20 16:04:49
Re: Dansez pentru tine!imi place mult. sunt curioasa de andreea balan si cu partenerul ce vor face in mexic daca vor dansa la fel de bine Offline #15 2007-10-20 16:07:43
Re: Dansez pentru tine!imi place si mie emisiunea,in schimb ma terorizeaza reclamele publicitare .... foarte dese si lungi!x-( Back to Black Offline #16 2007-10-20 20:27:09
Re: Dansez pentru tine!mi-ar placea mult o emisiune in kre sa castige cei care merita intr-adevar....mi se pare foarte lame formatul...ce rost mai are in final performanta? Dak tot isi rezolva fiekre cazul in final... sa castige ala kre munceste cel mai mult si cel mai bine... mi se pare k promoveaza o mentalitate foarte aiurea...ceva de genu-lacrimile vand... Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-10-20 20:27:58) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #17 2007-10-20 20:28:38
Re: Dansez pentru tine!emisiunea e frumoasa.sa dansezi pentru ai oferi ceva cuiva e un gest frumos,nu multi fac asta.e multa durere cand se prezinta cazurile si de aceea de multe ori mut pe alt canal,urmanad sa vad doar dansul si sa prind ideea cat de cat.ma scot din sarite reclamele Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #18 2007-10-20 21:47:23
Re: Dansez pentru tine!Eu m-am enervat ieri.. Cum sa Mearga Andreea Balan in Mexic cand erau alte perechi mult mai bune ~x( Deci nu o suport !!!! No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #19 2007-10-20 21:59:06
Re: Dansez pentru tine!ar fi trebuit sa mearga cristina spatar ....dar din lipsa de timp a alex persoana care a avut timp...ei tre sa stea acolo 2 luni...si nu orice persoana publica isi permite sa isi lase cariera sa plece acolo....2 luni.....de tipu care pleaca chiar imi place....macar el sa faca treaba buna """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|