homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Onsarcinata sau nu? help

#1 2007-10-20 09:57:09

saknora
New member
Inregistrat: 2007-02-27

onsarcinata sau nu? help

Buna, iau AC Laurina de 3luni, nu de mult timp dar am mai multe nelamuriri

1. Am facut un tratament de 5zile cu un atibitotic si stiamca trebuie sa astept 7zile pana pot avea iar contact sexual fara o a doua metoda de protectie. Dar aseara iubitul meu a zis ca o zi in minus nu se intampla nimic. CE sanse sunt sa raman insarcinata? Trebuia sa astept pana sambata seara... Mi e tare teama de ceva neasteptat...poate cineva sa ma ajute? In plus luni , 22  oct termin blisterul...este aceasta saptamana inaite de a termina blisterul, saptamana fertila?

1.Am o pofta de mancare foarte mare , iar sanii mi(au crescut un pic cam mult de cand iau aceste A.C , in plus fara sa exagerez m-am ingrasat intr-o luna aproape 4kg.  Ce pot sa fac in aceasta privinta. De asemenea , in maxim 2 luni  va trebui sa le schimb pt ca nu mai stau in tara din septembrie, dar nu stiu cu ce AC. Nu cunosc nimic.

3. DE obicei cand facem dragoste, o facem de 2 ori, prima oara  efoarte bien, dar a doua oara desi il doresc foarte mult in acele clipe vaginul meu se inchide. Si nu inteleg de ce?Nu mai secreta nici un lichid, iar penetrarea ne face rau la amandoi. CE se intampla?

#2 2007-10-20 10:00:58

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

Re: onsarcinata sau nu? help

folositi un lubrifiant ceva neutral

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#3 2007-10-20 10:24:27

saknora
New member

sa mi raspunda cineva...nu are nimeni raspuns la intrebarile mele?????helppp

#4 2007-10-20 10:59:44

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

din cate stiu eu, cand iei anticonceptionale nu se produce ovulatia, adica nu ai perioada fertila... daca dintr-un motiv sau altul, (antibiotice) pilulele nu isi fac efectul, atunci e foarte posibil ca ovulatie sa se produca... de asta trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile... eu m-as gandi la postinor, dar mai asteapta si o alta parere

You are the sunshine of my life..

#5 2007-10-20 11:08:44

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

dc iei anticonc nu mai poti calcula per fertila.Trebuia sa asteptati 7 zile,sau sa fi folos o alta met de protectie.Cd ai terminat antibioticul?De cat timp iei anticonc?
eU sincer nu inteleg d c dc stiai ca tb 7 zile protectie ai facut-o.

E normal ca sanii sa creasca un pic de la pastile,cd vei renunta la ele vor reveni la starea initiala.Anticonc nu ingrasa,ele dau pofta de manc,iar dc vei manca mai mult normal ca te vei ingrasa.O sa mergi la dr unde vei fi sa iti prescrie altele.

Vorba lui morrow,un lubrifiant ati incercat? nu e vreo probl dc prima oara e ok,zic eu..

Mamica de 2 pui scumpi

Publicitate

loading...

#6 2007-10-20 11:24:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

saknora a scris:

Buna, iau AC Laurina de 3luni, nu de mult timp dar am mai multe nelamuriri

1. Am facut un tratament de 5zile cu un atibitotic si stiamca trebuie sa astept 7zile pana pot avea iar contact sexual fara o a doua metoda de protectie. Dar aseara iubitul meu a zis ca o zi in minus nu se intampla nimic. CE sanse sunt sa raman insarcinata? Trebuia sa astept pana sambata seara... Mi e tare teama de ceva neasteptat...poate cineva sa ma ajute? In plus luni , 22  oct termin blisterul...este aceasta saptamana inaite de a termina blisterul, saptamana fertila?

1.Am o pofta de mancare foarte mare , iar sanii mi(au crescut un pic cam mult de cand iau aceste A.C , in plus fara sa exagerez m-am ingrasat intr-o luna aproape 4kg.  Ce pot sa fac in aceasta privinta. De asemenea , in maxim 2 luni  va trebui sa le schimb pt ca nu mai stau in tara din septembrie, dar nu stiu cu ce AC. Nu cunosc nimic.

3. DE obicei cand facem dragoste, o facem de 2 ori, prima oara  efoarte bien, dar a doua oara desi il doresc foarte mult in acele clipe vaginul meu se inchide. Si nu inteleg de ce?Nu mai secreta nici un lichid, iar penetrarea ne face rau la amandoi. CE se intampla?

1.regula e de protectie suplimentara pe toata durata tratamentului + inca 7 zile .daca voi nu vreti sa respectati regulile trebuie sa va asteptati si la consecinte,deci conteaza si ziuao aia in minus
2.mergi si vb. cu un doctor de planning
3.lungiti preludiul,asteaptati pana esti tu lubrifiata din nou

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-10-20 14:33:56

saknora
New member

Dar pot face un test de sarcina acum? Sau pot lua pilula de a doua zi peste pilule Laurina?
O zi eu am crezut c anu conteaza sic a nu este un risc ata de mare de a ramane insarcinata, dar acum mie tare rica si nu mai stiu ce safac?
In cazul in care sunt insarcinata cum se produce avortul? Ce imi face? IMi dao pastiluta ca sa avortez sau ubla medicul acolo?
Da ti mai multe deatlii in ceea ce priveste faptul ca a doua oara vaginul meu se inchide, desi primul contact este super...

Va multumesc

#8 2007-10-20 14:42:07

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

nu poti face un test de sarcina acum, nu e relevant.
in cazul in care ramai insarcinata iti umbla doctorul acolo. Se poate face prin aspiratie sau chiuretaj.
cat despre postinor, nu stiu daca e cazul sa iei sau nu, asteapta sa vezi ce iti spun fetele.

Ultima oara a fost editat de Sammy (2007-10-20 15:41:25)

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#9 2007-10-20 16:00:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

testul de sarcina se face la 7 zile de intarziere a menstruatiei, pana atunci nu este relevant. momentan nu ai decat sa astepti sa vina menstruatia. eu in locul tau nu as lua postinor, dar mai asteapta si alte pareri in privinta asta

vaginul tau nu se inchide, pur si simplu nu se mai lubrefiaza k lumea. la ce interval de timp sunt cele 2 contacte? incercati sa mariti acest interval, si eventual si un preludiu mai lung. un lubrafiant ar fi bine venit

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2007-10-20 18:14:48

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

din cate stiu eu(nush cat de adevarat e)nu e prea indicat postinorul impreuna cu ac......si cat despre ziua aia conteaza foarte mult fie ea si ultima.incearca un lubrifiant,nu scade placerea si te va ajuta in mod sigur...

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#11 2007-10-20 23:20:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu lua postinor...mai ales daca contactul a avut loc in ultima zi dintre cele 7 de dupa tratament...

happy with him...inlove with him...puss

#12 2007-10-21 15:07:11

catalina18
New member
Inregistrat: 2007-08-15

fetele am si eu o problema. in septembrie mi-a venit ciclul pe 23. am avut un contact neprotejat pe data de 11 octombri. e posibil sa fi ramas insarcinata? vad ca e ziua in care trebuia sa-mi vina si nu mi-a venit... ma gandesc la o posibila sarcina.. voi ce spuneti?de obicei mie nu-mi intarzie....il am regulat

Ultima oara a fost editat de catalina18 (2007-10-21 15:07:54)

#13 2007-10-21 15:13:59

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

citeste aici la metoda calendarului si vezi daca acel contact neprotejat a avut loc in perioada fertila
http://www.anticonceptionale.ro/despre- … tie-4.html

Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-21 15:14:53)

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#14 2007-10-21 15:51:39

catalina18
New member

aici spune ca intre a 7a si a 16 zi este perioada fertila dar pe alte site-uri zice k intre a 11a si a 19a ... sunt foarte nelamurita..

#15 2007-10-21 15:54:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca ti ai calculat o corect atunci aia e...

happy with him...inlove with him...puss

#16 2007-10-21 16:40:34

catalina18
New member

n-ati inteles...nu m-am exprimat eu cum trebuie..  pe acest site zice ca daca ai un ciclu regulat, perioada fertila este intre a7a si a 16a zi incepand cu prima zi de cand iti vine..  am calculat cu ajutorul unui sex planner dintr-un site si imi da ca perioada fertila incepe din a 11a pana in a a19a zi de cand imi vine...   dupa sex planner eu ar trebui sa am perioada fertila intre 2 si 11 octombrie... iar calculata dupa datele dupa acest site ar fi intre 29 septembrie si 8 octombrie... sper sa ma fi exprimat mai bine si sa intelegeti ce vreau sa zic... nu va suparati dar sunt foarte speriata... ma tem de o eventuala sarcina... iar cu perioadele astea fertile mereu ma incurc...

#17 2007-10-21 16:51:43

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

"Pentru un ciclu menstrual regulat de  28 zile perioada fertila va fi intre a 7a si a 16a zi."
Asta e fraza care te-a pus in incurcatura?
De obicei se scad 18 zile din cel mai scurt ciclu si 11 din cel mai lung (din ultimile 6 luni macar). Daca tu zici ca ti-a dat din calcule perioada fertila intre zilele 11 si 19, inseamna ca ciclul tau menstrual e de 29 -30 de zile, deci nu de 28 fix. Deci nu e valabila pentru tine fraza de mai sus.
Rezulta ca perioada fertila la tine este cuprinsa intre zilele 11 si 19 si ai fost cam la limita pe 11 octombrie.
Linisteste-te acum , ca sa nu-ti intarzie din cauza stresului. Oricum ziua de azi nu s-a terminat inca. E posibil sa-ti vina inca. Mare lucru nu mai poti face acum. Doar sa astepti linistita si , in caz ca intarzie mai mult de 7 zile sa faci un test.

Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-21 16:52:24)

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#18 2007-10-21 16:58:10

catalina18
New member

msm de raspuns puss ... am mai patit odata asa sim-am hotarat sa trec pe antibebe si acum cand astept sa-mi vina ca sa le pot lua nu=mi mai vine smile...a....am uitat sa va zic.... imi curge destul de multa secretie..  inainte sa imi vina nu prea aveam secretie...of...e normal?

Ultima oara a fost editat de catalina18 (2007-10-21 17:15:28)

#19 2007-10-21 17:35:10

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

sa nu fi facut candidoza de la antibiotice.daca zici ca e mai mult decat de obicei,are o alta culoare,miroase mai ciudat sau ai mancarimi ar trebui sa te duci sa-ti faci un examen de secretie.

Ultima oara a fost editat de delya85 (2007-10-21 17:37:48)

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.