|
Nu esti logat.
M-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.Pagini: 1 2
#1 2007-10-20 10:18:17m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.ce pot face? ma ingras pe zi ce trece...dupa ce iau pastila la cateva ore imi e foame continuu....si nu prea ma pot controla...mor de foame cateva ore si apoi cedez si mananc... Offline #2 2007-10-20 10:56:17
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.foamea e o reactie la anticonceptionale... ai putea sa incerci altele, daca nu poti sa tii o dieta rezonabila You are the sunshine of my life.. Offline #3 2007-10-20 11:02:29
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.ar trebui sa te duci la doctorul de planning si sa-i spui problema si sa iti spuna cu ce sa le schimbi (daca e cazul) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #4 2007-10-20 11:50:15
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.Sau ai putea sa iei pastilele seara inainte de culcare.Doar n-o sa te trezesti din somn ca sa mananci! "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #5 2007-10-20 13:20:12
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.si yo am patit asta..ma'm ingrasat cateva kg in primele luni pt ca pur si simplu nu'mi puteam controla apetitul..dar acum nu mai am nici o problema..cred ca tine de vointa fiecareia Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-20 14:00:21
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.mie mi-a zis docotrul din start sa le iau seara ca sa nu am probleme cu ele,dar tot am avut chiar daca nu mancam aproape de lok si eu trebuie sa le schimb neaparat(karissa)asa ca nu ar fi rau sa ii pui aceasta intrebare si unui medic,ori sa incerci sa te abtii...... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #7 2007-10-20 21:44:35
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.mergi la medic si vb cu el...dau ele pofta de mancare dar nici chiar asa. mami de minuni Offline #9 2007-10-24 19:53:47
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.simplu...nu le mai lua. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #10 2007-10-29 19:17:04
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.eu le iau la ora 21, dupa ce pe la 20 deja am servit cina; nu prea are cum sa mi se faca asa o foame mare, ca ma iau cu somnul; eu iau yasmin; toata lumea imi zice ca am slabit mult; o fi si de la ele? Offline #11 2007-10-30 17:01:56
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.mai eu zic ca daca tie iti dau asa o pofta de mancare inseamna ca nu iti sunt tie potrivite. si eu iau marvelon si nu am avut asa probleme. poate trebuiesc schimbate; deci mergi la medic si vorbeste cu el. Don't drink water, fish have sex in it Offline #12 2007-10-30 18:20:03
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.sau poate pofta aia mare de mancare imediat dupa pastila e doar din capul tau... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2007-10-30 22:01:52
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.cunosc mai multe fete care au reactionat asa la Marvelon. Eu una le-as schimba cu altceva pana nu te ingrasi prea mult ca sa ti fie dificil sa slabesti. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #14 2007-11-20 21:00:01
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.Eu i-au Harmonete,si imi face o pofta enroma de dulce....eu chiar nu eram cu ciocolata...deloc cu dulcele...si am inceput sama ingras...si imi vine sa mor ca abia am reusit sa slabesc:(....nu pot sa i-au seara pt ca nu stiu parintii de pastile...asa le i-au in timpul orelor de lucru si nu au cum sa afle....stiti cumva ,trec poftele astea dupa o anumita perioada? dragostea este acceptare, dragostea nu incearca sa schimbe sau sa modeleze... Offline #15 2007-11-20 22:34:59
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.Hm... schimba-le, e cel mai bine asa! Mi se pare neinregula reactia ta la ele. Ele au acest efect asupra anumitor femei, insa nu am auzit de ceva asa de agresiv. Ai grija de tine Offline #16 2007-11-21 00:05:31Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.am renuntat la marvelon ca mancam intr-una si am pus niste kg bune pe mine. acuma iau harmonet si e la fel. zilele astea m-am gandit foarte serios sa renunt la pastile ca de cand le iau iau si in greutate. dar am nevoie si de protectie...si nu gasesc protectie mai buna ca cea a pastileleor Cu zambetul pe buze... Offline #17 2007-11-21 10:56:22
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.mergi din nou la medic ca sa ti le schimbe...sau incearca sa te aptii... happy with him...inlove with him... Offline #18 2007-11-21 11:01:38
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.Eu cred ca toate avem pofta de mancare dar asta nu inseamna sa mananci mereu, incearca sa-ti faci un program de mese si o sa fie mai bine...eu asa am facut, la fel ca si tine prima oara can am inceput sa iau(tot marvelon) mancam orice, mereu, am luat 5 kg in 2 luni dar acum e k..m-am gandit ca asa e la inceput si o sa ma obisnuiesc..si asa a fost,dar am mese regulate...bafta "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #19 2007-11-25 21:41:42
Re: m-am ingrasat!!! dupa ce iau pastila am o f mare pofta de mancare.Probabil k dp ce o sa vedeti postul meu o sa`mi sariti in cap.eu am un prieten stabil(my first)si la inceputul relatiei(pana sa intelegem noi cum sta treburile)foloseam prezervativul,dar...din dorinta de more & more am renuntat si nu folosim nicio metoda de contraceptie.suntem inconstienti asa e...dar eu nu am unde sa tzin anticonceptionalele si nici el , in afara de asta mi`e frik sa nu am ingrash Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|