homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As vrea sa ma ajutati cu rezultatele unor analiza...:(ms

#1 2007-10-20 10:30:15

annamarya
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-10-03

as vrea sa ma ajutati cu rezultatele unor analiza...:(ms

sunt analize la mycoplasma si ureaplasma si mi-a iesit-mycoplasma/ureaplasma:mycoplasma absenta,ureaplasma>10.000ufc/ml.doxycyclia:sensibil.josamicina:sensibil.ofloxacin:intermediar.eritromicina:intermediar.tetraciclina:sensibil.ciprofloxacin:intermediar.azitromicina:intermediar.clatritromicina:sensibil.pristinamicina:sensibil.
si cealalta analiza este un examen cito-bacteriologic al secretiei vaginale si mi a iesi-epitelii:relativ frecvente celule superficiale.leucocite:frecvente.hematii:rare.flora gram pozitiva:numerosi bacili.flora gram negativa:rari bacili.candida albicanus:relativ frecventi spori si filamente miceliene.trichomonas vaginalis:absent.neisseria:absent.observatii:prezent detritus celulat.
si mi a dat ca tratament CLARITROMICINA500,KLABAX-1 la 12 ore,METRONIDAZOL250,FLAGYL-de 3 ori pe zi cate 2 si TERGYNAN cate o capsula seara...mi a zis sa fac tratamentul 10 zile si dupaia sa merga la control fiindca s-ar putea sa fac si cancer de col uterin:| se pricepe cineva sa mi zika mai multe?ms:( eu iau si marvelon28 de 4 zile..sa le intrerup?neutral stiu ca trebuie sa ma protejez fiindca antibioticele scad efectul atic.

#2 2007-10-20 21:52:30

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: as vrea sa ma ajutati cu rezultatele unor analiza...:(ms

iei antibioticele si te protejezi suplimentar. avand in vedere ca ai si candida ia si un flucovim de 150. ureaplasma nu da cancer de col. hpv-ul insa da. fa tratamentul si dupa fa si un papanicolau si o tipare hpv pt a vedea daca il ai.

http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … neralitati

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.