homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se poate,sau nu?

#1 2007-10-20 12:26:32

Larysutza
New member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-09-24

se poate,sau nu?

in 22 septembrie am avut contact neprotejat.in 26 sept,mi-a venit ciclu,la timp,normal.acuma...ar trebuie sa-mi vina din nou,peste 2 zile,dar nu am nici un simptom,si eu d obicei am inainte cu o sapt d a venii,dar acuma nimk.ieri,si azi dim,mi-a fost tare rau....asa ca gen greturi,si mi-e tare frik.se poate sa vina ciclu dak is insarcinata d 3 zile?mi-a mai intarziat mie ciclu,dar numa d vreo 2-3 ori,p baza stresului,oboselii,nesomnului...etc.acuma nu am dormit d o sapt,tot gandindu-ma la asta....mi-e tare frik. cesafac.va rog mult spuneti-mi si mie,k voi va pricepeti...

Nu capacitatile noastre sunt cele care ne definesc,ci alegerile pe care le facem.

#2 2007-10-20 12:34:05

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

Re: se poate,sau nu?

calculeaza-ti perioada fertila. daca ai ciclul regulat nu cred ca erai in perioada fertila. si cred ca n-are sens sa te stresezi inainte de a-ti veni. daca iti intarzia atunci da, dar deocamdata nu a intarziat

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#3 2007-10-20 12:37:52

Larysutza
New member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-09-24

nu-mi vine regulat,cu o diferentza d o zi doua,inainte,sau dupa....da pana in 27 d zile vine...deci n-am cum sa calculez.da se poate,sau nu dak fecundarea a avut loc,sa mai vin ciclu peste 3 zile?bn,stiu k sunt femei la care le vine primele luni,chiar d is,da sa zicem k eu n-as fi exceptie d asta.se poate sau nu?pfoai,aici disper

Nu capacitatile noastre sunt cele care ne definesc,ci alegerile pe care le facem.

#4 2007-10-20 12:41:25

persifona
Vizitator

Nu te impacienta de acum. Daca intarzie mai mult de 7 zile, fa un test, dar pana atunci stai linistita.

#5 2007-10-20 12:50:28

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

ai cum sa calculezi daca ti-ai notat cum ti-a venit in ultimele 6 luni. formula este:

x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung.

asa vei afla care a fost perioada fertila

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.