|
Nu esti logat.
Daca prima luna le iau gresit...#1 2007-10-20 19:42:22
Daca prima luna le iau gresit...Sa spunem ca dupa o pauza de 2 luni, ma hotarasc sa iau din nou anticonceptionale. Ele trebuie luate din prima zi a ciclului, insa mie mi-a intarziat (2 sapt) si nu mai am rabdare sa astept. Offline #2 2007-10-20 20:07:56
Re: Daca prima luna le iau gresit...poti sa le reincepi numai dupa ce esti sigura ca nu esti insarcinata.daca zici ca ti-a intarziat 2 sapt ai putea sa te duci la un doctor sa vezi care e problema.cat despre protectie,daca nu le incepi in prima zi de menstruatie o sa fii protejata dupa 7 pastilute inghitite. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #3 2007-10-20 20:09:04Re: Daca prima luna le iau gresit...am inceput si eu asa dar nu de capul meu ci dupa ce mi-a dat acordul medicul...poti incepe de astazi daca tu crezi ca nu-ti vine in viitorul apropiat dar inainte de asta fa un test de sarcina(sa te asiguri ca nu esti insarcinata) dar sa ai 3 sapt de la ulimul contact sexual sa fii sigura ca testul iese sigur....efect contraceptiv o sa aiba dupa ce inghiti 7 pastilute...si ai grija fa testul de sarcina inainte daca ai avut contacte sexuale neprotejate Offline #4 2007-10-20 20:11:34
Re: Daca prima luna le iau gresit...nu se pune problema de o sarcina. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|