|
Nu esti logat.
Ovare polichistice#1 2007-10-21 13:28:09
ovare polichisticeImi cer scuze daca mai exista un astfel de subiect, am cautat pe forum si negasind nimic m-am gandit sa deschid acest topic. Intrebarea mea este de la ce apar aceste chisturi (este vreo dereglare hormonala?) si ce am putea face pt a nu se dezvolta acestea sau a nu face altele (sper sa ma fi exprimat corect). Mie doctorul mi-a recomandat sa iau anticonceptionale, insa intreb daca stiti si vreun alt tratament, chiar si pe baza naturala, cum ar fi ceaiurile de exemplu. SAU macar as dori sa stiu din ce cauza apar aceste chisturi. Offline #2 2007-10-21 13:34:49
Re: ovare polichisticeuite aici: "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #3 2007-10-21 13:43:03
Re: ovare polichisticems mult andrada Ultima oara a fost editat de myhaela (2007-10-21 13:53:56) Offline #4 2007-10-22 04:02:54
Re: ovare polichisticebuna , eu beau ceai de galbenele este foarte bun pentru dureri la ovare si pentru durerile menstruale , si ceai verde beau pentru ca mi s-a spus ca este foarte bun pentru organism . Eu nu prea sunt de acord cu unele pastile mai ales ca eu am avut mereu efecte adverse de la multe pastile , antibiotice, insa anticoncept sunt foarte bune mai ales daca nu nici un simptom inseamna ca ti se potrivesc Offline #5 2007-10-23 12:49:24
Re: ovare polichisticeam citit in ziarul Formula AS o reteta, cica pt orice fel de chist. Tratamentul tine o luna de zile: zicea ca trebuie luat in fiecare zi (in prima saptamana), pe stomacul gol o bucatica mica de tamaie (cat o pastiluta mica), dupa care bem lichid, stam cam un sfert de ora si apoi putem manca. Celelalte 3 saptamani luam la fel, insa o data la 2 zile. In revista scrie ca e f. bun tratamentul, ca sunt pers. care l-au incercat si care au scapat de ele (scria ca e bun pt orice fel de chist). De mentionat f. imoprtant sa nu atingem tamaia de dinti. Ma gandeam ca pe langa anticonceptionale poate m-as incumeta sa incerc si aceasta reteta, de interactionat cu antic. nu cred ca se va pune problema ca reteta e naturista, nu? Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-23 12:55:35
Re: ovare polichisticenu interactioneaza, nu...insa in ceea ce priveste eficienta...ma abtin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|