|
Nu esti logat.
Ce pot face?..-2#20 2007-10-21 21:06:48
Re: ce pot face?..e semn bun sansa e un fenomen ireversibil... Offline #21 2007-10-21 21:16:50
Re: ce pot face?..o sa astept sa-mi spuna el k vrea sa iesim...nu eu sa-i spun...e mai bine asha... Offline #22 2007-10-21 21:45:25
Re: ce pot face?..ce frumos... ai rabdare cu el, sunt sigura ca o sa te cheme langa el cat de curand... la urma urmei, te iubeste si de tine are nevoie ca sa-si gaseasca echilibrul... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #23 2007-10-21 21:48:02
Re: ce pot face?..da...am vb acu cu el l telefon..si s-a deschis..a zis k vrea s-o vada p mama lui mai linistita si o sa ne vedem...mi-a multumit k ii respect decizia..si k ma iubeste f mult..si k nu s-a inchis in el datorita mie..pentru ca m-a avut pe mine..si l-am sustinut...m-am abtinut s nu plang...m-am mai linistit si eu. Offline #24 2007-10-21 21:54:53
Re: ce pot face?..condoleante http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-21 21:58:05
Re: ce pot face?..nu cred k ma voi duce l inmormantare...il cunosc si vrea s fie singur in mom astea..am inteles dupa discutziile p kre le-am avut si azi..k s-a deschis mai mult...knd o s doreask imi va trimite un msj in kre mi va spune k vrea s ne vdm.. Offline #26 2007-10-22 01:57:29
Re: ce pot face?..laurik16, eu am trecut prin aceeasi faza k si u, si vreau sa-ti zic, ca si in ziua de azi regret k nu am fost la inmormantare.acum depinde si ce relatie aveai u cu parintii lui, sau cat de "veche" e relatia voastra.sfatul meu ar fi sa mergi la inmormantare.repet inca o data : si azi regret ca nu am fost la inmormantare . si asta a fost acum 2 ani. Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2007-10-22 01:58:02) Offline #27 2007-10-22 02:55:37
Re: ce pot face?..Eu cred k in primul rand nu vrea sa il vezi in starea aia si in al 2-lea rand, probabil nu vrea sa cedeze si sa planga, sa arate ca sufere. Prin prezenta ta, ar simti ca e cineva acolo pt el si ca se poate manifesta si ar ceda.... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #28 2007-10-22 13:58:34
Re: ce pot face?..laurik16...asa trebuie sa faci, cum spui: respecta-i decizia! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-10-22 14:43:41
Re: ce pot face?..doctoressa, scuze dak te contrazic.dar, dupa cum am mai spus, am fost in aceeasi situatie.nu a zis nimeni k daca merge acolo, el trebuie sa-si indrepte atentia asupra ei.dar prezenta ei l-ar putea ajuta.mie toti din familia lui mi-au zis, dupa, ca ar fi fost mai bine daca eram prezenta.bine, fiecare cu parerilw lui.ea ne-a cerut parerea, noi i-am zis fiecare ce am crezut ca e mai bine.acum ea alege, asa ca, fara suparare, dar nu "a trimis-o nimeni" nicaieri. Offline #30 2007-10-22 16:07:30
Re: ce pot face?..ii voi respecta decizia...s speram ca o s fie bine...va multumesc mult pentru sfaturi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|