|
Nu esti logat.
Prima iubire#1 2007-10-21 21:19:26
prima iubirete mai gandesti la el/ ea? sansa e un fenomen ireversibil... Offline #2 2007-10-21 21:25:34
Re: prima iubirepfoai... greu. ne-am despartit cam naspa. o perioada nu ne-am mai vorbit. au trecut 2 ani de atunci si el inca vrea sa ne impacam. a venit de nenumarate ori la mine cu flori, cu cadouri de ziua mea, s-a pus in genunchi sa il iert si sa ma intorc la el.... dar deja e prea tarziu. nu mai simt nimic pt el desi el inca ma iubeste. vine destul de des la mine la sv, sa ma vada. vorbim pe mess... suntem amici. nu ma mai gandesc la el...de fapt ma gandesc cateodata ce frumos ar fi putut si totul daca el ar fi stiut sa se comporte. poate k eram si acum impreuna... au fost vremuri frumoase... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #3 2007-10-21 21:37:35
Re: prima iubireeu nu...iar dak ma gandesc la el ca om...mi`e sila...un umfumurat si jumatate..un arogant si e vai d el...se crede f perfect si frumos dar atitudinea lui lasa d dorit...el ink ma cauta chiar zilele trecute m`a sunat sa`mi zica k s`a facut un an de cand ne`am desp ...mi`a plans la tel...k vrea sa ne impacam k ma iubeste blabla...nu m`a impresionat delok ! Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-10-21 21:40:02) #4 2007-10-21 21:42:34
Re: prima iubirehmmm...n'am mai vb aproape deloc..am fost fff ranita..i'am dat ignore lui si tutror oamenilor care'mi aminteau de el(toti colegii de liceu:( ) ne'am despartit chiar inainte de bac pt ca s'a amorezat de alta.... cu care a fost un an si ceva:(( 6 ani de dragoste Offline #5 2007-10-21 22:13:56
Re: prima iubire
a devenit obsesie.n e am desp ca el a plecat la buc la scoala de aviatie:Da trecut un an si ceva de atunci am o relatie(desi e la distanta mie bine asa)nope m a durut prea tare"sa ramanem prieteni"asa k am rupt toate relatiile take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-21 22:14:26
Re: prima iubirecum spuneam mai sus... chiar acum mi-a trimis un mesaj : "ce mult imi lipsesti " Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #7 2007-10-21 22:18:48
Re: prima iubireEu ink traiesc prima iubire... si normal k nu-mi pot imagina viata fara el si bla bla bla... dar nu cred k ne vom certa vreodata inkt sa nu ne mai vb... tin foarte mult la el ca persoana,mai presus dekt iubit... si cred k si dupa o eventuala despartire ar ramane una dintre cele mai apropiate persoane.. Ma cunoaste foarte bine..uneori ma sperie... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #8 2007-10-21 23:12:17
Re: prima iubirene-am despartit de 4 ani si recunosc ca abia dupa 2 ani mi-am revenit complet si am reusit sa ma reindragostesc cu adevarat. uneori imi pare rau ca iubitul meu nu e primul de care m-am indragostit, dar e primul cu care am facut dragoste...si eu cred ca asta compenseaza Offline #9 2007-10-21 23:20:41
Re: prima iubireAm fost impreuna timp de 2 ani jumate. De un an ne-am despartit. Am tinut legatura vreo juma de an.. in sensul ca mai vorbeam o data pe luna .. ori pe mess, ori la telefon, ne mai intrebam ce mai face fiecare, insa de fiecare data discutia degenera si ajungeam la noi si ne contraziceam ca de obicei Offline #10 2007-10-21 23:23:50
Re: prima iubirela mine a fost obsesie, nu iubire...si mi-a trecut foarte greu..l-am iubit enorm si nu a meritat. cu toate astea, pastrez o amintire frumoasa pt ca pt mine au fost si momente superbe in relatia aia. Offline #11 2007-10-22 00:18:20
Re: prima iubireeu inca traiesc prima iubire...de 2 ani....sper sa nu ne despartim...... """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #12 2007-10-22 00:21:51
Re: prima iubiresi eu am inca in suflet prima iubire, desi nu mai suntem impreuna .eu, deocamdata, cred ca toata viata o sa traiesc iubirea asta.si ce rau doare cand nu esti alaturi de cel pe care il iubesti cu adevarat..... Offline #13 2007-10-22 01:16:17
Re: prima iubire
cat as vrea sa spun si eu asa peste un timp.....cat mai repede, daca se poate.dar.....eu inca iubesc Offline #14 2007-10-22 01:36:26
Re: prima iubireadrianastoichitoiu, ti-am spus deja care e secretul. Munca,munca si iar munca (sau orice activitate utila care sa-ti tina neuronii ocupati zi si noapte). Sa-ti amintesti mereu bubele pe care le are, sa nu iei legatura cu el in nici un fel si sa nu te gandesti nici macar in gluma la o eventuala impacare. Restul rezolva timpul. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-22 01:41:31) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #15 2007-10-22 01:46:49
Re: prima iubiree adevarat ce zici andrada79.nu am luat legatura cu el de foarte mult timp.am incercat cu altcineva, dar nu a mers.faza e ca mereu imi amintesc de clipele frumoase pe care le-am petrecut alaturi. si care au fost destul de multe.multe, si frumoase.si atunci, hopa, sufletul meu e super trist, si isi doreste sa fie langa el.si gata!n-am ce face.cu toate ca sunt constienta ca langa el nu-mi va fi bine niciodata, ca doar de asta am si pus capat relatiei.dar a fost ceva frumos, si care a durat destul de mult, si care s-a terminat destul de brusc. stiu ca o sa-l uit cu timpul, adica sper, ca deja a trecut 1 an de cand ne-am despartit..... Offline #16 2007-10-22 02:00:20
Re: prima iubiresa cresti mare ! (nu te supara pe mine, eu_vreau, pt ca ti-am imprumutat replica!) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #17 2007-10-22 02:15:27#18 2007-10-22 11:28:21
Re: prima iubireeu il consider "primul" pe actualul (care e de fapt al 2-lea), el a fost intr-adevar prima iubire. Offline #19 2007-10-22 14:19:59
Re: prima iubireprima iubire adevarata o traiesc acum..am mai avut o "iubire" mai mica sa`i zic asa..da,imi mai amintesc de trecut,insa ma amuza toate cele care odata ma faceau sa sufar..am avut si momente frumoase,si mai putin placute,dar au trecut si acum ma bucur de ceea ce inseamna intr`adevar iubire! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|