homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Masochism, BDSM, chestii de genu`..?

#1 2007-10-22 03:09:55

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Masochism, BDSM, chestii de genu`..?

Ati incercat vreodata? Eu mi-am dat seama ca am o doza de masochism.. adik imi place sa ma muste tare de gat, si putin de alte locuri.. big_smile si sa-mi mai dea cate-o palma... Si am zis sa incercam si noi chestii gen Stapan-sclav dar nu am reusit sa ne punem deacord in privinta rolurilor asa k am jucat vreo 5 ore adevar sau provocare, deci am fost pe rand Stapan/a si sclav/a big_smile Ce parere aveti de chestiile de genu` asta? Vi se par prea freak? cesafac

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#2 2007-10-22 07:30:44

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Masochism, BDSM, chestii de genu`..?

nu ma atrag chestiile de genul asta si nici pe el smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-10-22 11:22:57

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ralucaelena a scris:

nu ma atrag chestiile de genul asta si nici pe el smile

nici pe mine. imi place sa o mai fac pe "sefa", sa il mai apuc de par sau sa il musc ma tare, asa in joaca... dar nu mai mult.

#4 2007-10-22 13:09:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nu imi place sa ma muste, poate doar sa dea impresia k ma musca rau big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2007-10-22 13:23:57

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

soulfly a scris:

Ati incercat vreodata? Eu mi-am dat seama ca am o doza de masochism.. adik imi place sa ma muste tare de gat, si putin de alte locuri.. big_smile si sa-mi mai dea cate-o palma... Si am zis sa incercam si noi chestii gen Stapan-sclav dar nu am reusit sa ne punem deacord in privinta rolurilor asa k am jucat vreo 5 ore adevar sau provocare, deci am fost pe rand Stapan/a si sclav/a big_smile Ce parere aveti de chestiile de genu` asta? Vi se par prea freak? cesafac

oleaca freak insa necersare cand  intervine monotonia..da si mi place..condimenteaza/

take me as i am or watch me as i go!

Publicitate

loading...

#6 2007-10-22 14:01:01

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

soulfly a scris:

Eu mi-am dat seama ca am o doza de masochism.. adik imi place sa ma muste tare de gat, si putin de alte locuri.. big_smile si sa-mi mai dea cate-o palma...Ce parere aveti de chestiile de genu` asta? Vi se par prea freak? cesafac

subscriu
Eu sint pisica blanda, care zgarie rau tongue
Deloc "freak". Spicy, kinky, sexy etc wink

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-22 14:01:28)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#7 2007-10-22 17:48:57

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie imi place sa ma muste de incheietura mainii, acolo unde sunt venele vizibile smile Makes me so horny...si eu am putin sadomasochism in mine, adica imi place sa mai imi dea cate o palmutza, sa ma traga de par uneori big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2007-10-22 18:42:17

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

mie imi place la nebunie sa-mi dea palmute peste fund si sa ma traga de par, de la ceafa, unde nu doare... si il mai paruiesc si eu mai nou tongue
nu mi se pare nimic anormal, atata vreme cat nu simt o durere deranjanta, nu vad sange sau mai stiu eu ce... totul in limita normalului si e super sexy wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

#9 2007-10-23 00:48:07

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

si mie imi place sa fim putin agresivi in timpul actului sexual... o palmuta, cateva muscaturi, palme big_smile condimenteaza partida big_smile

#10 2007-10-23 00:58:49

soulfly
Full member

dar ati indeplini porunci date de el..? sau ati da porunci de genu` "fa-mi/da-mi/lasa-ma sa-ti fac/sa-ti dau..." si chestii de genu? Sa fie asa TOTAL sa nu refuzati nimic din ce spune oricat de ciudat ar parea? big_smile

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#11 2007-10-23 01:03:08

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu mereu ii dau porunci big_smile
el e mai timid, nu prea se exteriorizeaza sad dar indeplineste intocmai ce ii poruncesc big_smile

#12 2007-10-23 01:07:37

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

mie imi place delicatetea smile asa sunt eu.asta nu inseamna le condamn pe cele, sau pe cei care sunt de acord cu asa ceva.

Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2007-10-23 01:09:55)

#13 2007-10-23 01:31:22

soulfly
Full member

isa20 a scris:

ma si gandeam : a vrut s-o violeze big_smile sau era si ea mai salbatica ? lol

lollol tare asta...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.