homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Irigari vaginale!!

#1 2007-10-22 10:57:08

roxa13
New member
Inregistrat: 2007-10-02

irigari vaginale!!

Am inteles ca nu este bine ca aceste irigari sa fie foarte dese.........ma rog parerile sunt impartite!!!Dr. mea ginecolog mi-a spus sa folosesc irigatorul o data pe saptamana sau chiar la 2 saptamani daca contactele nu sunt fosrte dese.Ideea este ca am uitat sa o intreb cu ce anume sa fac aceste spalaturi????Cu apa calduta (fiarta in prealabil si lasata la racit......eu cel putin asa fac) sau cu vreun ceai.......?????Ce sfat imi dati????
Ce sa folosesc dar sa nu creez un dezechilibru al florei vaginale ma gandesc??????Ca suntem asa sensibile........
Astept un raspuns si de la doctoressa!!!
Va multumesc

#2 2007-10-22 11:38:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: irigari vaginale!!

roxa13, nu e obligatoriu sa folosesti irigatorul! asa ca linisteste-te...spala-te in vagin dupa fiecare contact sexual, cu apa calduta si atit...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-10-22 11:42:46

roxa13
New member

multumesc mult doctoressa!
Eu de altfel tocmai am terminat tratamentul  pt vaginita microbiana(gardnerella) si sambata am repetat secretia si akum astept rezultatul.Sper sa imi fi trecut, ch sunt stresata pt ca este prima oara cd am av o astfel de problema..........si nc nu stiu cum sa ma mai spal......pt ca am inteles ca si ac spalari excesive duk la aparitia acestor dezechilibre ale florei vaginale!!!
Deci sa ma spal dupa fiecare contact cu apa calduta.....ok!!Sunt cam stresata!!

#4 2007-10-22 11:43:59

Al Pacino
Administrator

nu mai fii....linisteste-te

#5 2007-10-22 11:49:28

roxa13
New member

Iti multumesc din suflet!!!!
si sper ca totul sa fie bine si sa imi treaca!!!
Doctoressa mai vroiam sa te intreb ceva........pe toata durata tratamentului eu nu am mai avut contact sexual cu sotul meu.......iar akum dupa ce am repetat secretia am avut , numai ca am simtit oarece durere doar la inceput!!!!!Sa fie pe seama faptului ca ceva timp nu am facut, sau ca nu am fst suficient pregatita???
Mentionez ca si inainte ma durea un picut la inceput pt ca la mine preludiul treb sa dureze multtttttt ........si lubrifierea se face mai greu, nu prea ma concentrez eu asa cum ar trebui!!!!
E ceva grav (pt ca la ultimul control gineco nu mi-a zis ca e ceva in neregula) sa fi aparut ceva akum???
Multumesc doctoressa si scuze ca te stresez!

Publicitate

loading...

#6 2007-10-22 12:09:17

Al Pacino
Administrator

nimic in neregula...

#7 2007-10-22 12:53:05

Sammy
Sr. member
Inregistrat: 2006-10-24

eu prefer sa folosesc irigatorul. o sa radeti, dar e ceva psihic, dar prefer irigatorul degetului. este vreo problema?

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#8 2007-10-22 13:15:10

roxa13
New member

sammy nu stiu daca e tocmai corespunzator cu degetelul ,,,,,,,,te poti irita, rani,,,,,,,nu stiu eu nu as face asa!!!o prietena de a mea a patit-o cu degetelul!!!!
mai degraba ma spal cu jet de apa calduta si folosesc irigatorul o data la o saptamana!!!!!eu asa zik,,,,,,,,si sper ca nu gresesc!!!
mai asteptam pareri.......eu am intrebat-o pe doctoressa si nu mi-a dat de inteles ca treb degetelul folosit!
fiecare cum vrea!

#9 2007-10-22 13:16:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic ca poti sa te ranesti mai rau cu irigatorul decat cu degetul.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2007-10-22 13:18:50

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

daca nu ai unghii mari,e mai indicat degetul..zic eu...

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#11 2007-10-22 13:19:05

Sammy
Sr. member

mie asa mi-a spus un ginecolog, nu cu jetul de apa de la dus , ci cu degetul. dumnezeu mai stie ce si cum! smile dar eu oricum nu pot cu degetul (cum spuneam, o chestie psihica) si de asta folosesc irigatorul... sper doar sa nu fie rau.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#12 2007-10-22 13:19:15

Al Pacino
Administrator

pai, roxa13...nu m-am gindit ca trebuie sa indic in amanunt fiecare pas al tehnicii! oricum sunt de acord cu ralucaelena: poti sa te ranesti mai rau cu irigatorul decit cu degetul

#13 2007-10-22 13:20:38

Sammy
Sr. member

dar daca am grija sa nu ma ranesc, e ok si cu degetul si cu irigatorul?

#14 2007-10-22 13:22:21

roxa13
New member

am inteles!!!
orikum nici eu nu pot cu degetelul...........nu stiu de ce dar nu pot, probabil tot o chestie psihica!!!!
asa ca prefer cu jet apa si o data la 1/2 sapt sa folosesc irigatorul!!!

#15 2007-10-22 13:23:32

Sammy
Sr. member

roxa, cred ca asa voi face si eu pana la urma. smile

#16 2007-10-22 13:25:53

roxa13
New member

se pare ca suntem pe acc lungime de unda sammy!!!!!
daca nu pot, nu pot!!!
asa ca voi face cum am mai spus, orik dr. mea ginecolog a recomandat folos irigatorului o dat sau de doua ori pe saptamana!!!

#17 2007-10-22 13:26:47

evilpink
Banat

eu nu inteleg de ce vreti voi sa va faceti neaparat spalaturi vaginale? ne spalam dupa ce facem sex si in rest lasam vaginul ala in pace ,nu il mai agresam cu irigator,ceaiuri din mai stiu eu ce plante etc.etc.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#18 2007-10-22 13:29:34

roxa13
New member

ralucaelena dar tu crezi ca noi ne spalam in vagin la fiecare 5min????ideea era ca ne spalam dupa ce facem dragoste normal.........ideea era ca vr sa aflam daca este bine sa ne spalam cu irigator/fara, cu ceaiuri/fara???orikum parerile in priviinta irigarilor sunt impartite........
trebuie sa te speli intr-un fel......

#19 2007-10-22 13:33:43

evilpink
Banat

nu cred ca am scris undeva sa nu va spalati.ideea e ca trebuie sa fie facute aceste spalaturi dupa sex cu apa chioara cu degetul,irigatorul asta voi hotarati desi dupa capul meu sunt sanse mai mari sa te ranesti cu irigatorul ala decat cu degetul.in rest mie personal mi se pare inutil sa te speli cu tot felul de ceaiuri in fiecare saptamana asa iti agresezi vaginul si dezechilibrezi flora vaginala.

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-22 13:36:54)

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.