homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa nu suferi din dragoste...

#1 2007-10-22 12:12:43

andrutza
Vizitator

Cum sa nu suferi din dragoste...

Mereu, mereu disperati din dragoste, ba unii isi doresc sa-si taie venele, ba renunta la orice pt dragoste ...cum facem sa nu suferim din dragoste?
Reteta: echilibrul
Cand ti se ofera galeata intreaga de apa nu o bei ca prostu pe toata o data, iei cate o gura cand ti-e sete, nu?
Eh, tot asa si cu omorul... va invit sa dezvoltam subiectul : echilbul dragostei intr-o relatie

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-10-22 12:13:17)

#2 2007-10-22 12:17:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Cum sa nu suferi din dragoste...

cind te indragostesti, cel mai adesea, nu te indragostesti de omul ala asa cum e ci asa cum vrei tu sa fie...nu vezi defectele, doar calitatile, totul ti se pare minunat....doar ca indragosteala e boala cu evolutie autolimitata...trece in maxim 2 ani si atunci incepi, incet incet sa il vezi pe celalalt asa cum e...doar ca ai apucat sa investesti timp, sentimente, etc in relatia cu el...si te simti tradat, mintit...nu pricepi cum de s-a schimbat, si suferi...bietul om insa nu s-a schimbat, e acelasi, doar ca abia acum deschizi tu ochii...solutia pare a fi sa intri in orice relatie cu ochii larg deschisi nu sa ii tii intredeschisi si in plus sa nu te agati ca innecatul de pluta salvatoare de un om de care de fapt te leaga doar obisnuinta...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-10-22 12:20:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

doctoressa a scris:

cind te indragostesti, cel mai adesea, nu te indragostesti de omul ala asa cum e ci asa cum vrei tu sa fie...nu vezi defectele, doar calitatile, totul ti se pare minunat....doar ca indragosteala e boala cu evolutie autolimitata...trece in maxim 2 ani si atunci incepi, incet incet sa il vezi pe celalalt asa cum e...doar ca ai apucat sa investesti timp, sentimente, etc in relatia cu el...si te simti tradat, mintit...nu pricepi cum de s-a schimbat, si suferi...bietul om insa nu s-a schimbat, e acelasi, doar ca abia acum deschizi tu ochii...solutia pare a fi sa intri in orice relatie cu ochii larg deschisi nu sa ii tii intredeschisi si in plus sa nu te agati ca innecatul de pluta salvatoare de un om de care de fapt te leaga doar obisnuinta...

bine spus.

hmmmm eu cum am reusit sa ii vad defectele de la inceput? rotfl2))

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-10-22 12:23:07

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

andrutza a scris:

Mereu, mereu disperati din dragoste, ba unii isi doresc sa-si taie venele, ba renunta la orice pt dragoste ...cum facem sa nu suferim din dragoste?
Reteta: echilibrul
Cand ti se ofera galeata intreaga de apa nu o bei ca prostu pe toata o data, iei cate o gura cand ti-e sete, nu?
Eh, tot asa si cu omorul... va invit sa dezvoltam subiectul : echilbul dragostei intr-o relatie

cred ca e bine ca la inceputul relatiei sa fi rezervat/a sa vezi cum se dezvolta ea pe parcurs....

take me as i am or watch me as i go!

#5 2007-10-22 12:26:09

evilpink
Banat

eu de exemplu m-am indragostit de el de 3 ori sau mai bine zis m-am reinfragostit,nu stiu daca se intelege ce vreau sa zic......

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2007-10-22 12:36:12

andrutza
Vizitator

Eu cred ca e important ca atunci cand intram intr-o relatie sa incercam sa vedem lucrurile exact asa cum sunt in momentul respectiv, sa nu incercam sa schimbam partenerul pt ca asa vrem noi deoarece nu l-am mai cunoaste cum este el de fapt. E bine sa-l lasam sa faca ce vrea si ce-i trece prin cap ca sa vedem  daca e pe placul nostru sau nu....

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-10-22 12:40:52)

#7 2007-10-22 12:39:53

evilpink
Banat

bine spus andrutza.

puss puss puss

#8 2007-10-22 13:05:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ralucaelena a scris:

doctoressa a scris:

bine spus.

hmmmm eu cum am reusit sa ii vad defectele de la inceput? rotfl2))

chiar f bine spus smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2007-10-22 13:23:18

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

andrutza a scris:

Eu cred ca e important ca atunci cand intram intr-o relatie sa incercam sa vedem lucrurile exact asa cum sunt in momentul respectiv, sa nu incercam sa schimbam partenerul pt ca asa vrem noi deoarece nu l-am mai cunoaste cum este el de fapt. E bine sa-l lasam sa faca ce vrea si ce-i trece prin cap ca sa vedem  daca e pe placul nostru sau nu....

intradevar andrutza este f important sa nu incercam sa schimbam partenerul, dar asta se intampla inevitabil fie ca vrem fie ca nu....avem anumite asteptari si am vrea ca totul sa fie perfetct....ca nu este asta e partea a doua-a...dar ce noi suntem?
nu, normal ca nu, dar e important sa incercam si atat timp cat putem sa traim unul cu defectele celuilat e perfect....
acum referitor in a gasi echilibrul.....asta e destul de greu pentru ca in cele din urma suntem oameni, unii sunt mai egoisti, altii mai impulsivi...etc sau poate mai multe cumulate.....dar e important sa avem vointa sa trecem peste toate sa incercam sa amelioram efectele distructive ale anumitor parti negative: gelozie, impulsivitate, egoism....pentru ca astea duc inevitabil la distrugerea noastra si a celor din jurul nostru

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#10 2007-10-22 14:14:43

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

parerea mea e ca la inceput partenerul nici nu`si arata adevarata fatza..defectele alea pe care refuzam noi sa le vedem apar mai tarziu..la inceput e tot miere si lapte..doar trebuie sa`si pregateasca terenul..te indragostesti de omul "perfect'' care e langa tine si apoi isi poate permite sa faca mai multe ca deja esti orbita..pana deschizi ochii dureaza ceva..se numeste "m`am saturat"...

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#11 2007-10-22 14:16:48

sarah_ath
Full member
Inregistrat: 2007-06-17

nu cred ca exista o solutie sa nu suferi din dragoste...dragostea implica suferinta, mai mica sau mai mare...
cat despre echilibru...cred ca ar fi posib9il doar daca sentimentele ar fi rationale, dar nu sunt asa ca nu se poate vorbi de echilibru in dragoste...
dragostea implica acea doza de irational care nu poate fi controlata, toate/toti stim ce ar trebui sa facem sau ce ar fi trebuit, dar pana la urma de cate ori am facut asa?...eu personal...de prea putine ori...stiam ce e bine teoretic, dar imi era imposibil sa aplic in practica daca eram indragostita de acel baiat....
parerea mea...ca sa nu suferim din dragoste, cred ca trebuie sa avem norocu sa gasim acea persoana care sa ne iubeasca si sa incerce sa nu ne raneasca prea des, si cand o face, fiind inevitabil, sa gasesca metoda cea mai buna sa ne faca sa uitam suferinta prin care am trecut...parerea mea...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#12 2007-10-22 15:43:22

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

d acord...nu exista sa nu suferi...fara rau nu exista bine,fara suferinta nu exista fericire... ce rost ar mai avea lumea fara extreme...
   De asemenea.defectele omului apar pe parcurs,nu sunt scrise in frunte (dar ce bine ar fi)..dar de la intarziatul defectelor la a fi orb de-a dreptul e cale lunga...

Oricum..dak se poate spune ...yo sunt pro suferintza smile in alta ordine de idei...cu kt esti mai realist cu atat suferi mai m[utin..dar ce alegi..o iubire lucida si calculata..sau sa simti dragostea prin toti porii?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#13 2007-10-22 19:21:34

skumpi
Vizitator

trebuie sa fie prea perfect ca sa nu suferi..el ..tu..relatia...oamenii din jur...tot...ceea ce nu prea exista..
eu pot sa zic k am trelatia perfecta dar o data la vreo 2 saptamani tot ne certam..desi trece rpd tongue

#14 2007-10-22 19:29:23

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

doctoressa a scris:

foarte adevarat,exact asta mi s-a intamplat mie cu fosta relatie...sper sa fi invatat ceva din greseala asta si sa n-o mai repet...oricum eu cred ca e imposibil sa nu suferi din dragoste la un moment dat,altfel,chiar asa,n-ai mai sti sa apreciezi momentele fericite la adevarata lor valoare

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#15 2007-10-22 21:56:31

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

usor de zis, greu de facut... pacat k noi fetele gandim cu inima, nu cu mintea. nu stiu voi, dar eu cel putin cam asa sunt sad

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#16 2007-10-22 22:10:48

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Eu spun ca secretul e sa fii relaxat... Asa cum ai trait pana sa-l intalnesti pe EL/EA , sigur vei putea sa traiesti si dupa ce acesta va disparea smile
Sa nu faci din partenerul tau o obsesie, ratiunea ta de a trai. Neaparat trebuie sa ai si alte preocupari si daca nu ai , fa-ti!!

Si ce mai fac eu uneori pt a ma trezi din vis e un dush rece... imi amintesc ca tot ceea ce am in acest moment, maine poate sa nu mai fie, incerc sa ma familiarizez cu acest gand si e mai bine...

Si nu uitati ca fiecare stare in care va aflati este generata de creierul vostru.. AL VOSTRU. Si daca va simtiti rau si suferiti o faceti pt ca vreti si pt ca vreti sa valorificati ceea ce ati pierdut si va simtiti vinovate daca cumva treceti mai usor peste o pierdere.

Si in legatura cu intrebarea Lelainei.... SINCER... dupa ce am simtit dragostea prin toti porii si la fel de mult m-a si durut.. prefer o iubire calculata ... dar bineinteles ca in acel calcul se mai strecoara si erori tongue smile

#17 2007-10-23 17:33:28

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

cum sa nu suferi din dragoste? :
sa nu iubesti neutral

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#18 2008-02-03 00:26:31

Nastasia
New member
Inregistrat: 2007-09-12

Sa nu exageram cu precautia... eu una am fost la un moment dat atat de precauta sa nu sufar, incat am devenit paranoica, si am inceput sa vad saracul om care imi arata in toate felurile ce simte ca pe un obsedat... s-a sfarsit prost, si vazand lucrurile de la distanta, am realizat cat tineam la el de fapt.
Echilibrul e mult prea greu de tinut. Acum ne aruncam cu capul, acum dam in paranoia.. Eu zic ca el consta intr-o perioada platonica mai indelungata. Bucuria de a te intalni, de a vorbi, de  a impartasi.. in modul asta poti vedea omul mai clar, si ti se poate forma o parere mult mai obiectiva..

MAKE LOVE, NOT WAR!

#19 2008-02-03 00:27:14

Nastasia
New member
Inregistrat: 2007-09-12

alexia a scris:

Eu spun ca secretul e sa fii relaxat... Asa cum ai trait pana sa-l intalnesti pe EL/EA , sigur vei putea sa traiesti si dupa ce acesta va disparea smile
Sa nu faci din partenerul tau o obsesie, ratiunea ta de a trai. Neaparat trebuie sa ai si alte preocupari si daca nu ai , fa-ti!!

Si ce mai fac eu uneori pt a ma trezi din vis e un dush rece... imi amintesc ca tot ceea ce am in acest moment, maine poate sa nu mai fie, incerc sa ma familiarizez cu acest gand si e mai bine...

Si nu uitati ca fiecare stare in care va aflati este generata de creierul vostru.. AL VOSTRU. Si daca va simtiti rau si suferiti o faceti pt ca vreti si pt ca vreti sa valorificati ceea ce ati pierdut si va simtiti vinovate daca cumva treceti mai usor peste o pierdere.

Si in legatura cu intrebarea Lelainei.... SINCER... dupa ce am simtit dragostea prin toti porii si la fel de mult m-a si durut.. prefer o iubire calculata ... dar bineinteles ca in acel calcul se mai strecoara si erori tongue smile

Subscriu smile

MAKE LOVE, NOT WAR!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.