homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Off fetelor!!ma ajutati si d data asta?va rog!!

#1 2007-10-22 18:07:02

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

off fetelor!!ma ajutati si d data asta?va rog!!

cum vam mai povestiti ...cv timp in urma...a existat un fel d act sexual intre mine si iubitul meu.de atunci a trecut ceva vreme si nu s-a mai intampla nimic.Joia aceasta este baulul liceului meu....si am de gand sa raman peste noapte la el.Exista.....posibilitatea sa se intample cv intre noi......de ce zic asta...deoarece eu vreau...si imi doresc acest lucru....sa ....o fac cu el.....nelinistea mea...este urmatoarea....: prima data nu mi-a curs...sange...daca acuma...himenul se va rupe....spuneti-mi si mie cam cat ar curge??ca un ciclu normal?cum se manifesta aceasta sangerare..?ca sa nu fiu nestiutoare si becurizata ma intelegti voi!!si dupa actul in sine ar trebui sa ma duk la baie sa fac un dush???va rog invatati-ma!!de asta intru pe acest forum....sa citesc si sa invat...daca am posibilitatea asta..dc nu...vreau sa stiu..si sa imi fie mie bine.....

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#2 2007-10-22 18:09:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: off fetelor!!ma ajutati si d data asta?va rog!!

nu curge ca la o menstruatie. curg cateva picaturi. e de preferat sa faci un dus dupa.

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-22 18:10:04

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

in mod normal nu-ti curge mult sange...mai ales dak ziki k ati mai avut tentative,ceea ce inseamna k himenul tau poate fi un pic pregatit ca sa zik asa...largit...
  Sange curge cam,nush kt sa zik,o lingura... oricum,nu ca la ciclul menstrual...
   Nu ar fi rau deloc sa faci un  dush,kiar cu el,dc nu? asa mai scapi si de riscul de a-i pata lui patul...un dush te-ar putea scuti de oaresce momente neplacute

Poor is the man whose pleasure depends on another

#4 2007-10-22 18:14:16

mihaitza
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-10-20

din experienta mea:P....o sa curga dar nu foarte mult...cateva picaturi akolo....o sa te doara putin si la scoaterea penisului din vagin se va scurge cate pootzin...nu trebuie sa te speri este normal....dupa actul merge si un dush impreuna tongue...asta ramane la aprecierea ta daca faci singurica sau cu el:P....

lov u pusspuss

#5 2007-10-22 18:18:16

codynna
Full member

ahamz...am inteles....si spuneti-mi o chestie ca virgina ar trebui sa folosesc lubrifiant????sau...asta pe parcurs?

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

Publicitate

loading...

#6 2007-10-22 18:19:18

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cu ce urmeaza sa va protejati?

mami de minuni hjarta

#7 2007-10-22 18:19:48

mihaitza
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-10-20

prima data cum a fost ? usor greu ?sa chinuit moolt ?

lov u pusspuss

#8 2007-10-22 19:01:28

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Pune-ti un prosop sub fund ca sa nu se pateze patul...iar daca o sa fol prezervativ e bun un lubrifiant pe baza de apa....dar se poate si fara ...depinde cat de uda esti tu

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#9 2007-10-22 19:06:54

codynna
Full member

pai....prezervativul o sa folosim ca si prima data.....saru`mana si pntr sfatul cu prosopul si celelalte...mihaitza..prima oara a fost usor...sa zicem...de partuns...cum am mai zis.....a patrus dar...nu a stat mult..si nu a durat mult...deoarece....mi-e mi-a fost un fel d frica si ma durea si a hotarat sa renutze.

ps fetelor...cum imi dau seama...daca is uda sau nu?

#10 2007-10-22 19:10:38

mitzili
Hero member

daca pui mana .....esti uda smile.....oricum isi da si el seama....daca te mangaie pe acolo....sau mai bine daca iti face un mic oral inainte. dar oricum simti si tu

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#11 2007-10-22 20:13:21

codynna
Full member

de asta mie frik mie....sa nu imi curgaaaaaa mult si sa...nah:((...dar daca m-a durut la inceput inseamna k sunt sanse sa nu patesc sa imi curga mult nu???

#12 2007-10-22 20:31:27

skumpi
Vizitator

lasand la o parte faza cu sangele si dusul...ar trb sa vb inainte...sa`l rogi sa te ia incet...sa incerce sa fie cat mai delicat..mai iubaretz ...sa te faca sa te simti bine...pt k cu impresia primei dati o sa ramai pt ceva vreme wink

#13 2007-10-22 20:35:56

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

La mine nu a curs deloc sange...in schimb m-a durut tare (deci banuiec ca himenul era intact...ca stiu ca e posibil sa se rupa inainte, dar pe mine m-a durut....extrem de tare...de am zis ca nu mai fac asa ceva in viata mea...ca nu-mi mai trebuie rotfl2) ), dar de curs nu a curs nimic. Deci e posibil si asa...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#14 2007-10-22 20:40:27

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

codynna nu ai de unde sa stii daca o sa iti curga mult sau nu. depinde de fiecare in parte. eu zic sa nu te stresezi prea mult din cauza asta. acorda importanta altor detalii. cum au zis fetele... pui un prosop sub fund si ai rezolvat wink bafta si sa ne spui cum a fost

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#15 2007-10-22 20:47:15

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

deci...depinde f mult...mie nu mi'a curs deloc...nu ai de unde sa stii...cel mai bine faza cu prosopu sub fund, altceva nu ai ce sa faci

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#16 2007-10-22 20:57:53

mitzili
Hero member

Eu zic ca cel mai bun lucru pe care-l poti face e sa te relaxezi pt k de noaptea ai o sa-ti aduci aminte toata viata.....asa ca relax and enjoy the moment. Pe bune nu te ganii nici la durere nici la sange ....la nimic. Si o sa fie mai usr pt tine. Nu sta incardata. Inca un sfat...bea cu iubitul tau un pic de vin rosu inainte. O sa te faca sa te destinzi , o sa te relaxezi mai bine....iar pe el il incinge wink. Have fun

#17 2007-10-22 21:46:23

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

mie nu mi-a curs sange prima data...si eu am avut o tentativa inainte cudoua zile de a se intampla ....dar din auzite am inteles k e posibil sa curga cateva picaturi..in orice caz k o menstra nu va fi...

Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2007-10-22 21:47:29)

#18 2007-10-22 21:48:05

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

codynna a scris:

cum vam mai povestiti ...cv timp in urma...a existat un fel d act sexual intre mine si iubitul meu.de atunci a trecut ceva vreme si nu s-a mai intampla nimic.Joia aceasta este baulul liceului meu....si am de gand sa raman peste noapte la el.Exista.....posibilitatea sa se intample cv intre noi......de ce zic asta...deoarece eu vreau...si imi doresc acest lucru....sa ....o fac cu el.....nelinistea mea...este urmatoarea....: prima data nu mi-a curs...sange...daca acuma...himenul se va rupe....spuneti-mi si mie cam cat ar curge??ca un ciclu normal?cum se manifesta aceasta sangerare..?ca sa nu fiu nestiutoare si becurizata ma intelegti voi!!si dupa actul in sine ar trebui sa ma duk la baie sa fac un dush???va rog invatati-ma!!de asta intru pe acest forum....sa citesc si sa invat...daca am posibilitatea asta..dc nu...vreau sa stiu..si sa imi fie mie bine.....

mie nu mi a curs sanga niciodata pana acuma(de un an si eu nu mai sunt virgina).poate ai himenul elastic .e bine sa ai un prosop prin zonba.pt orice ocazie.

take me as i am or watch me as i go!

#19 2007-10-23 01:04:58

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nici mie nu mi-a curs sange deloc.dar, in schimb, a dusut foarte tare, k si eu am zis cum a zis Andreea86, k nu o sa mai fac asa ceva in viatza mea.si uite k a trecut si durerea.cel mai bine e sa te relaxezi, si sa te gandesti ca acel moment ti-l vei aminti toata viata.cum au spus si fetele, ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el putin, despre subiectul asta.asteptam sa ne zici cum a fost.
enjoy the moment!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.