homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de voi

#1 2007-10-22 22:12:09

andreaaa
Full member
Inregistrat: 2006-11-21

am nevoie de voi

se pare ca am numai probleme de la aceste ac. am inceput sa iau yasmin dar le-am inceput cu 2 saptamani inainte sa-mi vina menstra si se pare ca nu mi-a oprit-o cand trebuia sa vina ea normal, am luat in continuare cum trebuia inca o folie si se pare ca a venit acum tot cu 1 saptamana inainte sa termin folia.oare nu poate opri menstra daca nu le incepi din prima zi?
eu ce fac in acest caz?imi este frica sa nu vina si luna cealalta inainte.termin folia asta dar dupa ce fac?
daca fac iar 7 zile pauza iar nu o sa vina la timp?
nu mai cred ca o sa se mai regleze si nu stiu daca sa mai fac pauza de 7 zile sau sa le continui pt ca oricum am avut menstruatie luna asta.

sau sa le incep iar peste o luna cand vine urmatoroare imi este frica sa nu am iar spoting
vreau si eu un sfat va rog

#2 2007-10-22 22:34:00

andreaaa
Full member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: am nevoie de voi

am fost la n doctori mi-au gasit si ce nu aveam si mi-a ultima recomandat yasmin pt reglare dar le-am inceput cand nu aveam ciclu ci o falsa sangerare de la dereglarea pe care am facut-o de la marvelon.sa astept inca o luna si sa le incep iar?
daca o sa am iar spoting, m-am saturat de el nu mai vreau mai bine as incepe o noua folie fara pauza pt ca le-as termina exact cand vine ciclu?
dar daca le incepi cu 2 saptamani inainte sa iti vina menstra de ce mai vine si nu o opreste asta nu inteleg eu?
nu ar trebui sa vina cand le termini?

#3 2007-10-22 23:47:57

georgianabebe
Membru
Inregistrat: 2007-10-22

imi place site-ul asta si de acee am vrut sa ma loghez pt a-mi afla raspunsurile uneori la nelamuriri...akm nelamurirea mea sunt anticonceptionalele...folosesc marvelon 28...dar uneori uit sa le iau la aceeashi ora maxim doopa 3 ore le iau dar imi e tare frik sa nu ishi mai faca efectul...am dureri de sani...ji de 2 looni mai imi intarzie ciclul..este normal?

#4 2007-10-23 00:02:46

georgianabebe
Membru

ok...pey vreo 2-3 zile aja...eo la marvelon 28 nu am pauze...

#5 2007-10-23 00:07:58

georgianabebe
Membru

oricum durerile de sani ma omoara....folosesc de 3 luni marvelon28 si sunt multumita de el...dar...eu intelesem ca iti regleaza ciclul...dar akum nush..sad

Publicitate

loading...

#6 2007-10-23 00:19:39

georgianabebe
Membru

ok o sa fiu mai atenta...mersi ca mi-ai luat din griji...sunt un pic speriata de intarziere...in gandul meu era altceva.de aseara am inceput prima pastila mai micuta acum am luat-o pe a doua

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.