|
Nu esti logat.
Am nevoie de voi#1 2007-10-22 22:12:09
am nevoie de voise pare ca am numai probleme de la aceste ac. am inceput sa iau yasmin dar le-am inceput cu 2 saptamani inainte sa-mi vina menstra si se pare ca nu mi-a oprit-o cand trebuia sa vina ea normal, am luat in continuare cum trebuia inca o folie si se pare ca a venit acum tot cu 1 saptamana inainte sa termin folia.oare nu poate opri menstra daca nu le incepi din prima zi? Offline #2 2007-10-22 22:34:00
Re: am nevoie de voiam fost la n doctori mi-au gasit si ce nu aveam si mi-a ultima recomandat yasmin pt reglare dar le-am inceput cand nu aveam ciclu ci o falsa sangerare de la dereglarea pe care am facut-o de la marvelon.sa astept inca o luna si sa le incep iar? Offline #3 2007-10-22 23:47:57
Re: am nevoie de voiimi place site-ul asta si de acee am vrut sa ma loghez pt a-mi afla raspunsurile uneori la nelamuriri...akm nelamurirea mea sunt anticonceptionalele...folosesc marvelon 28...dar uneori uit sa le iau la aceeashi ora maxim doopa 3 ore le iau dar imi e tare frik sa nu ishi mai faca efectul...am dureri de sani...ji de 2 looni mai imi intarzie ciclul..este normal? Offline #4 2007-10-23 00:02:46
Re: am nevoie de voiok...pey vreo 2-3 zile aja...eo la marvelon 28 nu am pauze... Offline #5 2007-10-23 00:07:58
Re: am nevoie de voioricum durerile de sani ma omoara....folosesc de 3 luni marvelon28 si sunt multumita de el...dar...eu intelesem ca iti regleaza ciclul...dar akum nush.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-23 00:19:39
Re: am nevoie de voiok o sa fiu mai atenta...mersi ca mi-ai luat din griji...sunt un pic speriata de intarziere...in gandul meu era altceva.de aseara am inceput prima pastila mai micuta acum am luat-o pe a doua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|