|
Nu esti logat.
Diferenta intre "marvelon" si "marvelon 21"#1 2007-10-22 22:26:11
diferenta intre "marvelon" si "marvelon 21"buna seara dragele mele, iata ca vin si eu cu o problema (se pare ca nimeni pana acum nu a sesizat ceea ce va voi expune ) si, de aceea, ma gandesc ca n-ar fi rau sa o discutam. Sunt "consumator"vechi de marvelon, asa ca vad imediat diferenta intre blistere noi si vechi de pastile... acum cateva zile (sambata) la farmacie am cerut marvelon si mi-a dat pastilele, dar blisterul nu seamana cu cel vechi (pe care l-am terminat vineri )...scrie pe el marvelon 21, pe ale mele nu scria decat marvelon, prospectul e mult mai complex (in sensul de detaliere); pe cel vechi erau scrise pe spate, in engleza, zilele saptamanii, pe cel nou apar pe partea din fata a foliei, scrise in romana...ce se intampla? e acelasi anticonceptional intr-o noua prezentare sau e un nou tip de marvelon si trebuia sa-l iau ca si cum luam antibebe pentru prima oara ? precizez ca n-am luat niciodata pastilute 28 de zile, doar 21.Ce ziceti voi?cum sta treaba oare?...ca sa stiu daca ma protejez suplimentar sau nu Offline #2 2007-10-22 23:49:03
Re: diferenta intre "marvelon" si "marvelon 21"multe multumiri si scuze de intarziere in raspuns ... am crezut ca nu primesc raspuns pana maine, problema poate nu e foarte interesanta, dar... e bine ca mi s-a raspuns, mii de multumiri, de asta imi place aici, de cate ori apelez cu o problema mi se raspunde prompt si bine (ca am testat in timp) Offline #3 2007-10-22 23:58:31
Re: diferenta intre "marvelon" si "marvelon 21"ma bucur nespus ca exista un astfel de forum si, daca as putea, as ajuta si eu...dar... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|