|
Nu esti logat.
Nu inteleg de ce....#1 2007-10-22 23:45:27
nu inteleg de ce....De catva timp am o problema....prima data am pus-o pe seama microbului care l-am avut...si care a fost tratat, dar imediat dupa ce am terminat tratamentul am facut sex si am avut aceiasi senzatie: prima oara cand facem sex este totul super ok, dar apoi dupa ce ma duc la baitza sa ma curat si incerc din nou cu lubrifiere naturala sau artificiala am o usoara senzatie de disconfort si nu inteleg de ce se intampla asta din moment ce sunt lucbrifiata...e posibil sa nu mai fie himenul asa de dilatat sau.......? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #2 2007-10-22 23:55:34
Re: nu inteleg de ce....care himen? Ala s-a rupt, i-ai pus cruciulita, au mai ramas doar resturi asa ca nu te mai gandi la el. Poate ca ar trebui sa lasi mai mult timp intre acte. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-22 23:57:49) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #3 2007-10-23 00:06:41
Re: nu inteleg de ce....n-am zis nimic de nici un himen....poate nu am fost suficient de concisa, sorry Ultima oara a fost editat de sweet_di (2007-10-23 00:08:14) To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #4 2007-10-23 00:19:22
Re: nu inteleg de ce....
uite aici ai pomenit de himen .Sau vad eu dublu la ora asta? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #5 2007-10-23 11:18:54
Re: nu inteleg de ce....sincer nu....adik la vreo 5 max 10 min ne-am apucat din nou .... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|