|
Nu esti logat.
O parere va rog#1 2007-10-23 14:30:32
o parere va rogmi-a intarziat ciclul 6 zile.am avut un contact sexual protejat in a 14-a zi de la ultima menstruatie iar ejacularea oricum s-a produs dupa cateva secunde de la incheierea contactului.poate intarzierea se datoreaza unor pastile pt gripa,pe care le-am luat acum 2 saptamani sau perioadei de abstinenta de vreo 7 luni.care e probabilitatea unei sarcini?voi ce credeti?merci mult Offline #2 2007-10-23 14:33:21
Re: o parere va rognu cred ca ai cum sa fi insarcinata Offline #3 2007-10-23 14:40:35
Re: o parere va rogmultumesc.aveam nevoie sa-mi spuna cineva asta.stiu k si lichidul seminal contine spermatozoizi,dar dc m-am protejat nu cred k se poate intampla. Offline #4 2007-10-23 15:49:51
Re: o parere va rogdak te-ai protejat at nu sunt shanse sa fi ramas insarcinata... intarzierea se poate datora multor motive... sres,raceala... stai linishtita ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #5 2007-10-23 16:00:25
Re: o parere va rogcu ce te-ai protejat? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|