homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Modul pedagogic-2

#20 2007-10-28 00:34:07

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Re: modul pedagogic

eu nici macar nu stiu ce materii ash putea sa predau lol

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#21 2007-10-28 12:14:42

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

depinde la ce facultate esti.

Nobody home

#22 2007-10-28 14:18:02

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

am vazut ca a postat cineva cev acu sportul (sper sa nu fiu off topic) scuze dar si eu sunt la lieter si vroiam sa va intreb cat e de adevaratafaza? chiar tre sa faci 2 ani obligatoriu? daca mi-as lua scutire?

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#23 2007-10-28 14:45:40

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Nashira a scris:

depinde la ce facultate esti.

SNSPA - Stiinte politice. Banuiesc k as face practica la liceu.. cred ca as putea sa predau ceva gen filosofie/cultura civica, nu...? Eventual istorie...? nustiu

Sau sociologie? lol

Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-10-28 14:46:56)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#24 2007-10-28 17:56:51

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pai economie, organizarea intreprinderilor, educatie antreprenoriala.... cam asta cred. poate si contabilitate daca ai cursuri.

Nobody home

Publicitate

loading...

#25 2007-10-28 19:40:33

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

lee a scris:

am vazut ca a postat cineva cev acu sportul (sper sa nu fiu off topic) scuze dar si eu sunt la lieter si vroiam sa va intreb cat e de adevaratafaza? chiar tre sa faci 2 ani obligatoriu? daca mi-as lua scutire?

obligatoriu sportul la litere???!!! innebunesc daca e asa ca eu la anul vreau sa dau la litere , de fapt la romana-araba sau daca nu intru , la litere simplu dar ma razgandesc daca e obligatoriu sportul..mi se pare ca Janis e la litere poate ne lamureste ea. mi-as lua scutire dar inca o bataie de cap, sper sa nu fie adevarat ca urasc sportul.

#26 2007-10-28 21:41:23

lee
Hero member

si eu am gandeam sa imi iau scutire
oare o tine faza?

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#27 2007-10-28 22:26:16

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

ioana dinu a scris:

lee a scris:

obligatoriu sportul la litere???!!! innebunesc daca e asa ca eu la anul vreau sa dau la litere , de fapt la romana-araba sau daca nu intru , la litere simplu dar ma razgandesc daca e obligatoriu sportul..mi se pare ca Janis e la litere poate ne lamureste ea. mi-as lua scutire dar inca o bataie de cap, sper sa nu fie adevarat ca urasc sportul.

eu sunt la chineza-spaniola si la noi se tot zvonea k ar fi obligatoriu sportul... pana la urma am vb cu profa si mi-a zis k e facultativ dar k se ofera credite pe el...
   Eu una m-am inscris desi imi e greu sa cred smile dar e foarte misto fiindk ai de unde alege -de la dans sportiv,tenis de masa si de camp,aerobic (unde sunt eu),volei si destul de multe sporturi la care nu ma asteptam

Poor is the man whose pleasure depends on another

#28 2007-11-23 19:33:52

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

revin putin cu vesti...
cica modulul asta e valabil 2 ani de zile din momentul in care ai absolvit; dak nu profesezi in perioada asta, tre sa-l faci din nou dupa aia, pe bani. neutral
iar am picat pe ganduri.. profa mea de practica imi cere 6 ore tinute, in timp ce alte colege au scapat cu una..si e stresant.. deocamdata mi-am terminat asistenta... de acum ar trebui sa intru la predat, dar ma trag cainii sad ..

Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-11-23 19:34:23)

#29 2007-11-26 12:26:48

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Eu am terminat Litere -Rom-germ si am facut sport primii 2 ani, m-am dus numai la examene si am jucat volei...si am facut si tot modulul pedagogic, am facut practica anul 3 la romana si anul 4 la germana...si acum nu-mi foloseste la nimic, nici macar nu lucrez in domeniu..dar practica m-a facut sa-mi dau seama ca nu-i locul meu la catedra, n-aveam rabdare, mi se parea ca pricepeau greu..pur si simplu imi lipseste abilitatea de a-i invata si pe altii.Totusi a fost o experienta draguta si va sfatuiesc sa mergeti pt ca-i mare diferenta de la teorie la practica si cine stie cand o sa va prinda bine.

#30 2007-11-26 14:20:08

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

la facultatile de stat sportul e obligatoriu chiar daca nu are credite. pe noi daca nu avem prezentele la sport nu ne baga in licenta chiar daca avem creditele toate facute. la mine modulul pedagogic a fost obligatoriu...si foarte bine...si practica o facem in fiecare semestru

Cu zambetul pe buze...

#31 2008-01-23 14:17:06

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

cine ma poate ajuta si pe mine sa fac o planificare calendaristica anuala si semestriala din filiera tehnologica,profil servicii.eu mi-am ales ca materie Tehnologia activitatii de turism pt clasa a XII-a la specializarea Turism si alimentatie publica.programa am gasit-o,dar nu reusesc sa fac planificarea.cine ma poate ajuta sa intre pe id-ul meu:popescu_delia85@yahoo.com.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#32 2008-01-24 20:35:31

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

nota de la modulul pedagogic se pune la media finala? Adica influenteaza trecerea de la buget la taxa? Am luat 4.5 la examen.. si nici makr nu stiu daca se trece 5... neutral

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#33 2008-01-24 21:07:54

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

la noi in Cta se trece cu minim 7,asa stiu
da nu cred ca influenteaza ptr ca modul e optional

Ultima oara a fost editat de just-me (2008-01-24 21:08:17)

#34 2008-01-24 21:12:11

skumpi
Vizitator

just-me a scris:

la noi in Cta se trece cu minim 7,asa stiu
da nu cred ca influenteaza ptr ca modul e optional

si la noi`

#35 2008-01-24 21:12:42

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

deci minimu mediei e 7...(mediei finale)
inveti data viitoare

Ultima oara a fost editat de just-me (2008-01-24 21:13:26)

#36 2008-01-24 21:28:32

lee
Hero member

adik media finala a modulului?

#37 2010-05-24 19:15:23

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Doresc sa aflu niste informatii cu privire la modulul pedagogic.
1. Indiferent de facultatea in cadrul careia il faci sau daca il faci ulterior, separat, ti se permite sa predai orice in conformitate cu studiile absolvite?
Adica daca il fac separat de facultatea facuta sau in cadrul unei facultati si ulterior mai fac o facultate, pot preda in contextul ambelor facultati?
Exemplu: fac acest modul in cadrul facultatii de limbi straine si pot preda limbi straine dupa terminarea facultatii, dar daca sunt licentiata anterior in stiinte economice pot preda si economie?
2. Acest modul are vreo valabilitate? Daca il fac acum si nu profesez, pot preda peste 5 ani, de exemplu?
3. Ce materii se studiaza in acest modul?

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#38 2010-05-24 19:25:25

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

hai sa-ti explic in cazul meu : eu sunt licentiata in limbi straine si pot preda engleza si spaniola doar la gilnaziu..ai voie sa predai si la liceu dupa ce absolvi nivelul 2 de psihopedagogic la master
intre timp sunt si anul 3 la psihopedagogie speciala- am "refacut " modulul adica mi-am echivalat materiile comune din modulul anterior gen pedagogia,tehinica de redactare si inca o materie
in cazul literelor am avut si practica la spaniola+engleza si didactica parca spaniola+engleza(erau niste teme de facut)
economie stiu ca se face la liceu ,deci iti trebuie nivelul 2 de modul
stiu ca vor sa schimbe un pic legea si sa-i puna modulului un termen de valabilitate...daca il faci acum sa poti preda peste maxim 3-4 ani..bine, mi se pare si normala chestia

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.