|
Nu esti logat.
Modul pedagogic#1 2007-10-23 15:12:36
modul pedagogiceu sunt in anul 4 la litere... si pana acum am facut toate cursurile din cadrul modului..si practica pe lb romana in anul 3, tot; acum insa ma bate un gand sa renunt la practica pe engleza.. am si job-ul asta lejer de secretara si nu as vrea sa-l pierd...dar nici nu are legatura cu studiile mele..voi ce credeti?.. e o idee buna?.. Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-10-23 15:13:05) Offline #2 2007-10-23 15:30:54
Re: modul pedagogicEu am terminat Limbi Moderne Aplicate, traducator, dar am facut si modulul pedagogic desi nu m-as vedea niciodata la catedra. Eu zic ca daca l-ai adus pana in anul 4, e pacat sa nu-l termini. Din cate stiu eu, daca renunti acum la el, nu ti se recunosc cursurile facute pana acum, deci l-ai facut degeaba, si daca te vei hotari vreodata sa-l faci, cine stie din ce motiv, vei plati ceva banuti pentru el. Sfatul meu este sa nu renunti la el, chiar daca nu-l vei folosi niciodata No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #3 2007-10-23 15:37:53Re: modul pedagogiceu am o probl asemanatoare.sunt la limbi straine, anul trecut am facut sportul si anul acesta nu mai vreau.se poate renunta? k tot aud k dak te-ai inscris trebuie sa faci doi ani dak nu, nu poti da licenta Offline #4 2007-10-23 15:38:26
Re: modul pedagogicsi eu zic tot ca da. si eu am facut tot litere, romana engleza si nu ma gandeam ca imi va folosi vreodata, insa acum chiar imi foloseste. nu e chiar asa de grea practica, pe langa examenele de la diversi profi e floare la ureche. asa ca eu zic sa nu renunti. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #5 2007-10-23 15:40:55
Re: modul pedagogicdin cate stiu tb sa te duci la toate altfel te-ai prezentat degeaba pana acum Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-23 15:41:11
Re: modul pedagogicda....stiu ca dupa facultate ar trebui sa-l platesc...dar.. ma gandesc ca.. poate ma agat de ceva inutil...si pierd in partea cealalta banutii pe care-i castig acum si cu care-mi mai iau cate ceva..:-< Offline #7 2007-10-23 15:43:41
Re: modul pedagogictb sa il platesti? pe care pe asta pe care l-ai inceput? eu spun sa duci la bun sfarsit ce ai inceput nu se stie niciodata cand o sa iti fie de folos. ce faci te ineci ca tiganu' la mal? si pana la urma meseria de secretara nu cred ca se incadreaza in studiile tale asa ca nu vad ce pierzi Ultima oara a fost editat de cocoleta (2007-10-23 15:45:44) Offline #8 2007-10-23 15:49:03
Re: modul pedagogic
acum esti profesoara? Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-10-23 15:56:24) Offline #9 2007-10-23 16:04:39
Re: modul pedagogicpredau si la facultate (nu de litere!), dar jobul meu full time este altul. predatul este doar ceva pe langa. ideea ar fi ca atunci cand te dezvolti profesional (in orice domeniu ar fi) poti primi o oferta de predat la facultate. e si o chestie de prestigiu si de experienta... cat despre scolile particulare, am inteles ca platesc binisor. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #10 2007-10-23 21:23:17
Re: modul pedagogicBani, scumpa....ai timp sa faci toata viata..si eu zik sa-ti termini modulul...dak erai anul 2 mai zikeam...dar asa,in 4...e kiar aiurea...si sa stii,nu stii nikiodata de unde sare iepurele.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #11 2007-10-24 00:38:28
Re: modul pedagogicsi eu trebuie sa fac practica.chiar azi am inceput sa asistam.pana acum nu e rau,mai greu o sa fie cu predatul,dar asta e...daca tot l-am facut pana acum,am zis sa-l termin,ca nu se stie niciodata cand o sa am nevoie de el si chiar nu am chef sa ma apuc iar de el dupa fac si sa-l mai si platesc.asa ca sfatul meu e sa-l faci acum,nu-i mare scofala.poate reusesti sa te invoiesti cateva ore de la job si rezolvi problema... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #12 2007-10-24 00:45:02
Re: modul pedagogicsi eu am vrut sa renuntz dar nushtii niciodata ce tzi se arata`..sau la ce iti poate fii d folos si e pacat dak tot ai facut atata` #13 2007-10-24 09:51:27
Re: modul pedagogicSi eu am facut acel modul, si am colegi care ca si tine au vrut sa renunte si ei chiar au facut-o. Pierzi tot ce ai facut..si daca vreodata ai nevoie de el trebuie luat de la 0. Nici eu nu predau dar am zis hai sa il termin ca nu se stie niciodata. Sfatul meu e sa il termini daca tot esti in anul 4! Daria Ioana - 06.08.2010 Offline #14 2007-10-24 10:28:45
nu am nici o sansa.. cum as putea sa ma impart intre cursuri si seminarii cu prezenta facuta, practica si job full time?.. cam greu. Offline #15 2007-10-24 11:53:26
Re: modul pedagogicfoarte bine micaella. cred ca nu iti e usor sa le faci pe toate, dar e mai bine asa. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #16 2007-10-27 18:58:36
Re: modul pedagogicapp de asta.. ce inseamna mai exact modulul pedagogic? M-am inscris si eu ieri dar nu stiu exact ce presupune. Am un singur seminar in plus? Sau sunt mai multe optionale?? O sa fac si practica? Daca de la anu` nu o sa mai fiu la buget, va trebui sa-l platesc? "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #17 2007-10-27 21:43:55
Re: modul pedagogiceu am avut in fiecare semestru (mai putin ultimul) materii ale modulului. cate 1 pe semestru. si am platit separat, dar eram la particulara. Nobody home Offline #18 2007-10-27 22:15:34
eu am avut pe semestru din anul 1 incepand cate un curs si un seminar corespunzator; acum nush cum e cu bologna. Offline #19 2007-10-27 22:47:20
eu am facut si curs si seminar inca din primul an...in primul semestru am avut psihologia educatiei, in al 2-lea pedagogie, in al 3-lea tot pedagogie, apoin in sem 4 didactica si acum in semestrul 5 am practica pedagogica + un curs optional(de fapt obligatoriu, ca sa fie modulul complet) si un seminar...aaa...si mai am si didactica la limba a 2-a + un seminar...cam aiurea Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|