|
Nu esti logat.
O idee, please...#1 2007-10-23 23:19:01
O idee, please...Fetelor, maine facem 3 ani de cand suntem impreuna...si nu stiu ce sa facem sa fie mai speciala ziua... El se duce la munca, asa ca numai seara o sa ne vedem... cum vreme e urata probabil o sa stam in casa... Si mie azi mi-a venit ciclul... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2007-10-23 23:22:31
Re: O idee, please...Duceti-va si voi la un restaurant dragut....., la un biliard....ceva amandoi care sa va scoata din rutina. sau daca ramaneti acasa....cumpara un tort micuti cu o lumanare in forma de 3.....puneti-va dorinta, dansati pe o melodie lenta, etc Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-10-23 23:22:50) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #3 2007-10-23 23:27:15
Re: O idee, please...Da...pai ma gandeam sa iesim undeva...dar sa vedem cum o fi si vremea...ca pe o ploaie torentiala (cum a tot fost in ultimele zile) ultimul lucru de care ai chef e sa iesi din casa... Plus ca depinde si cum ma simt eu...daca ma doare burtica...sau daca patesc ca luna trecuta (ca la 2 ore maxim trebuia sa schimb ob-ul...am zis ca am hemoragie) e clar ca imi trece cheful de orice.... Uf...chiar acum trebuia sa-mi vina...nu putea sa mai astepte 1 zi? Uf...in momente ca astea imi pare rau ca nu mai iau antibebe. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2007-10-23 23:55:12
Re: O idee, please...pai...puteti incerca sa gatiti ceva impreuna...masaj cu uleiuri aromate...si sa stati in pat si sa povestiti ce va placut cel mai mult in acesti 3 ani...cum vi s a schimbat viata...etc... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-10-24 00:05:21
Re: O idee, please...Ar fi o idee buna si cu gatitul...oricum eu nu ma pricep deloc la gatit...dar....poate ma ajuta el. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-24 00:08:11
Re: O idee, please...si indometacinul e bun...depinde care te ajuta pe tine...si distractie placuta...orice ati face cel mai important lucru e ca sunteti impreuna...si ca sunteti fericiti...multi ani inainte happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-10-24 00:15:08
Re: O idee, please...Am sa incerc si indometacinul...sa mai schimb... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2007-10-24 00:20:27
Re: O idee, please...stiu cum e...noi de 1 an am fost la munte...la locul nostru...asa l numim...f romantic...etc...a plouat cat am stat noi acolo...numai in camera am stat...dar nu pot sa zic ca ne am plans f tare happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|