homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O idee, please...

#1 2007-10-23 23:19:01

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

O idee, please...

Fetelor, maine facem 3 ani de cand suntem impreuna...si nu stiu ce sa facem sa fie mai speciala ziua... El se duce la munca, asa ca numai seara o sa ne vedem... cum vreme e urata probabil o sa stam in casa... Si mie azi mi-a venit ciclul...
Parca vad ca o sa ne uitam la un film si o sa fie totul ca o zi normala... sad Nu am idee ce altceva am putea face...sa iasa mai dragut... Lumanarele parfumate am tot avut....cu sampanie, petale de trandafiri... si oricum avand in vedere ca ma doare burtica n-am chef de atmosfera din aia romantaica, cu sampanie, lumanarele si muzica romantica...cand eu nu pot sa....
Aveti voi vreo idee? cum ati mai sarbatorit voi?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2 2007-10-23 23:22:31

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: O idee, please...

Duceti-va si voi la un restaurant dragut....., la un biliard....ceva amandoi care sa va scoata din rutina. sau daca ramaneti acasa....cumpara un tort micuti cu o lumanare in forma de 3.....puneti-va dorinta, dansati pe o melodie lenta, etc

Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-10-23 23:22:50)

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#3 2007-10-23 23:27:15

Andreea86
Hero member

Da...pai ma gandeam sa iesim undeva...dar sa vedem cum o fi si vremea...ca pe o ploaie torentiala (cum a tot fost in ultimele zile) ultimul lucru de care ai chef e sa iesi din casa... Plus ca depinde si cum ma simt eu...daca ma doare burtica...sau daca patesc ca luna trecuta (ca la 2 ore maxim trebuia sa schimb ob-ul...am zis ca am hemoragie) e clar ca imi trece cheful de orice.... Uf...chiar acum trebuia sa-mi vina...nu putea sa mai astepte 1 zi? Uf...in momente ca astea imi pare rau ca nu mai iau antibebe.
Ideea cu tortuletul e buna...pana acum n-am avut tortulet... smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4 2007-10-23 23:55:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai...puteti incerca sa gatiti ceva impreuna...masaj cu uleiuri aromate...si sa stati in pat si sa povestiti ce va placut cel mai mult in acesti 3 ani...cum vi s a schimbat viata...etc...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-10-24 00:05:21

Andreea86
Hero member

Ar fi o idee buna si cu gatitul...oricum eu nu ma pricep deloc la gatit...dar....poate ma ajuta el.
E aiurea tare cu ciclul asta....vad ca si acum pare sa fie la fel ca luna trecuta...cred ca o sa trebuiasca sa ma duc la doctor...nu e normal sa am hemoragii asa in fiecare luna....si dureri... Dar maine o sa iau nurofen...si sper sa nu ma mai doara burtica...si sa ma pot concentra la puiu meu... Oricum daca imi face masaj...si imi pupa burtica...mai trece durerea... wink

hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-10-24 00:08:11

crys_ty_na
Platinum member

lol si indometacinul e bun...depinde care te ajuta pe tine...si distractie placuta...orice ati face cel mai important lucru e ca sunteti impreuna...si ca sunteti fericiti...multi ani inainte big_smile

#7 2007-10-24 00:15:08

Andreea86
Hero member

Am sa incerc si indometacinul...sa mai schimb... wink
Multumim de urare. smile Pana acum in fiecare an am avut pregatit ceva mai speical...adica cu lumaranele, muzica, atmosfera romantica...sampanie....o tinuta mai sexy... smile Dar acum o sa trebuiasca sa fim cuminti...dar recuperam noi... rotfl2 Totusi as fi vrut sa fie ceva dragut...sa nu fie ca o zi oarecare... Uf...de ce n-or fi si baietii astia mai romantici putin? smile sunt sigura ca el nici nu se gandeste la asta...desi ii place cand ii fac eu cate vreo surpriza si pregatesc o atmosfera mai romantica... smile Dar nu i-ar veni ideea sa faca si el asa ceva... rotfl2))) Insensibili mai sunt baietii astia... tongue
Daca era mai cald afara il luam la o plimbare cu masina...pe la munte...la un picnic doar noi 2...poate iesea ceva interesat... wink Ne veneau idei pe acolo...daca era o zona mai retrasa.... rotfl2)))))))))))) Dar pe ploile astea...si pe frig...

hjarta Eu si puiu hjarta

#8 2007-10-24 00:20:27

crys_ty_na
Platinum member

stiu cum e...noi de 1 an am fost la munte...la locul nostru...asa l numim...f romantic...etc...a plouat cat am stat noi acolo...numai in camera am stat...dar nu pot sa zic ca ne am plans f tare tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.