homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cuvinte vulgare-3

#39 2007-10-24 19:51:56

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: Cuvinte vulgare

crys_ty_na a scris:

mihaitza a scris:

depinde...daca sunt super nervos si nu sufar persoana aia imi dau drumu la gura...dar eu sunt baiat tongue

si ce? voi sunteti mai cu mot? tongue si noi putem injura cand avem chef big_smile

exact ... ma enerveaza faza eus baiat imi sta bine ... la fel de urat e din ambele parti daca e pana acolo tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#40 2007-10-24 20:27:25

Jolie15
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-16

cand sunt foarte nervoasa imi mai scapa si mie cateva cuvinte 'colorate'....mai sunt momente cand imi trec prin minte fel de fel de injuraturi,insa nu sunt in stare sa le pronunt.....ce e cert,unele de la iubitul meu le-am preluat:D

#41 2007-10-24 21:18:57

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

dida a scris:

crys_ty_na a scris:

mihaitza a scris:

depinde...daca sunt super nervos si nu sufar persoana aia imi dau drumu la gura...dar eu sunt baiat tongue

si ce? voi sunteti mai cu mot? tongue si noi putem injura cand avem chef big_smile

exact ... ma enerveaza faza eus baiat imi sta bine ... la fel de urat e din ambele parti daca e pana acolo tongue

da domne...ei sunt baieti au voie...noi nu,ca suntem fete finutze si nu avem voie..la fel ma enerv si faza cu fetele care au avut rel cu mai multi barbati sunt c**ve insa baietii care la fel au avut rel cu mai multe fete sunt baieti de baieti....nu fratilor urat e din partea amandurora sa vb urat...nu exista sunt baiat am voie,sunt fata nu am voie,sau nu e frum sa fac nuj ce...

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#42 2007-10-24 21:38:16

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

skumpi a scris:

eu..fiind microbista...la meciuri...moama` mai rau ca un barbat cateodata rotfl
da asa...in viata d zi cu zi...rar...cand chiar cedez nervos...

ce tare..lol lol si eu la fel...."ce puii mei" e o obisnuinta si al meu cand ma aude imi zice :"da ce draga,tu ai pu?de cand?"smile

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#43 2007-10-24 21:39:58

persifona
Vizitator

Depinde.. picioarele mi le bag asa.. de vreo 2-3 ori pe ora smile in rest cand ma enerveaza ceva si-s cu matzu mai mult de "f**u-ti" nu zic.. iar cand ma enerveaza cineva rau injuratura de baza e "f**u-ti mortii ma-tii" da in 99% din cazuri e rostita doar in gand. In rest mai bag si organe genitale masculine din cand in cand, dar in general cand vb cu prietene bune, atat.

Publicitate

loading...

#44 2007-10-24 21:40:02

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cand am multi nervi mai zic cate ceva,dar ori cand sunt singura ori incet,sa nu ma auda si ceilalti tongue

expect the worst , hope for the best!

#45 2007-10-24 21:43:46

skumpi
Vizitator

@dana23 a scris:

skumpi a scris:

eu..fiind microbista...la meciuri...moama` mai rau ca un barbat cateodata rotfl
da asa...in viata d zi cu zi...rar...cand chiar cedez nervos...

ce tare..lol lol si eu la fel...."ce puii mei" e o obisnuinta si al meu cand ma aude imi zice :"da ce draga,tu ai pu?de cand?"smile

pai la ce nervi ne fac jucatorii astia wink)
cu cine tzi ? big_smile

#46 2007-10-24 21:55:16

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ivy a scris:

iar tipele care mi se par mie vulgare = pi*de big_smile inainte nu vorbeam asa urat, mai nou nu stiu ce am... sunt foarte impulsiva.

ma regasesc tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#47 2007-10-24 22:19:35

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

mie imi place sa injur...ma linisteste foarte mult!! mai ales cand sunt singura si imi bag si acot tot ce am si ce nu am big_smile stiu ca e urat, dar asta e singura metoda de a scapa de nervi! si nu folosesc puii mei, pana mea, imi plac cuvintele mai dure asa tongue bine, nu in public, numai cu sora mea big_smile ea nu ma critica, prietenul meu nu suporta sa injur, pt ca nici el nu o face... deci numai cu sora mea pot injura in voie big_smile la scoala ma cenzurez sad

#48 2007-10-24 22:38:23

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

crys_ty_na a scris:

eu folosesc des "penis calului"...sau aceste cuvinte in alta ordine tongue)

exact asha si eu.cel mai adesea expresia asta si multe expresii cu penis sau asha ceva....sau "ma f** pe fatza lui..."  saaau...."sa ma f** in el"  tot timpul vorbesc asha...cu toata lumea(in afara de cazurile in care sunt cu parinti..profesori..etc:P )

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-10-24 22:39:05)

6 ani de dragoste  hjarta

#49 2007-10-24 22:43:26

mihaitza
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-10-20

aa si mai am ceva...."pana mea" wink)) il folosesc mai des big_smile

lov u pusspuss

#50 2007-10-24 23:27:45

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

rareori injur "puii mei".

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#51 2007-10-25 02:59:00

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Eu nu injuram nici macar in gand (deh! educatia primita de la mama, care mereu imi supraveghea limbajul) ... pana in ziua in care am nascut. De atunci stau cam prost cu nervii - mai ales cand vine vorba de medici incompetenti si cand face fiu-miu cate o trasnaie cat casa. Injur, destul de urat (de morti si de mama mai mult), dar incerc sa ma controlez. Deja am devenit mult mai calma de cand mi-am autoimpus anumite limite in comportament.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#52 2007-10-25 12:39:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Sammy a scris:

doctoressa a scris:

Wildhoney a scris:

Fetele cat de urat vorbiti in viata de zi cu zi....

nu pot sa spun decit ca, indiferent de starea de spirit, vocabularul meu de persoana privata e ingrozitor de...colorat...

big_smile mi-e tare greu sa va vizualizez in aceasta imagine. mi s-a parut ca sunteti tare calma si rabdatoare. smile

pai din pacate nici nu sunt foarte clama si rabdatoare(martor e fiica-mea) si nici nu vorbesc colorat la nervi....lelaina nici nu a remarcat, de ex....alexia insa poate confirma

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#53 2007-10-25 12:52:22

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

La mine e gradina zoologica big_smile "puii mei", "ce pisici", apelative ca "bou, porc, magar" folosesc frecvent. Rar imi mai scapa si cate una cu referire la 666 sub diferite forme, situatie in care urgent imi dau peste gura. Nu-mi place sa aduc vorba, e destula lume rea care il invoca prea des, nu trebuie sa-l mai folosesc si eu.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#54 2007-10-25 12:58:18

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

exact vdaiana...prea multa lume il invoca...si eu ma abtin..de fapt nu'l am in vocabular aproape deloc la ora actuala...

6 ani de dragoste  hjarta

#55 2007-10-25 13:04:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

nicieu...prefer elementele anatomice

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#56 2007-10-25 14:12:36

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Mie de la sofat mi se trage...ma enerveaza soferii care :dorm" la volan....eu fiind genu de tipa mai grabita, mai intepata.......iar apoi am adugat influenta serviciului pt k ma int zilnic cu tot felul de oameni care incearca sa ma invete pe mine cum sa-mi fac meseria si ca de fapt ce le zic eu e gresit si ei stiu mai bine. Hate that.....

De aici si un limbaj mai colorat.....dar numai la nervi

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#57 2007-10-25 14:55:07

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

doctoressa a scris:

nicieu...prefer elementele anatomice

corect rotfl2

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.