|
Nu esti logat.
Cuvinte vulgare-3#39 2007-10-24 19:51:56
Re: Cuvinte vulgare
exact ... ma enerveaza faza eus baiat imi sta bine ... la fel de urat e din ambele parti daca e pana acolo it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #40 2007-10-24 20:27:25
Re: Cuvinte vulgarecand sunt foarte nervoasa imi mai scapa si mie cateva cuvinte 'colorate'....mai sunt momente cand imi trec prin minte fel de fel de injuraturi,insa nu sunt in stare sa le pronunt.....ce e cert,unele de la iubitul meu le-am preluat:D Offline #41 2007-10-24 21:18:57
da domne...ei sunt baieti au voie...noi nu,ca suntem fete finutze si nu avem voie..la fel ma enerv si faza cu fetele care au avut rel cu mai multi barbati sunt c**ve insa baietii care la fel au avut rel cu mai multe fete sunt baieti de baieti....nu fratilor urat e din partea amandurora sa vb urat...nu exista sunt baiat am voie,sunt fata nu am voie,sau nu e frum sa fac nuj ce... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #42 2007-10-24 21:38:16
ce tare.. si eu la fel...."ce puii mei" e o obisnuinta si al meu cand ma aude imi zice :"da ce draga,tu ai pu?de cand?" Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #43 2007-10-24 21:39:58
Re: Cuvinte vulgareDepinde.. picioarele mi le bag asa.. de vreo 2-3 ori pe ora in rest cand ma enerveaza ceva si-s cu matzu mai mult de "f**u-ti" nu zic.. iar cand ma enerveaza cineva rau injuratura de baza e "f**u-ti mortii ma-tii" da in 99% din cazuri e rostita doar in gand. In rest mai bag si organe genitale masculine din cand in cand, dar in general cand vb cu prietene bune, atat. Publicitateloading...
#44 2007-10-24 21:40:02
Re: Cuvinte vulgarecand am multi nervi mai zic cate ceva,dar ori cand sunt singura ori incet,sa nu ma auda si ceilalti expect the worst , hope for the best! Offline #45 2007-10-24 21:43:46
pai la ce nervi ne fac jucatorii astia ) #46 2007-10-24 21:55:16
ma regasesc http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #47 2007-10-24 22:19:35
Re: Cuvinte vulgaremie imi place sa injur...ma linisteste foarte mult!! mai ales cand sunt singura si imi bag si acot tot ce am si ce nu am stiu ca e urat, dar asta e singura metoda de a scapa de nervi! si nu folosesc puii mei, pana mea, imi plac cuvintele mai dure asa bine, nu in public, numai cu sora mea ea nu ma critica, prietenul meu nu suporta sa injur, pt ca nici el nu o face... deci numai cu sora mea pot injura in voie la scoala ma cenzurez Offline #48 2007-10-24 22:38:23
exact asha si eu.cel mai adesea expresia asta si multe expresii cu penis sau asha ceva....sau "ma f** pe fatza lui..." saaau...."sa ma f** in el" tot timpul vorbesc asha...cu toata lumea(in afara de cazurile in care sunt cu parinti..profesori..etc:P ) Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-10-24 22:39:05) 6 ani de dragoste Offline #49 2007-10-24 22:43:26
Re: Cuvinte vulgareaa si mai am ceva...."pana mea" )) il folosesc mai des lov u Offline #50 2007-10-24 23:27:45
Re: Cuvinte vulgarerareori injur "puii mei". Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #51 2007-10-25 02:59:00
Re: Cuvinte vulgareEu nu injuram nici macar in gand (deh! educatia primita de la mama, care mereu imi supraveghea limbajul) ... pana in ziua in care am nascut. De atunci stau cam prost cu nervii - mai ales cand vine vorba de medici incompetenti si cand face fiu-miu cate o trasnaie cat casa. Injur, destul de urat (de morti si de mama mai mult), dar incerc sa ma controlez. Deja am devenit mult mai calma de cand mi-am autoimpus anumite limite in comportament. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #52 2007-10-25 12:39:24
pai din pacate nici nu sunt foarte clama si rabdatoare(martor e fiica-mea) si nici nu vorbesc colorat la nervi....lelaina nici nu a remarcat, de ex....alexia insa poate confirma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #53 2007-10-25 12:52:22
Re: Cuvinte vulgareLa mine e gradina zoologica "puii mei", "ce pisici", apelative ca "bou, porc, magar" folosesc frecvent. Rar imi mai scapa si cate una cu referire la 666 sub diferite forme, situatie in care urgent imi dau peste gura. Nu-mi place sa aduc vorba, e destula lume rea care il invoca prea des, nu trebuie sa-l mai folosesc si eu. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #54 2007-10-25 12:58:18
Re: Cuvinte vulgareexact vdaiana...prea multa lume il invoca...si eu ma abtin..de fapt nu'l am in vocabular aproape deloc la ora actuala... 6 ani de dragoste Offline #55 2007-10-25 13:04:10
Re: Cuvinte vulgarenicieu...prefer elementele anatomice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #56 2007-10-25 14:12:36
Re: Cuvinte vulgareMie de la sofat mi se trage...ma enerveaza soferii care :dorm" la volan....eu fiind genu de tipa mai grabita, mai intepata.......iar apoi am adugat influenta serviciului pt k ma int zilnic cu tot felul de oameni care incearca sa ma invete pe mine cum sa-mi fac meseria si ca de fapt ce le zic eu e gresit si ei stiu mai bine. Hate that..... You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #57 2007-10-25 14:55:07
corect http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|