|
Nu esti logat.
Un fel de mancarime pe penis#1 2007-10-24 14:07:14
un fel de mancarime pe penisde vreo citeva zile, am niste mancarimi pe capul penisului...nu stiu daca e nevoie de un consult medical...se poate sa fie o alergie la unele prezervative pe care le folosesc?...am cautat peste tot ceva simptome asemanatoare si nu gasesc nimik...deci ar fi cam asa ceva..: problema este doar pe capul penisului, simt mancarimi doar acolo, si apare un fel de ..nu stiu cum sa i spun ..nu pare o secretie...ci caun fel de branza...si un miros destul de neplacut.....care se indeparteza usor prin spalare...si chiar mancarimile dispar, pentru mai mult de jumatate de zi...apoi iar....pina acum nu am luat nimik pastile..am folosit doar apa calda si sapunul din abundentza...am avut contacte sexuale in ultima perioada...cu mai multe partenere...dar inainte nu s a intimplat asa ceva.....sa fie ceva transmis pe aceatsa cale? sa fie o candidoza, sau altceva.....astept un sfat...oare trebuie sa merg la un doctor?.. un id ca oricare altul Offline #2 2007-10-24 14:08:52
Re: un fel de mancarime pe penispare a fi cadida, mergi la un medic dermatolog sa te vada si sa-ti dea un tratament. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-10-24 14:09:09) #3 2007-10-24 14:09:37
Re: un fel de mancarime pe penismultumesc...!!! un id ca oricare altul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|