|
Nu esti logat.
Chestionar!!!!#1 2007-10-24 19:21:56
Chestionar!!!!fetelor...am d facut un chestionar pt faculta`despre studentime, studentii din orasul meu...si trb sa contina 20 d intreb plus raspunsuri... #2 2007-10-24 21:41:07
Re: Chestionar!!!!cred ca o intrebare despre studiul in strainatate, sau daca ar alege sa studieze in occident si nu in romania s-ar incadra in ceea ce ai nevoie... Nothing happens without a reason... Offline #3 2007-10-24 21:47:40
Re: Chestionar!!!!cum ati prefera sa se desfasoare procesul de invatamant,sa se bazeze mai mult pe partea teoretica sau mai multa practica(asa e in occident),care dintre ele credeti ca v-ar ajuta mai mult?\cate de mult va indruma cadrele didactice sa va alegeti viitorul(examenul de liceenta\masterul)...sper sa iti fie de folos,acum nu imi mai vine nimik in minte dar cum imi trece prin cap ceva postez.bafta oricum... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #4 2007-10-25 18:09:01
Re: Chestionar!!!!o posibila intrebare : "sunteti multumit de modul de predare?" sau "in ce masura considerati ca facultatea indeplineste asteptarile voastre de la aceasta forma de invatamant?" Offline #5 2007-10-25 18:13:34
Re: Chestionar!!!!ms fetelor...l`am terminat deja ! Publicitateloading...
#6 2007-10-25 18:16:16
Re: Chestionar!!!!daca ptr o zi ati fi la conducerea ministerului educatiei ce ati schimba in acest sistem si ce ati pastra? Offline #7 2007-10-25 18:39:25
Re: Chestionar!!!!aham is la psiho`...si imi trb la psihologie sociala...dar cum ziceam l`am terminat deja © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|