|
Nu esti logat.
Mi`a intepenit gatul:(((#1 2007-10-25 09:36:18
mi`a intepenit gatul:(((cand am incercat aseara sa ridic capul de pe perna sa ma intorc,am simtit o durere mare..si nu mai pot sa misc gatul de durere..voi ati patit?in cat timp trece?e groaznic..parca sunt blestemata..ieri mi`am pierdut cercelul de aur..si de duminica pana ieri mi`a fost un rau cumplit..asta`mi mai lipsea:( Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2007-10-25 09:37:50
Re: mi`a intepenit gatul:(((da am patit si eu.mi-a intepenit din cauza pozitiei in care dormeam .dar asta a fost acum cativa ani de trecut mi-a trecuit in cateva zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-25 09:38:24
Re: mi`a intepenit gatul:(((in 2-3 zile iti trece incearca sa te masezi usor Offline #4 2007-10-25 09:40:31
Re: mi`a intepenit gatul:(((vai cat de groaznic e..nici sa stau cu el drept nu pot,dar sa`l mais i misc..nici sa casc nu pot de durere:((( Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2007-10-25 11:45:42
Re: mi`a intepenit gatul:(((cred ca ai torticolis. da-te cu diclofenac crema... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-25 11:56:41
Re: mi`a intepenit gatul:(((ankuzza, daca ai facut o miscare gresita, e posibil sa fie de vina sterno-cleido-mastoidianul....ia incearca tu sa te masezi in locul unde ti se uneste maxilarul superior cu cel inferior(nitel in jos, catre insertia muschiului pe mastoida)...si sa incerci sa deschizi gura intre timp...s-ar putea sa reusesti sa ii dai drumul si va trece...e ca un circel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-10-25 13:12:43
Re: mi`a intepenit gatul:(((cred ca am si racit pt k la mine e f frig..am transpirat in patura si m`am dezvelit..mi`au spus mai multi care au patit`o ca trece cam greut..m`am dat cu diclofenac gel..dar ma chinuie tare..am facut cum mi`ati spus,dar.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2007-10-25 13:31:28
Re: mi`a intepenit gatul:(((nu te astepta sa treaca instantaneu. da-te cu crema de mai multe ori pe zi. mami de minuni Offline #9 2007-10-25 17:10:55
Re: mi`a intepenit gatul:(((hai colega nu te mai vaita ca iti fac maine masaj Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|