|
Nu esti logat.
Desorelle?#1 2007-10-25 15:14:33
Desorelle?Buna. Am si eu o intrebare... Ce parere aveti despre Desorelle? Sunt plecata din tara si pana acum am folosit Lo-femenal pe care le-am luat de la planning, gratis (eram studenta). Acum le termin si am contactat acelasi medic de la planning pt a face rost in continuare de ele. Mi s-a spus ca nu mai pot lua Lo-femenal(desi ma simteam f bine cu ele), deoarece sunt numai pt studente. Acum mi-a recomandat Desorelle ca fiind f bune. Nu stiu ce sa fac... Am citit multe chestii negative despre acest ac. Ce ma sfatuiti?Multumesc. Offline #2 2007-10-25 15:29:44
Re: Desorelle?si despre Lo-Femenal nu aiu citit nici o chestie negativa? Pentru ca sunt multe de spus. Ma rog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-25 15:34:48
Re: Desorelle?ok. Multumesc pt raspuns! Offline #4 2007-10-25 22:22:45
Re: Desorelle?daca mai citesti umpic pe aici ai sa afli ca nu exista bune si rele...si depinde de organism...eu una iau desorelle si ma inteleg super cu ele...am doar cuvinte de lauda...alte fete in schimb nu pot spune acelasi lucru... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-12 22:40:41
Re: Desorelle?Pe mine de la desorelle, dupa cateva luni m-au durut fff tare ovarele desi nu eram pe ciclu. Simteam ca niste pietre in zona aceea. Nici nu puteam sa stau in picioare. Depinde f mult de organism. Daca nu te simti bine cu ele, cel mai bine le schimbi. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-20 00:54:37
Re: Desorelle?eu folosesc desorelle de 4 ani si nu am avut nicio problema. Offline #7 2007-11-20 21:24:51
Re: Desorelle?una alba alta neagra:)) bineinteles urmez eu cu partea mai intunecata a lor [pt organismul meu] ...m-am ingrasat 20 de kg iar asta cred ca pt o femeie e f important...dar nu e o regula generala...tu ai putea sa te intelegi perfect cu ele;) depinde numai si numai de organism Nothing happens without a reason... Offline #8 2007-11-20 21:26:57
Re: Desorelle?domino, dar de ce ai asteptat sa te ingrasi 20 kg? de regula observi ca te ingrasi dupa 4-5 kg si mergi la dr sa le schimbi... tu de ce ai stat atata? daca nu-s indiscreta Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-11-20 21:29:41
Re: Desorelle?asta e a3a luna de cand iau si eu desorelle si nu a avut nicio problema cu ele...am avut f putin spotting in prima luna dar acum nici nu zici k le iau Offline #10 2007-11-20 22:06:44
Re: Desorelle?ivy, eram cam..nestiutoare daca pot spune asa in perioada aia...m-am dus la ginecolog pt ca am avut hemoragie in timpul ciclului [nu stiu exact termenul medical] si mi-a dat desorelle...la inceput nu puteam manca nimic...imi era foarte greata, si nu pot spune ca dupa, mancam mai mult, doar ca tot ce mancam, ducea la ingrasare... Nothing happens without a reason... Offline #11 2007-11-20 22:08:08
Re: Desorelle?e bine ca ti-ai revenit bravo, ai avut ambitie sa slabesti atat... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #12 2007-11-21 23:06:34
Re: Desorelle?da...sunt foarte multumita de mine in momentul acesta, desi mereu se poate mai bine ...dar daca cineva simte ca a pus cateva kg in plus, sa consulte medicul, sa nu treaca prin ce am trecut eu pt ca nu toate pers pot slabi, si nu toti au vointa necesara...asa ca mai bine taiem raul de la radacina Nothing happens without a reason... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|