|
Nu esti logat.
Ce cadouri le facem de Craciun.-22#400 2007-12-21 15:39:20
Re: ce cadouri le facem de Craciun.ce nebuneala ii prin oras si prin magazine ... acuma nici nu prea se mai gaseste mare lucru ca sau cumparat de toate it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #401 2007-12-21 15:46:35
Re: ce cadouri le facem de Craciun.pai si pe mine m-a chinuit mult ca nu stiam ce sa-i iau lu puiu meu si pana la urma m-am hotarat sa-i iau o bratara de aur ..... si lu tata i-am luat un pulover cu fermoar si lu socru meu la fel un pulover dar cu alt model si mai tre sa-i iau la soacra dar chiar nu stiu ce as putea sa-i iau cred ca o geanta ar fi binevenita ....... as fi vrut sai iau ceva si lu mama dar ea e plecata asa ca o sa-i iau cadou cand o sa vina ..... dar totusi inca ma mai gandesc ce sai iau la soacra sa ii placa si sper sa-i placa si lu puiu meu ce i-am luat dar nu-i spun nik vreau sa-l tin in suspans ca si el ma tine pe mine nu vrea sa-mi spuna ce mi-a luat asa ca pana pe 25 mai rabdam putin love is a bird she need to fly... Offline #402 2007-12-21 15:53:55
Re: ce cadouri le facem de Craciun.eu am mers cu trenu acum o saptamna si am luat vagon de dormit , iar cfr pune la dispozitie pt cei care i-au vagon de dormit un fel de set de igiena personala( periuta de dinti, pasta, servetel umde. servetel pt pantofi, si 2 servetele de hartie) .... in fine asta e cadou pt mandru meu , altceva nu pupa, doar nu l-am pus eu sa ma supere sa zica mersi ca m-am obosit sa iau alea din tren pt el Offline #403 2007-12-21 15:55:28
Re: ce cadouri le facem de Craciun.)))) saracu ...... probabil ca merita love is a bird she need to fly... Offline #404 2007-12-21 15:56:36
Re: ce cadouri le facem de Craciun.i am luat un pullover lu izbitu soacrei si socrului ink nu am habar ce take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#405 2007-12-21 16:08:11
Re: ce cadouri le facem de Craciun.
mrita din plin si oricum el cred ca uita ca deobicei de cadou sau mi- tranteste pe aia ca nu a avut timp (ca deh ii omu ocupat cu hotelu de sarbatori ) Offline #406 2007-12-21 17:39:22
Re: ce cadouri le facem de Craciun.Eu la iuby i-am luat un parfum,la mama mea produse cosmetice si o craciunita in ghiveci si ii mai iau maine un bradut mic artificial ca arata super.Ne-am luat si noi in camera si l-am impodobit,i-am luat si beculete,e tare dragut. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #407 2007-12-21 17:59:22
Re: ce cadouri le facem de Craciun.si eu imi iau bradut maine ...... cadoul asta mi-l fac singura love is a bird she need to fly... Offline #408 2007-12-21 18:17:31
Re: ce cadouri le facem de Craciun.am gasit ce sa-i iau lu iubituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu \/ E un aparat pt masina ...in care bagi melodii prin USD.....si le asculti la boxele de la masina. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey....si e si ieftinel You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #409 2007-12-21 20:55:03
Re: ce cadouri le facem de Craciun.fetelor stie careva unde gasesc niste papuci pufosi pt baieti? we're part of a neverending story Offline #410 2007-12-21 20:56:29
Re: ce cadouri le facem de Craciun.ooof asta vreau si eu burnout dar nu gasesc nimic misto . cineva din ctza cu vreo idee? ; Ultima oara a fost editat de Deuzza (2007-12-21 20:58:52) Dragostea nu se stă, se face. Offline #411 2007-12-21 21:17:34
Re: ce cadouri le facem de Craciun.eu i-am luat o casca bluetooth nokia pana la urma... sper sa-i placa Ultima oara a fost editat de ivy (2007-12-21 21:17:42) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #412 2007-12-21 21:25:05
Re: ce cadouri le facem de Craciun.al meu are toate rahatzelele astea dar d`ala de care a zis mitzili pt masina nu are si ma bate gandul.. Dragostea nu se stă, se face. Offline #413 2007-12-21 22:56:49
Re: ce cadouri le facem de Craciun.Eu cu al meu v-am zis. Unei colege o pereche de cercei, nush daca v-am zis. Unui prieten pasionat de trenuri o locomotiva prin care iese Mos Craciun in care se pune lumanarica. Parintilor le-am luat cadou la comun: un panetone pentru ca isi dorea mama de mult, frumos ambalat si cu care m-am pacalit la bani :-S si un termos, pentru ca cel din bucatarie (noi punem apa din butoiul de 5 l in termos si din termos in pahar) se stricase si parintilor deja le-am dat cadoul si le-a placut f mult #414 2007-12-21 23:02:35
Re: ce cadouri le facem de Craciun.
e 70 lei You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #415 2007-12-22 01:21:54
Re: ce cadouri le facem de Craciun.puiului meu ii e ziua pe 26 decembrie, asa ca i-am luat cadou 2 in 1 : un mp3 player pt masina JVC; si-l doreste foarte mult ca al lui s-a stricat si nici macar nu banuieste . azi a zis ca, ce?, el stie ca nu i-am luat nimic pt ca nu am avut cand. (dar am bagat o scuza cu sora-mea si am fugit sa i-l cumpar ) abia astept sa i-l dau Offline #416 2007-12-22 14:11:02
Re: ce cadouri le facem de Craciun.azi ma duc sa ma uit prin magazine cat de curand, tineti-mi pumnii sa reusesc sa imi misc fundu mare de pe scaun http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #417 2007-12-22 15:12:48
Re: ce cadouri le facem de Craciun.si eu am terminat cu cadourile... dar acum vine partea cea mai nasoala x( impachetatul!! cum daruiesc un set de 6 farfurii? in ce sa le pun? merg in punga?... nu prea Offline #418 2007-12-22 15:16:59
Re: ce cadouri le facem de Craciun.pai le pui in hartie d aia d impachetat © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|