|
Nu esti logat.
Am si eu nevoie de niste sfaturi-2#20 2007-10-26 14:57:30
Re: am si eu nevoie de niste sfaturinu ai cum sa ramai insarcinata daca le-ai luat corect.cand iei ac.poti sa faci oricand sex VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-10-26 15:01:41
Re: am si eu nevoie de niste sfaturimultumesc Offline #22 2007-10-26 15:17:35
Re: am si eu nevoie de niste sfaturiDaca te simteai bine cu alte antibebe, de ce le intrerupeai? No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #23 2007-10-26 15:39:36
Re: am si eu nevoie de niste sfaturiImi cer scuze dar cred ca e ceva ce nu am inteles. Ai zis ca ai schimbat mai multe anticonceptionale dar ca te-ai simtit bine cu toate, daca te simteai bine cu ele de ce le schimbai? Si acum mai vrei bebe? No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #24 2007-10-26 15:53:55
Re: am si eu nevoie de niste sfaturiediteaza mesajele ca sa nu iei warn. din pacate la intreruperea anticonceptionalelor, ciclul revine la neregularitatea de dinainte de pastile. mai asteapta pareri No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-26 16:02:32
Re: am si eu nevoie de niste sfaturiediteaza mesajele alea doua pe care le-ai scris unul dupa altul si citeste regulile No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #26 2007-10-26 16:28:52
Re: am si eu nevoie de niste sfaturinonamece...ce diagnostic ti a pus medicul...oricum e nevoie de o perioada mai indelungata cu anticonceptionale...o luna nu e de ajuns...pt a se putea observa cat de cat un rezultat... happy with him...inlove with him... Offline #27 2007-10-27 00:15:13
Re: am si eu nevoie de niste sfaturiAm si eu o problema... luna asta am intretinut relatii sexuale protejat..daica am folosit prezervativul.Problema e ca mi-a intarziat ciclul 2 saptamani...in mod nomal trebuia sa vina pe 13 iar azi suntem in 26.Am facut deja 2 teste de sarcina si amandoua au iesit negative.Nu stiu dak pot avea in credere in ceea ce reiese din teste..iar daca da care este cauza intarzierii si ce pot face pentru a ameliora situatia? Offline #28 2007-10-27 00:18:17
Re: am si eu nevoie de niste sfaturiinseamna ca nu esti..mergi la doctor sa aflii cauza intarzierii Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #29 2007-10-27 00:22:29
Re: am si eu nevoie de niste sfaturiAr cam trebui sa merg..dar asta presupune sa astept pana luni.Am incercat deja toate leacurile babesti:bere fiarta,baie fierbinte cu sate,vin rosu...nimic nu a functionat si sunt foarte stresata Offline #30 2007-10-27 00:51:26
Re: am si eu nevoie de niste sfaturidaca te ai protejat si ai teste negative nu ai dc sa fi stresata...vei primi tratament si totul se va rezolva... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|