homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

IRONIA SORTII!!din nou singura....si sufar!-4

#58 2007-10-29 16:54:48

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: IRONIA SORTII!!din nou singura....si sufar!

nu il iubesc tin la el.!!!si care e atitudinea lui?sictir si indiferentza?da...se crede dar nu e nimik.....din ceea ce vrea sa para!!

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#59 2007-10-29 16:59:31

andrutza
Vizitator

pai si trateaza-l si u tot cu indiferenta si sictir, asta ii doare pe ei cel mai tare sa stii, in momentul cand vad ca nu le mai dai un msg nu mai vb cu ei mor pt ca le ranesti orgoliul.....si cum adica sa nu mai poti lasa pe nimeni sa se atinga de tine? ee aiurea, o sa vezi ca atunci cand vei intalni pe cineva nu o sa poti sa stai asa singura mai ales daca baiatul ala o sa insiste sa fie cu tine si dc sa nu incerci? in fond, n-ai avea nimic de pierdut, mai prinzi experienta cu baietii, ma refer asa la modul lor de gandire. Eu mereu cand am o pb vb cu baietii nu cu fetele, ei gandesc altfel decat noi si te sfatuiesc mult mai bine....mereu am avut de invatat cate ceva de la fiecare, mai ales acum dupa ce m-am despartit si eu de prieten am vb cu mai multi baieti si m-am mai luminat si eu ca am vazut cum gandesc ei. smile

#60 2007-10-31 13:59:21

codynna
Full member

ashai oricat d ...multe sfaturi as primit..totusi.....mai rau e k am vb luni..si....mi-a zis..ca tine la mn...dar...faza cu despartirea este pentru ca el e schimbator ca vremea si nu vrea sa ajung a tin prea mult la el.......desii el intentioneaza sa aiba relatii serioase si d lunga durata.mie faza ca e schimbator ca vremea mi se pare un pretext....si chiar daca credeam ca nu o sa mai vb never.....el totusi stiind cat e de orgolios a intrat a vb cu mn..............nu sh...ne-am linistit cel putin eu...da m-am linsit putin in ceea ce priveste relatia noastra....si chestie intre noi a ramas.....ca ne gandim...ne gandim c ne este mai bine.....si daca putem sa ne acordam o sansa..si sa stabilim d la inceput regulile...si sa fie de acuma in colo bine si frumos.....sau chiar uitam unul de celalat.Momentan in mintea mea....nu e nici o hotarare.....imi iau tot timpul necesar.....ca sa ma gandesc ff serios....pntr ca ar fii N si N de chestii daca ne-am impaka...si daca nuu...cred ca va imaginati...c e in mintea mea!!!VARZA TOTALA!!amandoi ne gandim si amandoi kand vom fii pregatiti ne vom zice parerea...dar dupa voi...din tot c vam povestit ...din sufeltul vostru d fete.....daca ar mai zice ca vrea sa fim impreuna....ca impreuna.......am putea sa facem relatie a fie frumoasa.....sa ne acordam o sansa....si pare sincer...ca regreta..si e dispus sa se schimbe si el...voi c ati face????mai ales daca ati tine la el?

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#61 2007-10-31 14:05:21

andrutza
Vizitator

codynna incearca sa scrii normal smile ca e destul de greu sa iti citesc mesajul, e obositor pt mine una smile
Eu daca as fi in locul tau nu m-as mai impaca cu el, mai ales ca voi ati stat f putin impreuna sunteti adolescenti si el clar nu are nimic serios in cap cu tine. Iar faptul ca spune ca e decis sa se schimbe eu nu l-as crede, asa spun majoritatea ma schimb e bine o sapt doua, iar dupa aia incep problemele din nou si vei suferi mai mult data viitoare. In locul tau mi-as lua gandul de la el si as incerca sa fac altceva pana apare altcineva si sigur o sa apara si pt tine altcineva dc sa nu incerci cu altul? Chiar vrei sa te opresti la el? Nu cred ca merita efortul si nu tb sa stai sa te dedici lui de la varsta asta. Eu in locul tau m-as distra cat pot mai mult mai ales ca nu te mai intalnesti cu anii astia, dc sa stai sa suferi dupa unul care se gandeste doar la binele lui?

#62 2007-10-31 14:07:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

andrutza a scris:

codynna incearca sa scrii normal smile ca e destul de greu sa iti citesc mesajul, e obositor pt mine una smile
Eu daca as fi in locul tau nu m-as mai impaca cu el, mai ales ca voi ati stat f putin impreuna sunteti adolescenti si el clar nu are nimic serios in cap cu tine. Iar faptul ca spune ca e decis sa se schimbe eu nu l-as crede, asa spun majoritatea ma schimb e bine o sapt doua, iar dupa aia incep problemele din nou si vei suferi mai mult data viitoare. In locul tau mi-as lua gandul de la el si as incerca sa fac altceva pana apare altcineva si sigur o sa apara si pt tine altcineva dc sa nu incerci cu altul? Chiar vrei sa te opresti la el? Nu cred ca merita efortul si nu tb sa stai sa te dedici lui de la varsta asta. Eu in locul tau m-as distra cat pot mai mult mai ales ca nu te mai intalnesti cu anii astia, dc sa stai sa suferi dupa unul care se gandeste doar la binele lui?

perfect de acord cu andrutza...distreazate acuma...o sa ai timp si pt relatii serioase...va veni si cel pt tine...nu are rost sa te amagesti...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#63 2007-10-31 15:27:02

anca_
Full member
Inregistrat: 2006-09-23

codynna a scris:

ashai oricat d ...multe sfaturi as primit..totusi.....mai rau e k am vb luni..si....mi-a zis..ca tine la mn...dar...faza cu despartirea este pentru ca el e schimbator ca vremea si nu vrea sa ajung a tin prea mult la el.......desii el intentioneaza sa aiba relatii serioase si d lunga durata.mie faza ca e schimbator ca vremea mi se pare un pretext....si chiar daca credeam ca nu o sa mai vb never.....el totusi stiind cat e de orgolios a intrat a vb cu mn..............nu sh...ne-am linistit cel putin eu...da m-am linsit putin in ceea ce priveste relatia noastra

codynna, cred ca realizezi si tu ca sunt minciuni....mi se face rau cand aud texte de genul: esti prea buna ptr mine...sau: ne despartim acum ca sa nu suferi tu mai tarziu....
pur si simplu eu nu cred ca exista asa ceva! nimeni nu pleaca dintr-o relatie din altruism...pleaca din multe alte motive... asa ca si eu zic sa incerci sa nu ramai agatata intr-o pseudorelatie si sa mergi mai departe...oricat de dificil pare de crezut acum, peste cateva luni vei rade cand vei privi in urma....

#64 2007-10-31 15:31:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

de fapt nu sunt minciuni...sunt texte...mult prea fumate...fara suparare codynna...da asa le ziceam eu cand ma plictiseam de ei si nu stiam cum sa le dau papucii...

happy with him...inlove with him...puss

#65 2007-10-31 16:56:28

Hanuschak
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-20

de acord cu fetele...

Don't drink water, fish have sex in it

#66 2007-11-01 11:01:53

floryc
New member
Inregistrat: 2007-04-27

codynna dupa cum observi diminetile si noptile sunt cele mai grele, dar si clipele in care esti singura (acasa ) , cauta sa ai proiecte , sa iti cauti ceva care sa iti ocupe timpul si care sa iti placa. incearca sa petreci cat mai mult timp cu prietenii , si ce ar fi sa apari in preajma lui cu un amic(pe care el nu il stie prea bine ) va turba , crede-ma k e incercata de multi , inclusiv de mn .in cazul meu e amuzant sa il vezi pe ex gelos pe un prieten de cls a12 , si e mult mai mijto cand actuala turbeaza k imi petrec prea mult timp cu el (suntem colegi si am inceput un proiect alaturi de tipul de a 12 a si ex sa bagat si el in proiect ; iti dai seama singura de ce a intrat si el in proiect . hai capul sus si treci peste .... baieti mai sunt

#67 2007-11-01 12:22:23

skumpi
Vizitator

offf offf...numa nu vrei sa intelegi...dak tzinea la tine nu`ti facea ce ti`a facut...statea calm si incerca sa rezolve pb...in fine eu nu vad nici o pb,,da nah...
o sa face o greseala mare dak te vei impaca...
gandeste`te k peste o luna poate iar ii vin ceva psarici si se va desp d tine dandu`ti pretexte aiureah!`
u sti cel mai bine dar...

#68 2007-11-01 12:55:23

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ma depaseste discutia...e f. simplu. timpul nu merita

#69 2007-11-01 20:29:10

codynna
Full member

fetelor...aici se incheie orice discutie cu el..orice.......nu mai exista cale de intoarcere.......daca luni mi-a dat sperantze azi..mi le-a spulberat desii tot acest timp am stiu in sinea mea....ca nu mai e cale de intoarcere oricum...cum ati zis voi daca ne impakam....peste o luna facea la fel.In seara asta a facut cel mai josnic lucru a rugat-o pe amalia sa imi zica...si ca sa nu povestesc eu va da exact c a zis...sa vedeti ce...impocrit poate fii
amalia(6:53:16 PM): pot sa te intreb si eu ceva?promit k nu-i zic codrinei dar asha pt mn
Ionutz (6:53:38 PM): ok
amalia (6:54:20 PM): te-ai mai gandit asha la ea?adika exista vreo sansa sa va impacatzi?scz k ma bag dar intreb si eu k nu pot fi indiferenta nu-i frumos asha
Ionutz(6:54:45 PM): adika nui frumos asa?
amalia (6:55:11 PM): nu e frumos sa fiu indiferenta sa nu ma intereseze ma refer
Ionutz (6:55:24 PM): aha
Ionutz (6:55:45 PM): sincer iti spun si daca vrei spunei si ei ca nu mai exista nici o sansa
amalia(6:56:14 PM): nu ii zic
amalia (6:56:40 PM): u trebuie sa ii zici k sa nu mai spere ......
amalia(6:56:47 PM): ea tzine la u
amalia(6:56:55 PM): asta o stiu
Ionutz (6:57:24 PM): da tu dr eu iam zis de prima oara ca nu mai are nici o sansa
Ionutz (6:57:38 PM): ca eu nus omul unde scuip sa sterg
amalia(6:57:55 PM): intzeleg
amalia (6:58:01 PM): la mn e faza unde scuip nu pup
Ionutz(6:58:18 PM): e ceva de genu
Ionutz (6:58:29 PM): si ca sa ii dau a 2 sansa
Ionutz(6:58:30 PM): nu
Ionutz (6:58:33 PM): nu se mai poate
amalia(6:59:07 PM): imi pare rau
Ionutz (6:59:26 PM): tie de ce iti pare rau
Ionutz (6:59:27 PM): ?
amalia (6:59:51 PM): dar eu din cate am intzeles ai vb cu ea zilele astea si ai zis k te mai gandesti sau o faza de asta...si astepta sa vada dak te mai impaci cu ea sau nu..de asta zic sa ii zici u dak dapz sau nu
amalia(7:00:06 PM): imi pare rau pt suntetzi prietenii meu
amalia (7:00:27 PM): pt k stiu k ea tzine la u si k na va-tzi despartzit asha putea sa fie o rel frumoasa si de lunga durata
Ionutz (7:01:20 PM): asta e
amalia (7:01:53 PM): ii zici u sau eu?
amalia (7:02:02 PM): adika ar trebui u....
Ionutz(7:02:17 PM): dar eu iam zis odata
Ionutz (7:02:29 PM): asaca de la mine nu cred ca  mai are rost
Amalia(7:02:45 PM): ok ii zic eu k sa nu mai aiba desi ma doare sa ii zic offff

Ionutz (7:03:14 PM): pai nui mai ziii
Ionutz (7:03:18 PM): ca ii zic eu si gata
Amalia(7:03:21 PM): zii
Amalia (7:03:23 PM): u atuncea
Amalia (7:03:26 PM): acuma?
Ionutz (7:03:35 PM): cum sai zic acuma
Ionutz (7:03:35 PM): ?
Amalia (7:03:44 PM): intreb dak acuma?
Amalia (7:03:53 PM): sau va intalnitzi si ii zici personal?
Ionutz (7:04:26 PM): la ora asta
Ionutz (7:04:27 PM): ?
Ionutz (7:04:33 PM): esti nebuna
Ionutz (7:04:41 PM): eu mai stau oleaca si ma bag la somn
amalia(7:05:13 PM): ok dar cunoscundu-te pe u u nu ii mai zici uitzi si o lasi asha

Ionutz (7:05:54 PM): bine bine

Ionutz (7:06:15 PM): hai ca eu tre sa p0lec
Ionutz(7:06:16 PM): pa
Amalia (7:06:18 PM): pa'pa

Si saraca amalia m-a sunat...si nu stia cum sa imi zica....ca eu insistam sa imi zica azis simteam eu cv ca a vb cu el..avea eu o chestie.......nu va zic.....kand mi-a zis cum am putut reactiona.......nu stia mama c am....dupaia am cerut sa mi se dea conversatia.....sa vad sa imi fac mai rau......va dati seama fetelor......cat sufar nu????stiu stiu vreau sa trec dar.........simt ca nu pot......eu ma lasasem acum 6 luni de fumat.......am o saptamana de cand m-am apukat iara......am cazut.....rau....m-am refugiat in proiecte chestii...am luat numai note bune spatamna asta...pentru ca avea o speranta nu stiu nici eu...mie frica de viiitor.....ashai cum a zis floryc dimineatza si seara e extrem d rau....sau cand sunt singura.....nu pot sta si iesi tot timpul q prietenii majoritatea sunt plecati la facultate nu am sprijin fizic.............imi cer mii se scuze daca nu am scris bine si nu ati inteles dar scriu cu lacrimile in ochii..

#70 2007-11-01 20:41:47

skumpi
Vizitator

uofff lasa mai..mai bine suferi acuma decat mai tarziu...hai k trece
uite..exista o fata pe forum care s`a desp d prietenul ei dupa 5 ani..si totusi..merge inainte...
dc nu incerci sa faci si u la fel ? sad
incearca sa ti`l scoti din cap...cu timpul o sa poti...nu te mai gandfi la el..nu merita...e un imatur..un om fara suflet !
totul depinde de tine..dak vrei cu adevarat !
chiar dak zici u k nu poti etc...sa sti k nu exista nu pot..exista doar nu vreau !
cu vointa muti muntii din loc...
obisnuieste`te cu ideea...asta`este..nu a fost vina `ta...sg ta vina a fost k ai pus suflet prea rpd si el a profitat...
gandeste`te k totul se intampla cu un scop...tot rau e spre bine
acum vezi totul negru..dar mai incolo...o sa fie bine ..ai sa vezi...o sa razi ca, candva ai suferit pt el wink
fii tare !
si lasa tzigarile big_smile

#71 2007-11-01 22:29:08

floryc
New member

viata e frumoasa in continuare . k sa te simti bn asculta Spin- sunt fericita , Angela Similea- am viata mea .... si te vei simti mai bn . incearca sa nu asculti melodia voastra sau alte melodii triste k nu te ajuta deloc. ai grija de u

#72 2007-11-01 22:45:56

floryc
New member

si ink un lucru , oricat de greu ti s-ar parea tinel pe invizibil in mess , cel putin un timp .chiar dak vei dori sa vb cu el , mai bine nu o fa un timp . dak prietenii tai ies in oras si te invita si pe u iesi , iar in cazul in care apare si ionutz fii indiferenta cu el si fii vesela, k asta il va durea .

#73 2007-11-02 06:52:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce taran. cauta pe altcineva..sincer

#74 2007-11-02 12:08:14

anca_
Full member
Inregistrat: 2006-09-23

eu nu vad nici o noutate in discutia de pe mess....adica omu a spus odata ca e gata si gata a fost...ca fata a inteles altceva asta ii partea a doua...eu am impresia ca el, odata ce i-a zis codynnei ca se despart, nu s-a mai sucit...codynna in schimb, sedusa si abandonata a extras probabil din context anumite fraze/gesturi/reactii ale lui ionut pe seama carora a inceput sa isi faca sperante false...daca privesti obiectiv toata povestea asta e cat se poate de simpla...s-au cunoscut, s-au cuplat, s-au despartit. end of story...suna sec dar asta e parerea mea
codynna, lasa fata lacrimile ca nu merita...nu te mai gandi la el si nu mai cauta motive sa stai sa bocesti... esti tanara, esti frumoasa, priveste relatia cu ionut ca un simplu capitol din viata ta si mergi mai departe

#75 2007-12-09 11:55:02

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

anca_........crezi ca e asa usor te intreb io?.......daca pui suflet si te inplici nu e asa usor, da poate ca ar trebui sa il uite dar nu e asa usor pe el il uiti da amintirile nu le poti uita alea sunt vi si iti raman intiparite in minte....si eu am iubit si iubesc pe cineva cu care am fost inpreuna 11 luni de zile si un inel de logodna cica, si sa dus totu ne`am despartit asa pur si simplu.....si`a dorit sa fie singura, si credema nu e usor sufar dar poate ca nu arata poate ca arat a plange e un mod de a te descarca....stie cineva dc femeile traiesc ma`i mult decat barbati sau pe la tara dc vezi numi mamite da tataiti nu? findca deobicei barbati tin in ei si se strange acolo la inimioara femeile au daru de a plage cea ce e bine.....a te descarca e ma`i usor asa vei intelege ca nu e bine si o vei lua de la capat....a si inca un mic secret am stat cu cineva 3 luni de zile si am suferit 2 ani jumate, nu am fost instare sa imi fac o iubita.......daca chiar iubesti nu poti uita, cum face codyna ea iubeste.....daca nu iubesti si nu pui suflet e usor sa uiti.......deci daca simnti nevoia sa plangi dai drum fa sa curga rauri de lacrimi asa vei intelege ca suferi pt cineva caruia nui pasa si la un momendat  te vei opri si o vei lua de la capat........te inteleg stiu cum e nu mereu sunt fetele cele care sunt ranite si baetzii....deobicei multe fete isi doresc baitu potrivit si cand il gasesc ii dau un sut in fund asta e viata....cel care te iubeste e chiar langa tine trebuie doar sa il vezi.....ai grija codyna si fa cea ce iti spune inima

Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2007-12-09 11:57:33)

#76 2007-12-09 13:53:14

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

si eu m-am despartit acum aproape 2 saptamani de prietenul meu cu care am stat 5 ani si cu care locuisem impreuna cateva luni si mie mi-a fost foarte greu mai ales in primele zile, acum ma simt mult mai bine si mai linistita pentru ca mi-am dat seama ca nu merita sa ma consum si sa sufar pentru un om care nu m-a respectat, care nu m-a meritat ,care mi-a facut rau, cui toate ca eu ii dadusem tot ce aveam mai bun din mine
asa ca gandeste-te ca baiatul acela nu merita sa suferi pentru el...iti doresc toate cele bune!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.