|
Nu esti logat.
Revelion-5#77 2011-12-04 13:44:16
Re: Revelionsi ce faceti voi de revelion? eu inca nu am planuri insa sper sa fie ceva frumos, cu multa lume si bautura cu toti cu care am vorbit mi-au zis ca nu au planuri asa ca mom sunt cam in pom. voi? aveti ceva stabilit? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #78 2011-12-04 13:46:24
Re: Revelioneu sper sa nu il fac in spital Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #80 2011-12-04 13:59:18
Re: Revelioncamy, macar ai programul facut Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #81 2011-12-04 14:03:12
Re: Revelioneu nu vreau sa vina So where is the passion when you need it the most... Offline Publicitateloading...
#82 2011-12-04 14:14:00
Re: Revelionda poke Offline #83 2011-12-04 14:20:28
Re: RevelionEu il fac cu mai multi prieteni noi mereu avem multe oferte de Revelion si ne "certam" cu cei la care nu putem sa mergem... anul trecut am facut (adica m-am sacrificat ) in familie (familia lui) si a fost aiurea, nu mi-a placut Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #84 2011-12-04 14:44:28
Re: Revelioneu de obicei nu am oferte, chiar deloc, eu trag de oameni si ei ma lasa balta. in fiecare an obosesc ca naiba in perioada asta interesandu-ma unde si cu cine voi face si pe final tot risc sa nu iasa Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #85 2011-12-04 14:46:38
Re: Revelionnoi ne strangem mai multi - gen 15+ - si il facem la munte, deja avem rezervare, ofc e primul meu revelion care merita mentionat dupa 5ani de revelion naspa sper doar ca va iesi bine inca nici nu stiu cum sa ma imbrac...ma gandeam la o rochie rosie, dar mi-e sa nu fim toate in rosu Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-12-04 14:48:18) http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #87 2011-12-04 14:56:08
Re: Revelioneu il fac cu al meu, si eventual cu inca un cuplu, in caz ca nu au alte oferte; o sa mancam, bem, si o sa jucam poker si alte tampenii daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #88 2011-12-04 15:23:56
Re: Revelioneu inca nu stiu sigur ce fac de rev, era vorba sa il fac cu prietenul si inca 2 cupluri dar unii se pare ca intra la munca pe 1 si s-ar putea sa pice ideea asta. oricum tot restrans si intre prieteni va fi, asa mi se pare ca ne distram cel mai bine Offline #89 2011-12-05 11:38:03
Re: Revelion
Stiu cum e. De vreo 2-3 ani n-am mai avut un revelion ca lumea, numai companie neplacuta, asa ca mi-e frica pt anul asta. Ca sa nu mai zic ca am inceput sa cred zicala aia, ca asa cum esti de revelion esti tot anul. Plictiseala si dezamagire a fost de revelion, de ele am avut parte cam tot anul. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #90 2011-12-05 15:27:38
Re: Revelionnoi ne-am strans vreo 11 12...speram sa mai atragem lume ca am inchiriat un spatiu.ne-am gandit ca o sa ne fie mai bine asa decat sa mergem la un restaurant si ajungem si mai convenabil cu banii. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #91 2011-12-05 17:10:03
same here Offline #92 2011-12-05 17:22:44
Noi mergem la un restaurant undedam 2 mil de persoana. Voi iesit mai ieftin? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #93 2011-12-05 18:35:48
Re: Revelionkae am gasit si 135 lei/persoana.. meniu traditional,mancare multa,dar bautura nu prea ok..tuica si vin+suc,apa ..iar noi suntem un grup de la 16 17 ani pana pe la 20 22..deci vrem mai mult sa ne distram sa bem ceva mai bun,nu prea ar fi mancat nimeni...asa am dat 8 milioane pe spatiul ala(incap 30 persoane,dar nu o sa fim chiar asa multi) si mancare,bautura aducem noi •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #94 2011-12-05 22:46:20
numai voi doi la masa la restaurant atatea ore? Nu-i plictisitor? Sau mai cunoasteti lume care participa? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #95 2011-12-05 22:49:19
Re: RevelionEu beau numai apa (plata sau minerala). Pai a vb iubitul cumnatei mele (ca sa zic asa) si am inteles ca avem totl inclus, mancare, bautura, muzica. O sa fie in Ct si banuiesc ca o sa mai fie cineva cat de cat cunoscut pe acolo Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-12-05 22:51:05) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|