|
Nu esti logat.
Buna fetelor#1 2007-10-27 15:03:31
buna fetelorbuna fetelor am o intrebare pentru fetele care folosesc sau a folosit microgynon a avut cineva o problema cu cosurile? eu iau de o luna si observ o explozie de pe gat pe fatza ma sperii doamne nu am avut niciodata asa multe cosuri doar cate unu din ani in pasti si acum nu stiu de la ce poate fi si de asta ma intreb daca e de la pastile parca stiam ca anticonceptionalele regleaza si treburile astea Offline #2 2007-10-27 15:22:19
Re: buna fetelorsfatul meu e sa mergi inapoi la medicul care ti le-a prescris si sa-i explici problema. poate iti gasesti unele mai potrivite pt tine, ac intr-adevar regleaza problemele astea, dar doar daca ti se potrivesc. nu-i normal sa ai asemenea eruptii, asa ca inapoi la doctor. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-10-27 18:14:15
Re: buna feteloreu iau microgynon de aproape un an si in afara de faptul ca am mai pus 2 kg(lucru pe care mi-l doream f mult) asa ca nu pun asta neaparat pe seama AC nu am avut absolut nicio problema, sangerari de astea...nimik! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2007-10-27 18:19:55
Re: buna fetelorAcum 5 ani si ceva am inceput cu microgynon si chiar mi-a curatat fata de cosurile rosii marunte de care eram plina pe vremea aia. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-10-28 03:41:30
Re: buna fetelormai am o intrebare e posibil sa ma doara ovarele de la AC am durerile ca la mestruatie ce ma tin de 3 sapot de acum nu stiuc e o fi ? o raceala ? nu mai am rabdare abia astept sa merg maine la doctor sper sa nu fie nimic grav ca ma dor cam tare mersi de rsap Ultima oara a fost editat de daNA24 (2007-10-28 13:00:38) Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-28 16:47:30
Re: buna fetelors ar putea sa fie din cauza pilulelor...dar ar fi bine sa excluzi inainte alte posibilita... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|