|
Nu esti logat.
A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.#1 2007-10-27 16:09:07
A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.O fi vreun virus? A mai patit cineva asa ceva? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #2 2007-10-27 16:23:33
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.nu iti mai apare nimic??? Iti apare grupul friends, dar e gol sau nu iti mai apare absolut nimic??? poate ai dat din gresala ctrl H?? Ia incearca.. sau poate ai dat click pe adress book...?? Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-10-27 16:24:43) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #3 2007-10-27 16:30:31
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.nu apare nici macar grupul "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-10-27 16:39:05
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.s ar putea sa fie un virus...scaneaza ti calculatorul... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-10-27 18:09:10
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.off...si eu am patit, dar nu am pierdut chiar tot doar cateva contacte..nu am putut sa fac nimik..am intrat la iubimeu si am mai luat de la el ce contacte imi lipseau:D "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-27 18:29:47
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.ca sa fii sigura, incearca sa intri p mess-ul tau de pe alt calculator. Daca de la altul iti apare, inseamna k e ceva din calc tau, dai format bagi iar mess si cred k o sa mearga... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #7 2007-10-27 20:01:02
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.nu am alt pc, dar de pe mobil imi vad lista. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #8 2007-10-27 20:17:49
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.andrada,incearca sa nu mai intri o perioada, lasa pana maine dimineata sa se "linisteasca" .Asa am patit si eu la un moment dat:am intrat la McDonald's de pe laptop,si nu mai aveam nici un contact(pentru monent am crezut ca a facut cineva o gluma proasta :-| ),insa a doua zi,cand am intrat de pe pc'ul de acasa..si'a revenit Poate merge.. Offline #9 2007-10-27 20:28:35
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.eu iau pastile anticonceptionale novynett de 6 luni, si de o luna mia aparut o stare de greata, durere in inima durere de cap frontala si dupa cap. greata mia aparut in ziua in care din greaseala am luat pastila 21 in loc de pastila 13 si apoi pastila 20 in loc de 14. apoi cam la 10 zile si restu simtomelor. am facut control la inima si nu am nimic. iau pastile de durere dar nu cedeaza. uneori ma inteapa tare inima si ma doare si mana stanga. toate analizele sunt bune. sufar si de spasmoflie dar iau vitamine si calciu.acu o saptamana am avut o criza si de atunci sa accentuat starea de rau. ast un raspuns daca putety sa imi spunety daca e de la anticonceptionale sau ce tre sa fac. multumesc !antricipat Offline #10 2007-10-27 21:51:38
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.cristypuimaria, imagineaza-ti ca tu vorbesti cu prietenele tale despre cat de tare v-ati distrat aseara in club. si din senin apare cineva care spune "azi de dimineata am mancat salata". cum suna? asta e off-topicul. Nobody home Offline #11 2007-10-27 23:24:57
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.right, Nashira! Dar eu nu m-am suparat. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #12 2007-10-28 01:46:33
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.incearca pe www.webmessenger.com poate le vezi acolo... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-10-28 01:55:18
Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.am incercat si asta.Probabil as vedea-o si acolo, asa cum am vazut-o pe mobil si pe meebo ... dar am incercat sa ma loghez de nu stiu cate ori pe webmessenger si nu reuseam nici dupa 10 minute de asteptare. In week-end am internet cu foarte multe intreruperi sau deloc. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-28 01:55:44) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|