homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema mare!

#1 2007-10-27 20:47:00

cristypuimaria
New member
Inregistrat: 2007-10-04

o problema mare!

Salut!
Am si eu o  mica mare problema. Am 24 de ani, de 6 luni iau pastile anticonceptionale novynett, si de o luna mia aparut o stare de greata,durere de cap si dupa cap ma inteapa inima, ma ia cu tremur. am facut control la inima si analize de sange,a iesit totul este bine. Am spasmofilie, am avut o criza acum o saptamana, de atunci nu mai dispare durere de cap, a devenit si mai proeminanta, nu mai stiu cu e sa nu te mai doara capul... gravida nu sunt, am facut 2 teste deja, miau iesit negative.
ce ar putea fi?
daca mai aveti nevoie de detalii, astept raspuns....
Ms

#2 2007-10-27 20:48:10

andrutza
Vizitator

Re: o problema mare!

Pai se poate sa ai toate simptomele astea de la spasmofilie, ia si u niste calciu un timp.

#3 2007-10-27 20:53:36

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

tremuratul sigur e de la lipsa de calciu.presupun ca ai facut si analize pt.el?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-10-27 20:58:25

cristypuimaria
New member

iau calciu+D3, mentat si magneziu+B6

#5 2007-10-27 21:00:10

andrutza
Vizitator

da sa faci pe rand cura cu magneziu si dupa aia iei calciu

Publicitate

loading...

#6 2007-10-27 21:04:52

cristypuimaria
New member

greata si starea de rau mi-au aparut dupa ce acu o luna si ceva am incurcat pastilele. in loc s-o iau pe 13 am luat-o pe 21 si in loc de 14 am luat-o pe 20. si din dimineta aia imi este greata dar durerlile mi-au aparut mai tarziu.

#7 2007-10-27 21:33:10

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

cristypuimaria, era suficient sa postezi intr-un singur loc. Pentru completarea intrebarii trebuia sa editezi, nu sa deschizi un subiect nou.

cristypuimaria a scris:

Salut!
Am si eu o  mica mare problema. Am 24 de ani, de 6 luni iau pastile anticonceptionale novynett, si de o luna mia aparut o stare de greata,durere de cap si dupa cap ma inteapa inima, ma ia cu tremur. am facut control la inima si analize de sange,a iesit totul este bine. Am spasmofilie, am avut o criza acum o saptamana, de atunci nu mai dispare durere de cap, a devenit si mai proeminanta, nu mai stiu cu e sa nu te mai doara capul... gravida nu sunt, am facut 2 teste deja, miau iesit negative.
ce ar putea fi? greata si starea de rau mi-au aparut dupa ce acu o luna si ceva am incurcat pastilele. in loc s-o iau pe 13 am luat-o pe 21 si in loc de 14 am luat-o pe 20. si din dimineta aia imi este greata dar durerlile mi-au aparut mai tarziu. ms astept raspuns!

Referitor la greata si dureri de cap - Novynette este AC monofazic, nu are nimic daca ai incurcat pastilele, toate au aceeasi concentratie.
Ar fi bine sa discuti problema cu dr de planning.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-27 21:34:05)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.