homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Maria ct-- o problema!

#1 2007-10-27 21:12:25

cristypuimaria
New member
Inregistrat: 2007-10-04

maria ct-- o problema!

Salut!
Am si eu o  mica mare problema. Am 24 de ani, de 6 luni iau pastile anticonceptionale novynett, si de o luna mia aparut o stare de greata,durere de cap si dupa cap ma inteapa inima, ma ia cu tremur. am facut control la inima si analize de sange,a iesit totul este bine. Am spasmofilie, am avut o criza acum o saptamana, de atunci nu mai dispare durere de cap, a devenit si mai proeminanta, nu mai stiu cu e sa nu te mai doara capul... gravida nu sunt, am facut 2 teste deja, miau iesit negative.
ce ar putea fi? greata si starea de rau mi-au aparut dupa ce acu o luna si ceva am incurcat pastilele. in loc s-o iau pe 13 am luat-o pe 21 si in loc de 14 am luat-o pe 20. si din dimineta aia imi este greata dar durerlile mi-au aparut mai tarziu. ms astept raspuns!

#2 2007-10-28 00:52:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: maria ct-- o problema!

ce pastile iei?oricum mergi inapoi la medicul care ti la e prescris si spunei ce se intampla si sa ti prescrie altele...cred ca e vb de efecte secundare aparute mai tarziu...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.